Yorumları: 2,864
Konuları: 11
Teşekkür Puanı:
188
Canim Yeum Jang'im benim!...Bu bölümde yine içimi parçaladi Janghwa'ya olan sözleri.Ama bence Janghwa'yi yalniz basina göndermemeliydi.Çünkü Janghwa Yeum Jang'in yaninda kalmayi onun esi olmayi seçmisti.Eger Jang-bo-go'ya dönmek isteseydi git dedigi zaman giderdi.Jang-bo-go ve askerleri onlara yetismis olsa bile Janghwa onunla gitmedigi müddetçe Jang-bo-go onu Yeum Jang'in elinden alamazdi...
Canim benim ya;yarali haliyle bile kaç kisiyle savasti.Yetmezmis gibi ölüme bile razi olup kendini uçurumdan denize atti ve tüm gücüyle yüzerek efendisinin yanina geldi.Efendisi bay Lei'nin de Yeum Jang'i kendi oglu gibi sevdigi ve onsuz gitmek istememesi çok etkileyiciydi...
Gumbo'lar dönerlerken Janghwa'ya ve onu kaçiran adamlara rastladilar.Ama digerleri saklandigi için göremediler.Janghwa'nin o anki haline gerçekten çok üzüldüm.
Yona her ne kadar asker olarak çalismaktan mutlu olsa da Jang-bo-go ve ustasini görünce onlari ve yanlarinda olamamasini kiskandi.Üstellik terfi etmeyi beklerken ve bunu hak ederken bir baskasinin getirilmesi onun canini epey sikti.Bütün bu olanlar onun aklini basina getirdi ama.
Chae Ryeung içinde çok üzülüyorum.Kizcagiz bütün duygularini açik açik belli etti artik herkese karsi.Ama Jang-bo-go ona en ufak bir ümit bile vermedi.Chae Ryeung sabirla bekleyecek Jang-bo-go'nun askina karsilik vermesini ve sonunda muradina da erecek...
Song Il-Gook Fan Club
^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^
Korea-Fans FAN CLUB
Yorumları: 22
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
4
evette jang bogo onlara yetismis olsa bence onunla giderdi.kampta nasilda bakiyordu ona yeom çekmese kipirdamiyordu. yeomda zavallim engel olamam dedi ona zaten. neye dönüyorki daha.