yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501
(22-05-2009, Saat: 19:24)setayy yazdı:
(22-05-2009, Saat: 19:18)PebbLes yazdı: Sagolasin Setenayim. Çantasinda hayran mektubu tasiyan tek üye KyuCan. Baligim ya Smile
Mnet'te "School Of Rock" programinda da sunucu kadin bizimkilerin çantasini karistirmak istemisti. (Programa sadece "Special Unit"imiz katilmisti.) Fakat YS ve KyuCan çantalarini bagaja koymuslardi sanirim ortada sadece Jun'un kocaman çantasi vardi. Ama o da kadinin ve kameralarin önünde çantasini açmak konusunda pek isteksizdi tabiki. Neyse, çantadan ilk önce tras makinasini çikardi. Kadin soke oldu neden onu yaninda gezdiriyorsun diye. Bizimki de gayet saf bir edayla "Bugünlerde sakalim 2 kere çikiyor" demez mi :img-hysterical: Onun ardindan daha kapagi hiç açilmamis bir kitap ve bir bere çikardi Biggrin Sonra 1-2 biseyler daha gösterdi ama tam hatirlayamiyorum simdi. En sonunda tam bir sey daha gösterecekti ki, aninda geri soktu çantaya. Megerse beyimiz yaninda iç çamasiri tasiyormus :d (Temiz çocuk) Kadin zorla onu da göstermeye çalismisti. Bayagi bir mücadele ettiler, ama en sonunda "ucundan azicik" göstermek konusunda anlastilar. Kadina uyuz olmustum, neden utandiriyor ki çocugu Ofkeli

bilgi için tesekkürler melekcim sag ol bende bu sayede güldüm Biggrin :img-hysterical:

Gülmeyin ya temiz çocuk Biggrin Döverim kiz sizi Ofkeli Anahtarligi benim gibi kocaman :img-hysterical:
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(23-05-2009, Saat: 0:33)OneLeN yazdı:
(22-05-2009, Saat: 19:24)setayy yazdı:
(22-05-2009, Saat: 19:18)PebbLes yazdı: Sagolasin Setenayim. Çantasinda hayran mektubu tasiyan tek üye KyuCan. Baligim ya Smile
Mnet'te "School Of Rock" programinda da sunucu kadin bizimkilerin çantasini karistirmak istemisti. (Programa sadece "Special Unit"imiz katilmisti.) Fakat YS ve KyuCan çantalarini bagaja koymuslardi sanirim ortada sadece Jun'un kocaman çantasi vardi. Ama o da kadinin ve kameralarin önünde çantasini açmak konusunda pek isteksizdi tabiki. Neyse, çantadan ilk önce tras makinasini çikardi. Kadin soke oldu neden onu yaninda gezdiriyorsun diye. Bizimki de gayet saf bir edayla "Bugünlerde sakalim 2 kere çikiyor" demez mi :img-hysterical: Onun ardindan daha kapagi hiç açilmamis bir kitap ve bir bere çikardi Biggrin Sonra 1-2 biseyler daha gösterdi ama tam hatirlayamiyorum simdi. En sonunda tam bir sey daha gösterecekti ki, aninda geri soktu çantaya. Megerse beyimiz yaninda iç çamasiri tasiyormus :d (Temiz çocuk) Kadin zorla onu da göstermeye çalismisti. Bayagi bir mücadele ettiler, ama en sonunda "ucundan azicik" göstermek konusunda anlastilar. Kadina uyuz olmustum, neden utandiriyor ki çocugu Ofkeli

bilgi için tesekkürler melekcim sag ol bende bu sayede güldümBiggrin

Gülmeyin ya temiz çocuk Biggrin Döverim kiz siziOfkeli Anahtarligi benim gibi kocaman.

Çok güzel ya temiz abla yasadinBiggrin Demek kyucan yaninda hayran mektubu tasiyo ha çok iyi yaa Biggrin
● вєαѕт ★ кαяα ★ втovιхх ★ ιɴғιɴιтe ●
[Resim: tumblr_n91d24EB6K1qd9cpdo1_500.gif]
Ya ben bu grubun üyeleini hep birbirine karistiriyorum Pisman Kim Hyun Joong'u bof'tan biliyorum zaten.Young Saeng'inde farkli bir yüzü var onu da ayiriyorum ama geri kalanlar yok onlari ayiramiyorum :img-cray:
Bende senin gibiydim hep karistirirdim ama artik hepsini taniyorum Biggrin
Iyiki de tanimisiz onlari Opucuk
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Bence hiç biri digerine benzemiyor. Çok iddialiyim bu konuda Biggrin

(25-06-2009, Saat: 12:46)canan yazdı: Ya ben bu grubun üyeleini hep birbirine karistiriyorum Pisman Kim Hyun Joong'u bof'tan biliyorum zaten.Young Saeng'inde farkli bir yüzü var onu da ayiriyorum ama geri kalanlar yok onlari ayiramiyorum :img-cray:

Canancim ben sana bu yagusuklulari tanitayim bak simdi...

[Resim: ea55880793a08bd27b89479.jpg]

1-kimhyun joong
2-heo yaung seang
3-kyu jung
4-park jung min
5-kim hyung joon

umarim faydali olmusumdur haa birde dinlemediysen müziklerinide bir dinle harikalar....
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
(26-06-2009, Saat: 15:24)ben-goz yazdı:
(25-06-2009, Saat: 12:46)canan yazdı: Ya ben bu grubun üyeleini hep birbirine karistiriyorum Pisman Kim Hyun Joong'u bof'tan biliyorum zaten.Young Saeng'inde farkli bir yüzü var onu da ayiriyorum ama geri kalanlar yok onlari ayiramiyorum :img-cray:

Canancim ben sana bu yagusuklulari tanitayim bak simdi...

[Resim: ea55880793a08bd27b89479.jpg]

1-kimhyun joong
2-heo yaung seang
3-kyu jung
4-park jung min
5-kim hyung joon

umarim faydali olmusumdur haa birde dinlemeiysen müziklerinide bir dinle harikalar....

Faydali oldu vallahi Biggrin Artik Hyung Joon'un suratini da seçebiliyorum geriye kaldi Kyu Jung ve Park Smile Bir sürü videolarini izledim amma velakin o ikisini hala tam olarak ayiramiyorum.Waking Up 'ta çok komiklerdi Biggrin
(26-06-2009, Saat: 17:47)canan yazdı: Faydali oldu vallahi Biggrin Artik Hyung Joonn'un suratini da seçebiliyorum geriye kaldi Kyu Jung ve Park Smile Bir sürü videolarini izledim amma velakin o ikisini hala tam olarak ayiramiyorum.Waking Up 'ta çok komiklerdi Biggrin

TFWUU'i izledin ve Kyu'yla JM'i karistiriyorsun Saskin Inanmam Biggrin
Daha ekip kapidan girer girmez uyanan Kyu oluyor, sonra bütün programi Park Kyung Lim'le birlikte sunuyorlar Biggrin
Neredeyse her zaman yalniz uyuyan ve biri onu uyandirmaya geldiginde pataklayan da JM oluyor :img-hysterical:

Ilk mesaji güncelledim Smile Artik daha detayli bilgiler var ^^ Kimin kim oldugu daha rahat anlasilir...
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Çook Süpper olmus. Baya da jan janli ellerinize saglik. Kizlar SS501 aski sizlerin günden güne yol kat etmenizi sagladiSmile
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi