çok süper bi bölümdü ya...herkes üzgün herkes agliyodu

yeom jan bogo chae jan hwa...
yeomun:Peki onu unutmaniz nekadar sürecek bana kalirsa yasadiginiz sürece onu unutamayacaksiniz ama daha da acisi bunu bildigim halde hala sizin sevginizi istiyor olmak buyüzdende onu asla affetmicem
bu sözleri gerçekten çok süperdi...onun için söyleyecek tek kelime bulamiyorum...jan hwanin sonradan gidip yeomumun sözlerini hatirlayip geri dönmesiyle kafam karismisti....ilk önce jan bogonun yanina gittigini zannettim ama burda herkesin de yazdigi gibi yeomun jan bogoyu öldürmesinden korktugu için geri dönmüs

yeomun onlarca kisiyle dövüstügü sahne de çok süperdi yani

sonra canim yonacim jan bogo ya zarar gelmesin diye nasil da önüne atladi...herkes yeomun kaçisiyla dalga geçmis ama hakliydi bence...e napsin çocuk o yarali koluyla koskoca jan bogoyla dövüssün mü yani...uçurumun yanina gelince....ayni senin elinde kalacagima ölmeyi tercih ederim dercesine uçurumdan atladigi sahne de muhtesemdi...
jan bogo da eski dostunun arkasindan öldügünü zannederek saatlerce bakti ne kötü yaaa hem dostlar hem de düsman biri digerine zarar vermeye çalisiyo ama zarar gelinbce de ayni zamanda üzülüyo.....
jan hwa çok acinacak haldeydi...o haydutlara yakalanisi...sonra jan bogo yanindan geçerken bagiramadi ya onun yerine benim bagirasim geldi

chundura deniz kenarinda nasil da irkildi....ölü bi adam sag salim kiyiya çikti....canim yeom...ilk uyandiginda jan hwa yi sordu...disari çikit nasil da çaresizce geri dönmeliyiz dedi....herhalde 2 yi boyunca jan bogonun yaninda oldugunu düsünerek nasil da aci çekmistir...bay lee nin de bi kiz için diye baslayan sözlerine sinir oluyorum...oglu gibi çok sevdigi deger verdigi kiz için bikiz için deger mi diyo....ama yine de bay lee nin yeom gelinceye kadar ayrilmamasi takdire sayandi....
lisadonun tang hanedanliginin köpegi olmussun sözleri çok isabetli oldu...jan bogo da onun konusmasini dogru bulup tüm mevkileri nasil da reddetti...o artik kendi kardeslerinin yaninda savasacak....onlara yarari dokunacak...bu tam dajen bogodan beklenen bi hareketti...
2 yil sonra...
jan bogo yine ne isler basarmis öyle...bu çocuk gerçekten de ticaretten anliyo...yonacim...aylardir maas vermiyolarmis...bi de ondan kotü olan birisini komutan yapmislar...lisado çok hakliydi simdiden baslamislar irkçilik yapmaya....
yona ve hajin herzamanki gibi çok tatliydi....yonanin epeyce diye cevap vermesi de çok komikti....ama o sarilislari da çok güzeldi....zaten bi onlar kavusabildigi için bi onlari böyla görebiliyoruz...
chae ye evlenme teklif edilmesine çok sevindim...o da çok güzel keske senaryo da onu da biri çok sevseydi

onun da ben baska birisini seviyorum demesi çok tatliydi...tabi seul pyong anladi kim oldugunu.....jan bogo da evlenirim dese bi mesele evlenemem dese bi mesele...ama çok kizdim ben ona...chae yi nasil aglatir...nasil bi kizin karsisina geçip lütfen beni kalbinizden çikarin der...bi de lütfeni de var...ayni jan hwa gibi o da yeoma lütfenli cümleler kuruyo yaaa...chae de yillar geçipte anilar soluklasinca kalbinizde benim için de küçük bir yer açilacak buna inaniyorum ve o güne kadar sizi beklicem en büyük istegim yüzünüzün yeniden sevinçle isldadigini gülümsediginizi görebilmek demesi çok tatliydi...keske chae ile jan bogo yeomla da jan hwa evlenip mutlu olsaydi...ama nerdeeee...
evet gerçekten dopdolu hersey ama herseyin yasandigi bir bölümdü....