yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.64/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Için Yazdigimiz Nesir Türleri (Deneme, Hikaye, Makale, Fikra vs.) 2
(08-07-2011, Saat: 16:20)dbsk_rabia yazdı:
(08-07-2011, Saat: 11:44)ddeerryyaa yazdı: SIYAH

25.BÖLÜM

Bayildim. Bende gitmeden yeni bölümü okuyamayacagim diye üzülüyordum. 2 bölüm birden eklemissin Biggrin
Kang Yoon'un artik gülmesi o kadar hosuma gidiyor ki, hiç ayrilmasinlar. Smile
Begenmene sevindim canim...Senin okumana yetismesine de sevindim... Opucuk

Kang Yoon ile Dong Joo güzel bir ikili olacaklar... Onay Ve simdilik onlari ayirmamayi düsünüyorum... OnayBiggrin

Renan
yeni bölüm gelmis...Ellerine saglik tatlim... Onay Yalniz sonu baya heyecanliydi...Yeni bölümü bekliyorum sabirsizlikla canim... OnaySmile
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Rabia yeni bölüm çok güzel olmus...Sonunu da begendim... OnayOnay Yalniz benim bu Henry hastaligim ne olacak? Biggrin Bir tek onu çözemedim... BiggrinBiggrin Henry'yi kimseye vermeyecegim, müsait bir zamanda istemeye gelecegim... hystericalhysterical Devamini sabirsizlikla bekliyor olacagim canim... OnayBiggrinOpucuk
(08-07-2011, Saat: 16:08)'vahide' yazdı: Nergiscim;Kiss sonra dedin ama masallah çocuk dayanamadi! Biggrin haha Biggrin Maddeler güzeldi,begendim...Disiplinli!
Bencede evde köpek olmasin! Dodgy Çok rahatsiz olurum ve korkarim ben! Biggrin Hyun Wook ile o özelligimiz uyusuyor! .D
Ev dekorasyonu eglenceli ama istenmeyen bir evlilikte ne hal alir bilemeyecegim.. (:
Devam! (:

Sasirtayim dedim. (: Kiss Abaza
Yorumlarin için tesekkürler. ^.^

(08-07-2011, Saat: 16:20)dbsk_rabia yazdı: Evlilik anlasmasina bayildim Biggrin Hyun Wook'u bulasik yikarken düsünemiyorum=D
Ra In olayi kafami karistirdi. O kadin Sang Ri'yi mi seviyor? Dodgy
Öptü kizi Abaza Bide Eun Bin uyanip geçirirse çocuga ne gülerim ama Biggrin

Rae In Hyun Wook yaninda kalsin istiyor ama Sang Ri'yi seviyor. Bencil bir kiz anlayacagin...
Yorumlarin için tesekkürler. ^^

(08-07-2011, Saat: 14:07)PurpleDay yazdı: caRameLy.x3 Aaaa...!! Hiç beklemezdim Hyun Wook'dan. Hadi bakalim meraklandim, yeni bölüm!

Öptü vallahi ben de beklemiyordum ondan. (:
Yorumun için tesekkürler ve SIYAH'a basladim çoktan. Onay

Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

(08-07-2011, Saat: 16:34)dbsk_rabia yazdı: Gitmeden önce son bir bölüm ekleme sansim oldu. Umarim begenirsiniz. Smile

Hell in Heaven
9.Bölüm

Çok açiklayici bir bölüm olmus. Onay
Ama bu Henry'i öldürürüm ben ha! O kizi takip etmiyor muydu önceden beri? Niye simdi burun kiviriyor. Dodgy
Benimkiler çoktan Kiss yapti. Henry ve Hae Bin arasinda da Kiss istiyorum. Opucuk
Devamini sabirsizlikla bekliyorum. ^^
Where have you been?
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

(08-07-2011, Saat: 18:14)caRameLy.x3 yazdı: Yorumun için tesekkürler ve SIYAH'a basladim çoktan. Onay

Yorumlarini bekliyor olacagim canim...Dilerim begenmissindir... SmileSmile
(09-07-2011, Saat: 1:51)ddeerryyaa yazdı: Yorumlarini bekliyor olacagim canim...Dilerim begenmissindir... SmileSmile

Begendim. Onay
Where have you been?
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

YOU'RE SO PHOTOGENIC (Çok Fotojeniksin)

-Bölüm 9-

Eun Bin'in yumusak dudaklarini öpücügü kondurdugu anda içinde firtinalar kopmustu. Ne oldugunu bilmedigi bir seyler karni ve gögüs kafesi arasinda gidip geliyordu. Birden duraksadi ve kendini geri çekti. Ne yapiyordu? O Rae In'i seviyordu ve bunu yapmak onu aldatmak demekti. Sersemlemis bir halde yanina oturdu. Basini geriye yasladi ve yildizlari izlemeye basladi bir yandan da niye böyle bir sey yaptigini düsünüyordu.

------------------------

Sabah Eun Bin her yeri tutulmus bir sekilde uyandi. Kafasinin altindaki omuzu farkedince hizla ayagi kalkti. Sabaha kadar onun omzunda mi uyumustu? Demek bu yüzden her tarafi tutulmustu. 'Insallah ondan bir virüs kapmamisimdir.' diye düsünerek saatine bakti. Geç kaldim diye çiglik atmaya basladi. Dong Jae, Eun Bin'in çigliklarini duyunca bahçeye çikti.
"Baba! Neden beni uyandirmadin? Geç kaldim ve her tarafim tutuldu."
"Kizim bugün ise gitmeyeceksin ki! Bugün Pazar."
"Oh... Unutmusum. " diyerek kendi kafasina vurdu.
"Çok güzel bir tabloydu sizi uyandiramadim."
O sirada Hyun Wook bagirdi.
"Ash! Sessiz olun uyumaya çalisiyorum."
Eun Bin onu sarsti ve uyandirdi. Hyun Wook sapsal sapsal etrafina bakiyordu.
"Damadima da bakin... Ne kadar sirin. Ben ise gidiyorum."
Eun Bin kabul etmeliydi bu haliyle çok sirindi ama sadece bu haliyle. Telefonu çaldi Sang Ri ariyordu.
"Alo?"
"Haydi birlikte kahvalti edelim, ne dersin?"
"Himm... Olur!"
"Nereye gitmek istersin?"
"Na Ra Unni'ye gitmedin degil mi? Yemekleri gerçekten güzel."
"Maalesef."
"Tamam, o zaman Na Ra's House'a gidelim."
"Iyi olur, onu da görmüyorum yillardir. Evdesin degil mi? Seni almaya geliyorum."
Hyun Wook daha ayilmamisken Eun Bin hizla eline ceketini tutusturdu ve onu evden gönderdi. Hemen arkasindan Sang Ri geldi ve beraber Na Ra'nin restorantina gittiler.

Içeri girdiklerinde Na Ra'yi bir kösede aglarken buldular. Eun Bin hizla arkadasinin yanina kostu ve ne oldugunu sordu.
"Eun Bin... Bir haftadir kimse ugramiyor buraya. Nereden geçimimizi yapacagiz simdi?" diye agliyordu.
"Çocuguma nasil bakacagim?" Eun Bin duraksadi.
"Çocugun mu?"
"Hamileyim Eun Bin, ama çocugumu bakacak param yok."
"Unni! Bu çok güzel bir haber. Haydi birak aglamayi da hep beraber bebegini kutlamaya gidelim. Hem stres atmis olursun."
Zorla ikna ettikten sonra Eun Bin, Sang Ri, Na Ra ve kocasi kareokeye gittiler. Iyice kurtlarini döktükten sonra Na Ra rahatlamisti. Eun Bin elini tuttu.
"Haydi simdi sizin restoranta gidelim ben ve Sang Ri müsteriyiz."

Eve dönerken bunun tam zamani oldugunu düsünüyordu. Sang Ri'ye söylecekti . Sonuçta o Hyun Wook'un abisiydi ve dügünde bulunabilirdi. Bunu dügünde ögrenmesini istemiyordu.
"Sunbae, sana bir sey söyleyecegim."
"Evet, dinliyorum."
"Aslinda biz Hyun Wook'la tanisiyoruz."
"Evet..."
"Sey, aslinda biz ev..." duraksadi. "Nasil söyleyecegim bilmiyorum."
"Çekinmene gerek yok söyleyebilirsin."
Derin bir nefes aldi ve bir solukta söyledi.
"Biz evlenecegiz."
Sang Ri aniden arabayi durdurdu. Eun Bin her seyi tek tek açikladi. Sang Ri de anlayisla karsiladi ama rahatsiz oldugu belliydi. Eun Bin üstünden bir yük kalktigi için rahatlamisti ama Sang Ri'yi üzdügünü düsündükçe kötü hissediyordu. Sang Ri onu duraga kadar birakti. Eun Bin duraga oturdu ve düsünmeye basladi. Sang Ri'den gerçekten hoslaniyor muydu? Yoksa hisleri sadece ilk askindan kalan izler miydi? Peki Sang Ri ondan hoslaniyor muydu? En merak ettigi soru buydu... Iç geçirdi ve Hyun Wook'u aradi.
"Alo?"
"Hyun Wook, abine söyledim."
"Neyi?"
"Evlenecegimizi." bu kelimeyi söyleyince tüyleri diken diken oluyordu.
"Ne!" diye bagirdi.
"Ne dedi?"
"Saygiyla karsiladi."
"Tamam, güzel." dedi ve telefonu kapatt. Hemen ardindan telefonu çaldi, dedesi ariyordu.
"Bugünlerde bu telefon susmuyor!" diyerek telefonu açti.
"Alo?"
"Oglum dügüne iki hafta kaldi. Çabuk hazirliklari bitirin."
"Dede, böyle dügün mü olurmus? Iki hafta kaldi ve hiçbir sey hazir degil. Benim bildigim kadariyla aylar önceden baslanir hazirliga. Apar topar dügün olmaz ki!"
"Benim sinirlerimi ziplatmak mi istiyorsun? Ben herkese senin evlenecegini söyledim. Davetiyeleri bastirip dagittim bile."
"Ne kadar çabuk daha dün seçtik davetiyeleri."
"Bu arada, abine de davetiye gönderdim. Dügününde o olmayacak da kim olacak yanimizda? Ama yine de konusmam onunla."
"Dede çocukluk yapma. O bir sey yapmadi ki. Sadece sevdigi meslegi seçti."
Hyun Wook dedesinin yine ayni seyleri anlatmaya basladigini görünce telefonu kapatmadan kulagindan indirdi.
"4 sene boyunca beni kandirdi. Ben ona nasil imkanlar sunmustum. Bütün islerimi ona devredecektim ama o ne yapti gitti bir veteriner oldu. Veterinerlik de ne? Hadi doktor olsa daha az sesimi çikarirdim. Hayir insan bari der 'Dede senin istedigin bölümde okumuyorum' diye ama nerde... O bütün üniversite boyunca beni kandirip veterinerlik okudu. Üniversite bitti 'Hadi oglum islerin basina geç.' diyorum. Bir de ne göreyim..."
Hyun Wook sözünü kesti.
"Aaa... Eun Bin'in evine varmisim bile. Daha sonra konusuruz. Bay!" dedi ve telefonu kapatti.

Eve vardiginda Eun Bin bahçede oturmus dergilere bakiyordu. Birden aklina geçen aksam geldi. Basini iki yana salladi ve unutmak için kafasina vurarak "Rae In, Rae In, Rae In..." diye mirildanmaya basladi. Eun Bin kafasini kaldirdi ve Hyun Wook'u görünce gözlerini devirdi.
"Yine mi sen?"
"Ben de sana bayilmiyorum." dedi Hyun Wook ve karsilikli dil çikarttilar.

Sonraki iki hafta boyunca bütün dünyadan koparak sadece evlilik hazirliklari yapmislardi. Tabii onlara kalsa kil bile kipirdatmazlardi ama isin içinde bir baba ve bir dede vardi. Artik her sey hazirlanmisti.
Eun Bin iç geçirdi ve birkaç saniye aynaya bakti. Mekan, dekorasyon, gelinlik, damatlik, davetiyeler, davetliler... Hepsi hazirdi. Bir tek 'Evet' demek kalmisti. Soo Ra içeri girdi..
"Eun Bin-ssi eger hazirsaniz gidelim."

-Bölüm 9 Sonu-
Where have you been?
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

(09-07-2011, Saat: 13:45)caRameLy.x3 yazdı:
YOU'RE SO PHOTOGENIC (Çok Fotojeniksin)

-Bölüm 9 Sonu-

Nereye gidiyorlar? Dügüne mi? Abaza
Eline saglik çok güzel olmus. Smile
I Just Love Kyu
caRameLy.x3 ellerine saglik canim... Onay Dügüne mi gidiyorlar merak ettim... BiggrinBiggrin
PupleDay, ddeerryyaa söliyeyim bari... Evet, dügüne gidiyorlar. 10.bölümde dügün var. Biggrin

Where have you been?
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi