Bu gün okula gitmedigim için sükür bu bölümü izleyebildim

Ama ne yalan söyleyeyim simdiye kadar izledigim Kore dizilerinde gördügüm en saçma sahneler bu bölümde geçti.Yeom Yang Jang Hwa'yi götürürken karsisina çikan bir ton adami resmen tek basina geri püskürttü ve sadece kolundan yara aldi.Sonra da Gumbo'nun adamlarindan biri ona düsman askerlerinin saldirisina ugradiklarini söyledi ve komutanlari çok iyi kiliç kullaniyordu dedi ama ben orda Yeom 'dan baska dövüsen birini göremedim,yoksa yanlis mi gördüm
Sonra da Yeom açini uçuruma sürdü çok feci yaralanmis ya da ölmüs olmaliydi,zaten uçurumdan atlamadan önce de yaraliydi ama o halde limana kadar yüzdü sonra da hiçbirsey olmamis gibi uyandiginda kalkti yürüdü,hiç olmadi kounun,bacaginin falan kirilmis olmasi lazimdi ama hiçbir sey olmadi.Böylesi doganin kanunlarina aykiri ya

Böyle Cüneyt Arkin tarzi sahnelerin Denizler Imparatoru'nda geçmesi beni hayal kirikligina ugratti dogrusu...
Ama öte yandan gerçekten de çok güzel bir bölümdü,Yeom yine arkasina bakmadan kaçti

En sonunda Jang Bo Go ile Charyung arasinda geçen konusma beni aglatmaya yetti.Canim Charyong ya nasil üzüldüm ona

Ya Jang Bo birak sen su Jang hwa'yi ondan sana hayir yok.Mis gibi Charyung varken ne yapacaksin onu