yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 25. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
25 bölümdegüzeldi.... yeong jung hwa yi kaçirdi.gumbo da pesine den geldi.ama jung hwa yoktu orda ata bindi ve gitti..Su Seul Pyung'a hayranim ya..Çok harika bir insan..Konusma bitince nasil sevgi dolu bir bakisma yasandi valla gözlerim doldu...
gumbo bence o kizla evlensin... unutmasi daha iyi olur... jung hwa yi... ilerki bölümde olcak....?
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
Bu bölümde çok güzeldi.Jang Bo go nun Chae Ryung'a beni kalbinden çikar demesi gerçektende büyür bir cesaret.. Sarhos
ya hani diyorlar ya jang hwa gum bo nun hayatini kurtarmak için yeom un esi olmayi kabul etti. kabul etmek.. yeom ne zaman jang hwa dan bööle bisi istedi de yada evlenme teklifi etti de jang hwa kabul etmek zorunda kalmis anlamiyorum burda bile yeom a haksizlik yapilio. hepimiz izledik. jang hwa yeom a bööle bisi önerdi.burda kabul etme fiili yeom kabul ederse yeom yang için kullanilir.öle dilmi ama.

valla bu bölümde jang hwa layini buldu gum bo da lisado dan agzinin payini aldi.Alkis
yeom jang hwa ya limana git dio ortaligi kan gövde götürüo bizim hanim efendi atin üstünde piknige gidio sanki.Biggrin bide geri dönüo yetmezmis gibi. olacagi buydu valla.

valla ben yona ile haeshin i görünce mutlu oluom. çok tatlilar. yona epeyce seviormus haeshini. epeyce tabiri çok hosuma gittiBiggrin
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
Bu gün okula gitmedigim için sükür bu bölümü izleyebildimAllahrazi
Ama ne yalan söyleyeyim simdiye kadar izledigim Kore dizilerinde gördügüm en saçma sahneler bu bölümde geçti.Yeom Yang Jang Hwa'yi götürürken karsisina çikan bir ton adami resmen tek basina geri püskürttü ve sadece kolundan yara aldi.Sonra da Gumbo'nun adamlarindan biri ona düsman askerlerinin saldirisina ugradiklarini söyledi ve komutanlari çok iyi kiliç kullaniyordu dedi ama ben orda Yeom 'dan baska dövüsen birini göremedim,yoksa yanlis mi gördümBiggrin
Sonra da Yeom açini uçuruma sürdü çok feci yaralanmis ya da ölmüs olmaliydi,zaten uçurumdan atlamadan önce de yaraliydi ama o halde limana kadar yüzdü sonra da hiçbirsey olmamis gibi uyandiginda kalkti yürüdü,hiç olmadi kounun,bacaginin falan kirilmis olmasi lazimdi ama hiçbir sey olmadi.Böylesi doganin kanunlarina aykiri yaBiggrinBiggrin

Böyle Cüneyt Arkin tarzi sahnelerin Denizler Imparatoru'nda geçmesi beni hayal kirikligina ugratti dogrusu...

Ama öte yandan gerçekten de çok güzel bir bölümdü,Yeom yine arkasina bakmadan kaçtiBiggrinBiggrin

En sonunda Jang Bo Go ile Charyung arasinda geçen konusma beni aglatmaya yetti.Canim Charyong ya nasil üzüldüm onaAglaelsalla Ya Jang Bo birak sen su Jang hwa'yi ondan sana hayir yok.Mis gibi Charyung varken ne yapacaksin onuBiggrin
(09-10-2009, Saat: 16:26)amalist yazdı: Bu gün okula gitmedigim için sükür bu bölümü izleyebildimAllahrazi
Ama ne yalan söyleyeyim simdiye kadar izledigim Kore dizilerinde gördügüm en saçma sahneler bu bölümde geçti.Yeom Yang Jang Hwa'yi götürürken karsisina çikan bir ton adami resmen tek basina geri püskürttü ve sadece kolundan yara aldi.Sonra da Gumbo'nun adamlarindan biri ona düsman askerlerinin saldirisina ugradiklarini söyledi ve komutanlari çok iyi kiliç kullaniyordu dedi ama ben orda Yeom 'dan baska dövüsen birini göremedim,yoksa yanlis mi gördümBiggrin
Sonra da Yeom açini uçuruma sürdü çok feci yaralanmis ya da ölmüs olmaliydi,zaten uçurumdan atlamadan önce de yaraliydi ama o halde limana kadar yüzdü sonra da hiçbirsey olmamis gibi uyandiginda kalkti yürüdü,hiç olmadi kounun,bacaginin falan kirilmis olmasi lazimdi ama hiçbir sey olmadi.Böylesi doganin kanunlarina aykiri yaBiggrinBiggrin

Böyle Cüneyt Arkin tarzi sahnelerin Denizler Imparatoru'nda geçmesi beni hayal kirikligina ugratti dogrusu...

hahaha gerçektende öyle Benimde aklima geldi Cüneyt Arkindan bile daha iyi dövüstü Biggrin ayrica bende Yeomdan baska asker görmedim uçurumdan daha öncede atlamisti igmanli yani oppamiz viz geliyor artik uçurum sahneleri zaten Gumbo da kaç defa atlamis ama birsey olmamisti adet haline geldi artik bunlar jang hwaninda at sahnesi gerçekten çok komikti adamlar orada savasa gidiyor kizin hiç umurunda bile degil tin tin atin üzerinde neyse canim güzel bir bölümdü sonuçta o kadar kusur kadi kizindada bulunur Biggrin:img-hysterical:
Hehe haklisinBiggrin
Yeumun bir tabur askeri dövmesi buna karsi askerlerin gumboya gelip düsman askerleriyle dövüstük demesi çok komikti yeumu çift çift gördüler heralde.Yeum yaralandiktan sonra chag hwanin ölece bakip kalmasi yarasini bile sarmasina yardim etmemesi sinir bozucuydu.Yeumun chang hwaya gumboyu unutacaginizi sanmiyorum derken yine üzülmesi ve siz gidin ölecegimi bilsemde onun sizi almasina izin vermeyecegim demesi etkileyiciydi.Uçurum sahnesi daha öncede yasanmisti filmde yona atlamisti suya atlayinca ölünmüyomus demekGozlukgulmekbu bölümdeki en begendigim sahne ise lee sadonun gumboya sen silalilara ihanet ettin efendini iyi seç kime hizmet ettiginin farkindamisin dedigi sahneydi.Gumbo nasilda seçme sansim yoktu dedi demek ki insanin seçme sansi olmadiginda hata yapabiliyormus.:atkilinc:
Jang Hwa'nin Yeom'un kolunu sarmamasina ben de çok sasirdim bütün filmlerde öyle olurdu ama genelde yaralanan filmin esasoglani,iyi çocuk ; yarasini saran ise onu seven kiz olurdu o yüzden de çok sasirmamak gerekGozlukgulmek
(09-10-2009, Saat: 16:54)Yagmur-Perisi yazdı: Yeumun bir tabur askeri dövmesi buna karsi askerlerin gumboya gelip düsman askerleriyle dövüstük demesi çok komikti yeumu çift çift gördüler heralde.Yeum yaralandiktan sonra chag hwanin ölece bakip kalmasi yarasini bile sarmasina yardim etmemesi sinir bozucuydu.Yeumun chang hwaya gumboyu unutacaginizi sanmiyorum derken yine üzülmesi ve siz gidin ölecegimi bilsemde onun sizi almasina izin vermeyecegim demesi etkileyiciydi.Uçurum sahnesi daha öncede yasanmisti filmde yona atlamisti suya atlayinca ölünmüyomus demekGozlukgulmekbu bölümdeki en begendigim sahne ise lee sadonun gumboya sen silalilara ihanet ettin efendini iyi seç kime hizmet ettiginin farkindamisin dedigi sahneydi.Gumbo nasilda seçme sansim yoktu dedi demek ki insanin seçme sansi olmadiginda hata yapabiliyormus.:atkilinc:

yorumlarina aynen katiliorum. özellikle de yeom mu çift çift gördüler galiba demeneBiggrinBiggrin

evet ya kalpsiz jang hwa yeom disleriyle kolunu sardida su sargi bezinin ucundan birde ben tutayim demedi.Kizgin insanin seçme sansi olmasi gerçekten önemli ve çok güzel bir noktaya deginmissin.
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
allahim bu bölümde (aslinda bastan birkaç bölüm hariç) su yeoum beni sinir etti insan bu kadar mi pis olur!
her konusmasinda yok gumboyu öldürücem yok bilmem ne diyor daha sonra karsi karsiya geldikleri anda sikisinca hemen atla ata kaç! peh...
hehe bide nasil oldu da o kadar adami öldürdü hiç anlamadim ya oda baska mesele ???
2 yil geçti ardan yona neden gumbo gibi ayrilmadi ordan anliyamadim ama hajinle bu gün ki sahnesi çok komikti ve tabiki hostu....^_^
ahh. jang hwa ya ne olucak çok merak ettim o adamlar onun agzini kapatir ken o gumbu ya [aslinda yapamiyacagini bildigi halde ] ulasmaya çalisti iste en duygusal sahnelerden bir tanesi idi......(bu sahneyi izlerken bigbang'in ''stay'' sarkisni dinlemeliydiniz.....)
herneyse sonuç olarak jang hwa ya ne oldu çok merak ediyorumm...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi