yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 25. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
[Resim: 90318546.jpg]
[Resim: 62650173.jpg]
25 bölümde yeong jung hwa yi kaçirdi.gumbo da pesine den geldi.ama jung hwa yoktu orda ata bindi ve gitti..Su Seul Pyung'a hayranim ya..Çok harika bir insan..Konusma bitince nasil sevgi dolu bir bakisma yasandi valla gözlerim doldu...
sonra gumbo jung hwa yi gördü ve pesinden kostu ama yakalmadi ya keske görse Biggrin ilerki bölümde ne olcak ?
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
umarim yorumlarda söylendigi gibi yeom un günü olur bu bölüm gerçekten
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
(08-10-2009, Saat: 21:23)yeselek yazdı: umarim yorumlarda söylendigi gibi yeom un günü olur bu bölüm gerçekten
Sen varya müthis yeom cusun yorumlarina çok gülüyorum ve haklisinda bencede umarim Yeom yangin günü olur.
Bu gumbocularin hiç sesi çikmiyor sitenin bu kismini Yeom yangcilar mi fethetti ne Biggrin birbirimizi kirmadigimiz ve karsi tarafin görüslerine saygili oldugumuz sürece fikrimizi belirtelim arkadaslar herkes bölüm hakkindaki begenilerini ve kizginliklarini dile getirsin kimse kimsenin fikrini benimsemek zorunda degil farkli görüslerdede olsak biz bir aileyiz Opucuk
(08-10-2009, Saat: 21:35)angelus2097 yazdı:
(08-10-2009, Saat: 21:23)yeselek yazdı: umarim yorumlarda söylendigi gibi yeom un günü olur bu bölüm gerçekten
Sen varya müthis yeom cusun yorumlarina çok gülüyorum ve haklisinda bencede umarim Yeom yangin günü olur.
Bu gumbocularin hiç sesi çikmiyor sitenin bu kismini Yeom yangcilar mi fethetti ne Biggrin birbirimizi kirmadigimiz ve karsi tarafin görüslerine saygili oldugumuz sürece fikrimizi belirtelim arkadaslar herkes bölüm hakkindaki begenilerini ve kizginliklarini dile getirsin kimse kimsenin fikrini benimsemek zorunda degil farkli görüslerdede olsak biz bir aileyiz Opucuk

evet müthis yeom cuyum çok haklisin.

görünüse yeomcular feth etmis gerçekten burayi.

dedigin gibi gum bo cular da fikirlerini sölesede daha eglenceli bir dizi sezonu geçirsek.karsilikli tatli tatli atissak.Biggrin

benim sahsen bir gum bo cuya içimi dökmeye çok ihtiyacim var.Biggrin
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
(08-10-2009, Saat: 23:33)yeselek yazdı:
(08-10-2009, Saat: 21:35)angelus2097 yazdı:

evet müthis yeom cuyum çok haklisin.

görünüse yeomcular feth etmis gerçekten burayi.

dedigin gibi gum bo cular da fikirlerini sölesede daha eglenceli bir dizi sezonu geçirsek.karsilikli tatli tatli atissak.Biggrin

benim sahsen bir gum bo cuya içimi dökmeye çok ihtiyacim var.Biggrin
O tatli atismalar bir süre sonra rayindan çikabiliyor o yüzden de atisma olmamasi en iyisi bence. Smile Yeum'cu Gumbo'cu olmaya gerek yok ki. Hepimiz Denizler Imparatoru severiz Smile
Yona'nin, Ha-jin'e duygularini ifade ederken pek basarili oldugu söylenemez...Biggrin
(09-10-2009, Saat: 15:24)kiday baksi yazdı: Yona'nin, Ha-jin'e duygularini ifade ederken pek basarili oldugu söylenemez...Biggrin

Biggrin Ha ha çok güldüm ya ama ne yapsin sevmeyi ,sevilmeyi ilk kez yasiyor ...
(09-10-2009, Saat: 15:32)mavisülün yazdı:
(09-10-2009, Saat: 15:24)kiday baksi yazdı: Yona'nin, Ha-jin'e duygularini ifade ederken pek basarili oldugu söylenemez...Biggrin

Biggrin Ha ha çok güldüm ya ama ne yapsin sevmeyi ,sevilmeyi ilk kez yasiyor ...
evet ya çok sirinler Opucuk

ayrica senariste tesekkür edemeden geçemeyecegim goguryo derebeyinin Jang Bo Gu nun gözlerini açmasina çok sevindim nihayet hangi tarafta olmasi gerektigini anladi aradan iki yil geçti Yeom yang ne durumda çok merak ediyorum

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi