Tugçe'm begenmene sevindim...
Rabia'm çabuk biter islerin umarim...Bu arada yeni bölüm çok güzel olmus...Hae bin geri döndü...

Gelelim benim yeni bölüme...
Yani bir ikili doguyor desem kisaca size! Ve bu bölümde herseyi açikliyorum...Hiçbir soru isareti kalmayacak aklinizda...
Yani öyle umuyorum...
SIYAH
[b]24.BÖLÜM
[/b]
Tüm gücüyle bagirdi...Tüm gücüyle çabaladi,son nefesiyle haykirdi sevdigi kadina...Durmasini dile getirircesine...
Dong Joo:Hwang Ji Min...
Yagmurun hiç acimadan siddetli bir sekilde yagdigi o sahilde,hayatina son vermek isteyen o kadin,dalgalarin sesine karismis aci bir çiglik duydu...”Hwang Ji Min!” idi çigligin sahibinin dudaklarindan dökülen kelimeler...Tüm gücüyle çabaliyordu o adam...Hayata geri dönmesi için...Ve bu aci çiglik onun son çirpinislariydi...Ve o an gözyaslari yagmur damlalarina karisan o genç kadin,sesin sahibine dönmedi bile...Korkmadi da...Sadece saskindi...Tuhaf hissetti kendini...V
e elinde siki siki tuttugu,bogazina dayadigi o biçak farkinda olmadan islak kumlarin üzerine düstü...Ve ardindan o genç adam tekrarladi...Yanlis duymus olma ihitimalini düsünen sevdigine dogru,dogru duydugunu kanitlamak istercesine...Ikinci bir çiglik yükseldi,korkudan nefes nefese kalmis,aci içinde vazgeçmesini bekleyen o adamdan...
Dong Joo:
Hwang Ji Min!
Yavasça basini çevirdi o yöne...Bir tarafta Bay Kim,diger yandan aglayarak yalvaran Jung Bin...Ve diger yandan kendisi için mücadele eden,aglayan o adam...Ve gülümsedi genç kadin...Ilk defa umutla...Belki de yanlis yapiyordu...Dong Joo hakliydi...Ölüm korkaklikti...
Bir kere daha göstermisti hayat ona mucize denen seyi...Insanin en umutsuz oldugu an da o sikintili dünyasina kocaman bir günes dogabilecegini bir kez daha göstermisti ona hayat...Tipki büyükbabasinin buldugu o an gibi...Tipki Park Jung Bin’i buldugu an gibi...Ve o içten gülücük büyüdü yüzünde...Bir yandan gözyaslari akmaya devam ederken diger yandan da umutla gülüyordu...Artik yanliz degildi... Ne olursa olsun kendisi için mücadele eden bu üç insani da düsünmeliydi...Artik yeni bir ailesi vardi...Ve gün gelecek o da mutlu olacakti...
Herseyi bitirdiginde o da umutla gülecekti...
Ve Dong Joo fark etti o gülümsemeyi...Ve o da o an nefes aldigini hissetti...Sonra hiç zaman kaybetmedi,ve sevinçle ona bakan Bay Kim ve Jung Bin’i geride birakarak,islak kumlarin arasinda kosmaya basladi,
artik yasamindaki tek sebep olan o kadina dogru... Yanina gittiginde o kadinin kendisine olan aciyla umudun karistigi bakislarini görünce hizla yere çöktü...Kendisine bakan o masum gözlere bakti uzun bir süre...Sonra yüzüne gelen saçlari çekti karsisindaki genç kadinin...Ve ardindan daha fazla dayanamadi...Sikica sarildi Kang Yoon’a...
Onun kollarinda büyüyordu Kang Yoon’un içindeki umut... Ama bir yandan da aci vardi içinde...Ve Dong Joo’nun gögsüne dayadigi basini hiç kaldirmadan,aglayarak...
Kang Yoon:Belki ölmeyecegim ama hiçbir sey yapamadan duramam...Tamamlamadan mutlu olamam...
O an Dong Joo Kang Yoon’un kollarini siki siki tuttu sarilmayi birakarak...
Dong Joo(Kang Yoon’un gözlerinin içine bakarak):Artik yalniz degilsin...Hiçbir adimi tek basina atmayacaksin...Hiçbir aciyi tek basina çekmeyeceksin...Mutlulugunda da,acinda da,(Vurgulayarak)intikaminda da yaninda olacagim...Ucunda ölüm olsa bile...Ama bana söz ver...Ne olursa olsun umutla bakacaksin dünyaya...Bir daha kendini öldürmeye kalkmayacaksin... Eger öleceksek de bunu biz yapmayacagiz...Bu oyunu oynayip,dogru kartlari ortaya attiktan sonra mutlu olacagimizi hiç unutmayacagiz...(O an Jung Bin ve Bay Kim’ e bakarak)
Kocaman bir aile olacagiz...
Kang Yoon(Aci dolu bir ifadeyle):Seni bu ise karistiramam...Benim yüzümden...
Dong Joo(Ciddi bir ifadeyle):Sana daha önce de söyledim ben aslinda iyi bir adam degilim...Olmadim da...Yillardir ben de büyük bir plana dahil oldum...Annemin intikami için...Sadece annemin katili Bay Hwang’a büyük darbeyi vurmanin zamanini bekledim o kadar...(Sonra Kang Yoon’a siki siki sarilarak)Ve simdi...Artik sadece kendim için degil,ikimiz için savasmaya baslayacagim...
Kang Yoon(Sesi titreyerek):Dong Joo...
Dong Joo:Söz ver...Bir daha asla böyle birsey yapmayacaksin...Asla!
Kang Yoon(Dong Joo’nun gözlerinin içine bakarak):Söz veriyorum...Mutlu olacagim...(Tebessüm ederek)Umutla dünyaya bakip,mutlu olacagiz hep birlikte...
O an Dong Joo daha da siki sarildi Kang Yoon’a...Ve...
Dong Joo:Ister Hwang Ji Min ol...Istersen Lee Kang Yoon...Adin,yasin hiç önemli degil...Sadece yanimda ol...Ben senin yaninda nefes almayi ögrendim...Yasamdan tat aldim...Simdi beraber ögrenelim nasil yasamamiz gerektigini...Beraber yapalim herseyi...
Dong Joo ve Kang Yoon olmayalim ayri ayri...Sadece bir bütün olalim...Hiç ayrilmayalim...Birbirimizin herseyi olalim...Sevgilisi,arkadasi,ortagi,ailesi...(Fisildayarak)Yeter ki birlikte olalim...
O an Kang Yoon Dong Joo’ya parildayan gözleriyle bakti...Ve içindeki herseyi dile getirdi ona...
Kang Yoon:Seni seviyorum...Hem de çok...Çok direndim...Çok aci çektim ama kalbime söz geçiremedim...Sana çok çektirdim...Bana yasamayi ögreten sana karsi çok acimasiz oldum...Özür dilerim...Özür dilerim...
Ve Dong Joo birkaç dakika önce yasadigi korkuyu hatirlayip,kalbindeki agirligin yani sira,sesi titreyerek...
Dong Joo:Sen bugün vazgeçtin ya...Yasamayi seçtin ya...Gerisi hiç önemli degil...Artik yanimdasin ya dünya umrumda degil...Yeter ki yasa...Sen nefes aldikça ben de alayim hayatin kokusunu...Yeter ki yasa...
Birkaç dakika sonra Kang Yoon basini diger tarafa çevirdi...Sevinçle ikisini izleyen ailesini gördü...Ve Jung Bin’e umutla kucagini açti...Bu .çagirisla Park Jung Bin kosarak onun yanina gitti...Arkasindan da Bay Kim geldi...Kang Yoon sikica sardi Jung Bin’i...Yüzündeki islakligi sildi elleriyle...Sonra tekrar sarildi kardesine...
Kang Yoon:Affet ablani Jung Bin...Söz veriyorum bir daha yapmayacagim böyle birsey...Çok mutlu olacagiz...Söz veriyorum...
Ve Bay Kim’le göz göze geldi bir anda...Gözlerini sikica kapayip açti ona dogru,gülümseyerek...Tesekkür etti karsisindaki yasli adama...Sonra Dong Joo’ya bakti Bay Kim...Tipki Kang Yoon kendisine tesekkür ettigi gibi o da ona gülümsedi,tesekkür etmek amaçli...
Ve yagmurun altinda ölümden yasama dogru çok büyük bir adim atan bu 4 kisi artik büyük bir aileydi...
Cha Dong Joo herseyi biliyordu artik en küçük ayrintisina kadar...Kang Yoon’un babasinin ortaya çikmasiyla onun iki amcasi da ona çok kötü davranmislardi,büyükannesine davrandiklari gibi...
Sonra oglullarinin çok tehlikeli ve basarisiz oldugunu bilen Bay Hwang sonradan varligindan haberdar oldugu,is konusunda oldukça yetenekli olan ogluna birakmak istedi koltugunu...Bayan Ma ve Bay Hwang(Kang Yoon’un babasi)bunu reddetti...Ama Bay Hwang’in babasi yine de onlardan gizli vasiyetinde en büyük payi ve yetkileri 3.ogluna birakti...Yani Hwang Ji Min’in babasina...Zaten oldukça öfkeli olan amcalari bu durumu bir sekilde ögrendi ve hirslarindan ne yapacaklarini bilemediler...Tabi bu durumun disinda Hwang Ji Min’in babasina türlü türlü iftiralar atan bu iki abisini gören Ji Min’in babasi,kendisini ve ailesini korumak amaçli,sadece onlari korkutmak amaçli-yoksa o belgeleri kullanmak gibi bir fikri yoktu-iki abisininde tüm suçlarinin kanitlarini buldu,raporlar hazirladi...Ve bunu ögrenen iki üvey abisi gözüne 4 kisiyi kestirdi...Onlar ölmeliydi...Ancak o zaman hersey onlarin olabilirdi...
Bay Hwang,herseyi bilen yardimcisi Bay Kim,miraslarin onlara kalmasini engellemek için Hwang Ji Min ve esi Bayan Park hedeflenen 4 isimdi... Planlar çoktan yapilmisti,hersey kusursuz olacakti...
1996 yilindaki o yanginin çikmasindan 3 saat önce Kang Yoon’un babasi abileriyle konusmaya gitti...Tüm tuttugu raporlari da,kanitlari da yedekleriyle beraber yanlarinda götürerek...Onlarla sorun yasamak istemedigini belirtti ve tüm kanitlari abilerine verdi...Annesiyle beraber,esi ve kiziyla birlikte Hwang ailesinden çikacaklarini belirtti...Bir daha görüsmemek üzere...Mirasi reddettigini de söyledi... Kan bagi olan abileriyle birlikte kardes olmak istiyordu,düsman degil...Bunlari söyledi...Ve o an Bay Hwang ve abisi üvey kardesleriyle barismis gibi gözüktüler...Ama ona duyduklari nefret de ,babalarinin mirasi ona biraktiklarinida bildiklerinden öfkeleri de geçmedi...Sadece barismis gibi gözüktüler...
Ve o aksam Hwang Ji Min annesinin dogum gününü kutladi evlerinde...Babasiyla birlikte ona güzel yemekler hazirlayip,güzel bir hediye alarak...
Son biz kez mutlu oldular...Ardindan bir sekilde büyük bir yangin çikti aniden...
Bayan Park dogdugu gün öldü...Bay Hwang’da esini ve kizini son çabalariyla kurtarmaya çalisirken yenik düstü abilerinin oyununa...Hayata gözlerini yumdu 10 yasindaki Hwang Ji Min’in gözleri önünde annesi ve babasi...Hwang Ji Min’in ise her tarafi yaniyordu...Acilar çekiyordu...Çiglik sesleri yokseliyordu o evden...Ve Bay Kim son gücüyle o küçük kizi da alip disari çikti...Ikisi de son nefeslerini vermek üzereydi disari çiktiklarinda...O kadar kötülerdi ki...
Ve o an 1994 yilindan beri-ki bunun nedeni esinin kendisini aldatmasi ve ardindan aldattigi adamla birlikte Bay Hwang’in(Ji Min’in en büyük amcasi) yani kendisinin korkusundan sevgilisiyle beraber intihar etmesinden kaynaklaniyordu - psikolojik sorunlar yasayan Kang Yoon’un en büyük amcasi Hwang Min Kang kardesine duydugu öfkeyi yok edemese de,yangini gizlice izlemeye gelmisti...Pisman degildi yaptigina ama yine de bir sekilde bedeni onu olay yerine sürüklemisti...Ve daha sonra kalan iki kisiyi gördü...
-1996 Yili-Yangin sonrasi-
Ev alevler içindeydi...Ve bir kösede aci içinde kivranan o küçük çocukla,adami gördü...Gözlerindeki nefret büyüdü...Yanlarina gitti...Onlar yasamamaliydi...Hiçbir sekilde...Ve ikisi de yavasça gözlerini araladiklarinda karsisinda elindeki silahi onlara dogrultan o adami gördü...
Ve o an dügüm çözüldü...Hersey ortaya çikti...Ve Hwang Ji Min son nefesiyle yalvardi amcasina...
Hwang Ji Min(Aglayarak):Amca yapma! Ne olur yapma!
Karsisinda aglayan bu küçük kiz daha sonra Bay Kim’e döndü...
Hwang Ji Min(Aglayarak):Ölme!
Ve silahi tam atesleyecekken aklina intihar eden esinden olma ama daha sonra bir hastaliktan dolayi ölen kizi geldi...Psikoloji iyicene bozulmus olan bu adam vazgeçti o an...Ve bir sekilde onlari oradan baska bir yere götürdü...Ölüm tehlikeleri birkaç tedaviyle geçmisti...Bay Kim’de herhangi bir iz de kalmamisti...Ama Kang Yoon aci içindeydi...Her tarafi yanikti...
Ve o yangini herkes bir kaza sandi...Bayan Ma(Ji Min’nin büyükannaesi) akil sagligini yitirdi haberi aldiktan kisa bir süre sonra...
Ve kendilerine geldikleri sabah ,o evde olduklarini fark ettiler...Hapis hayati yasadiklarini anladilar...Yarim kalan tedavi de yapilmadi...O yaniklar kaldi o masum küçük kizin vücudunda...Ve en büyük amcasi küçük amcasindan sakladi bu olayi...
Onlari öldüremedi...Ama tedaviyi yarida keserek onlari ölüme terk etti...Ve daha aci günler geldi...Yasayan Ji Min herseyi bildiginden direndi,defalarca kaçmaya çalisti,defalarca korumalara,amcasina zarar vermeye kalkisti...Ama sonunda hiçbir suçu yokken en çok zarari gören onla Bay Kim oldu...Kang Yoon tam iki yil boyunca bir odada yasadi....Aç biraktilar,dövdüler...Yeni yanik izleri yaptilar vücudundan sirf akilli dursun diye...Amcasi onu geceler boyu dövdü....Belki ölür diye...Kaç defa öldürmek istedi onu ama kizinin yüzü hep aklina geldi...Ve durdu her seferinde...Tek seferde hayatina son veremeyince de ona da Bay Kim’e de iskenceler yapti...Evin etrafinda bir yigin ordu vardi...Korumalar o kadar sertti ki...Ve birgün baska birsey denedi amcasi...
-1997 Yili-Sahildeki Ev-
Içeri giren yasli adam,Ji Min’in öldügünü sandi bir an...Yigenine hiç acimiyordu...Su an yasiyorsa da bunun kizi yüzünden oldugunu biliyordu...Daha sonra haffiçe kipirdadi o küçük kiz...Iste o an hala ölmedigini görünce öfkelendi...Ve elindeki kalin ipi-ki defalarca o iple siki siki baglanmisti...Hala ipin üzerinde sebep oldugu yaralardan kaynaklanan kan izleri vardi...-Ji Min’in önüne atti...
Hwang Min Kang:Kendi isini kendi bitir...Öldür kendini...
2 saatin var...Döndügünde nefes aldigini görmek istemiyorum...
Kang Yoon hafifçe basini kaldirdi,nefretle amcasina bakti...Sonra çektigi acilardan kurtulacagini düsünerek hafifçe dedigini yapacagini belli edercesine basini salladi...O nefret ettigi adam odadan disari çikincada,yanindaki eski masanin üzerine çikti...Ipi bagladi...Saglam oldugunu kontrol etti...Ve iki damla gözyasi süzüldü gözlerinden...Aci içinde inledi...
Ji Min:Ne istediniz bizden?
Sonra ipi tuttu basina geçirdi,gözlerini kapadi ve tam ayagindaki masayi firlatacakken aklina annesi geldi,babasi geldi.O zamanlarda ne halde oldugunu bilmedigi büyükannesi geldi...Annesinin dogdugu gün acimasizca öldürüldügü geldi...Ve hizlica gözlerini açti...K
ocaman açilan o gözlerde artik isyan yoktu,kurtulmak da yoktu,aci da yoktu...Son bir damla gözyasinin yere düsmesiyle Hwang Ji Min tüm insani duygularini yitirdi...Ve 11 yasindaki küçük kiz çocugu masumlugunu yitirip,aci bir kahkaha atti...Artik o gözlerde sadece tek birsey vardi:Intikam...
2 saat sonra geri döndügünde dedigini yapmadigini göten Hwang Min Kang öfkelendi...Bagirdi çagirdi...Küçük kardesinden yasadigini sakladigi bu kizin ölmesini istiyordu sadece...Ölmesini istiyordu ve ondan kurtulmayi arzuluyordu...Ama direniyordu zayif görünen o küçük kiz çocugu inatla...O kadar iskenceye ragmen direniyordu...Ve Bay Hwang bagirdi...
Bay Hwang:Sana son bir sans veriyorum...Yap sunu! Sen de kurtul ben de !
Ve o an o zamana kadar gözlerinde aci gördügü o küçük kiz basini kaldirdiginda yüzündeki korkutucu ifade,sakinlik onun ürküttü...Ve Ji Min sakin bir ses tonuyla...
Ji Min:Yapmayacagim...
O an öfkesini kontrol edemeyen Bay Hwang,hizla,sertçe Ji Min’in çenesini tuttu...
Min Kang(Bagirarak):Sana ne dediysem onu yap!
Ve o an kendisini öldüremeyecegini çok iyi bilen Ji Min meydan okurcasina...
Kang Yoon(Ji Min):
Eger ölmemi istiyorsan durma öldür!Ama bunu yapan ben olmayacagim...
Ve iste o günden sonra ona yapilan iskenceler daha da artti...Ama direndi...Tüm gücüyle mücadele etti...
Cani acisa dahi “Acidi!” dememeyi ögrendi...Aglayacak gibi olsa da aglamadi...Her zaman gülen o çocuk artik gülmeyi unuttu...Insan olmaktan çikti...
Ve daha sonra 1998 yilinin sonlarina dogru kardesinden sakladigi bu olaylarin,Ji Min’in inadi,mücadelesi Min Kang’in psikolojisini iyicene bozdu...Doktorlarindan baska bu hastaligini kimsenin bilmedigi Min Kang’in durumunu Kang Yoon gayet iyi biliyordu...Ve inatla bekliyordu...Ve psikolojisi iyicene bozulan Min Kang artik o eve ugramaz oldu...Sadece korumalari yardimiyla onlari kontrol altinda tuttu...Ardindan birgün Hwang Ji Min amcasinin yoklugunu firsat bilerek korumalardan birinin ona aciyip,hava almasi için disari çikardigi bir an da bir firsat yakalayip,büyükannesinden ögrendigi zehirli bir bitkinin oldugunu gördü arka bahçede...Ve bir sekilde içtikleri suya o bitkiyi eliyle ezdikten sonra katti...Ölmemeleri için hafifçe kattigi zehirin oldugu suyu içen herkes rahatsizlandi,bayginlik geçirdi...O sirada evin yakinlarinda annesi aktar olan markette çalisan ögrenci bir genç,Kang Yoon’un buldugu zehiri aramak için oralardaydi sans eseri...Ve Bay Kim ve Kang Yoon’un eline o firsat geçti...(Ki bu adam daha önce Bay Hwang ile konusan motorsikletli adam idi)Ve Bay Kim bir mektup yazdi ve yolladi o gencin araciligiyla...
Japonya’ya giden o mektubu alan Bay Nakatsu yasadiklarini ögrenince,tek çözüm yolu olarak Bay Park’i buldu ve ona herseyi anlatti...Ve bu aralarda Bay Park torununu bulmaya geldi...Ama Kang Yoon kararliydi...Ve koca 15 yil geçti...O siralarda Kang Yoon’a aciyan koruma hariç bütük korumalar degistirildi...Bay Hwang’a da haberleri süphelenmesin diye o koruma vermeye basladi...Bay Nakatsu’nun oglu da yeri geldi o korumalardan biri oldu...Hem koruma hem de onun ögretmeni oldular...Amcasi artik gelmese de-ki iyicene sagligi bozulmustu-temkinli oldular...Önce Bay Park gece yarisi getirdigi doktorlarla hem torununu hem de Bay Kim’i tedavi ettirdi...Ancak Ji Min o kadar kötü bir haldeydi ki...
Öyle agir ilaçlar kaldi ki...6 ayi hasta yataginda geçti...Sonra Bay Park’in bir sekilde kabul ettigi o planin hazirliklari basladi...
Önce Bay Park’in kizi olarak,27 yasinda annesi Ingiliz olan Park Min Soon olarak kayitlara geçti...Bay Park’in degismez tek varisi oldu...Sonra akla gelebilecek her konuda egitim aldi...Artik herkes tarafindan duygusuzlugu yüzünden endiseyle,korkuyla takip edilen o küçük kiz kocaman korkutucu bir kadina dönüstü...Sahte diplomalar hazirlandi...Babasinin Bay Nakatsu’ya devrettigi sirket bir sekilde yillar boyunca verilen bir emekle büyük bir sirket olarak sanilmaya baslandi...Bay Park torunu için aci çekiyordu,kizi için,basta onaylamadigi damadi için bile...Ama yine torununun istegini yerine getirip,onu o büyük oyun hazirladi..Ve artik son zamanlarda unutkanlik yasayan Min Kang o sahildeki evi de,oradakileri de unuttu tipki diger birkaç sey gibi...Ama kimse bunu anlamadi...Çünkü kardesini ve isleri uzaktan yürütüp,sahildeki bir evde tek basina yasamaya basladi...
Ve bundan 3 yil önce ölen Bay Park’in ardindan bir yil önce de Hwang Min Kang ‘da ölünce artik yasamanin zamani gelmisti... Ama ne Hwang Ji Min olarak ne de Park Min Soon olarak...Yepyeni bir isim ve kimlikle...Lee Kang Yoon olarak...