yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501
arkadaslar sizden bir ricada bulunacagim. eger aranizda birinde SS501 in sarkilari bilgisayarinizda kayitliysa bana atabilirmi?
★ MBLAQ Fan Club / MBLAQ Sevenler Kulübü ★
(26-08-2009, Saat: 10:17)lady_min yazdı: arkadaslar sizden bir ricada bulunacagim. eger aranizda birinde SS501 in sarkilari bilgisayarinizda kayitliysa bana atabilirmi?

http://www.korea-fans.com/forum/ss501-sa...22118.html

Sarkilari bu linkten indirebilirsin Smile
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(26-06-2009, Saat: 17:55)PebbLes yazdı:
(26-06-2009, Saat: 17:47)canan yazdı: Faydali oldu vallahi Biggrin Artik Hyung Joonn'un suratini da seçebiliyorum geriye kaldi Kyu Jung ve Park Smile Bir sürü videolarini izledim amma velakin o ikisini hala tam olarak ayiramiyorum.Waking Up 'ta çok komiklerdi Biggrin

TFWUU'i izledin ve Kyu'yla JM'i karistiriyorsun Saskin Inanmam Biggrin
Daha ekip kapidan girer girmez uyanan Kyu oluyor, sonra bütün programi Park Kyung Lim'le birlikte sunuyorlar Biggrin
Neredeyse her zaman yalniz uyuyan ve biri onu uyandirmaya geldiginde pataklayan da JM oluyor :img-hysterical:

o programi izledim.çok komik bi programdi.jung min'in uyuma sekli süperdi Smile
Hyun Jong Lider Opucuk
[Resim: 53350449200910151401163.jpg]

Jung Min Opucuk Seksi Karizma
[Resim: 53350449200910151401162.jpg]

Hyung Jun (Lolipopum) Opucuk Baby

Kyu Jong Opucuk (KKB) Merkez

Young Saeng Opucuk Prens (Yumuk Gözlü)
[Resim: 5335044920091015140116.jpg]
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(26-08-2009, Saat: 10:17)lady_min yazdı: arkadaslar sizden bir ricada bulunacagim. eger aranizda birinde SS501 in sarkilari bilgisayarinizda kayitliysa bana atabilirmi?

eger hala bulamadiysan bende var atabilirimBiggrin
Heralde ss501 hakkinda genel yorum yapabilecegim kisim burasi.
Boys over flowersle çogu kisi gibi bende Hyun'u orda tanidim.Ondan sonrada grubu vs..geldi.
Bir favori söyleyemem ama Hyun-Jung Min -Kyu ilk üçte diyebilirim.
Sarkilar çok hos.Ilk dinledigimde beyenmesemde sonra müptelasi oldum.Klipleri,danslari,konusmalari,samimiyetleri beni çok etkiledi.Sanki binlerce hayrani olan bir grup degilde sanki arkadasmisçasina bir izlenim veren bir grup.Promosyonlari vs..leriyle beraber daha bir sevdim.Herkesin basina gelebilecek dogal olaylari ekran önünde yasamalari ''sanki ünlüler böyle seyler yapmaz''diye düsünenleri epeyce sasirmistir benim gibi.
Young S. : çekingenligi-az konusmasi-+4.boyut olusu ilk baslarda çok hosuma gitmisti.Asiri sempatik bir tipi oldugu için ilk gördügümde heralde bu en sevilen en sicakkanli üyedir dedim ama tam tersi çikti.Sesi aralarinda en farkli olan ve ilk ayirt edebildigim kisiydi.grubu iyice ögrenice tabi bazi videolarda izledim.Açikçasi YS bu videolarda beni hayal kirikligina ugratti.Çünkü grup üyeleri ona ne kadar yaklasmaya çalissa o daha fazla geri tepiyo.Bu grup isine sadece ''is'' gözüyle baktigini düsündürdü bana.Mesafeli olmayi anlarim ki öyle sayilabilirim bile ama bunca yildir bir takim ruhu olustu hala bu denli soguk olmasi üzücü.(Sadece kisisel düsünce YS hayranlari alinmasinlar.Yanlissam düzeltin).
Hyung J. :Aslinda ilk favorilerimdendi kendisi.Seside en beyendigim 2.kisidir..Sakadan anlayan,konuskan,duygusal,bazen fazla cesur bir kisilik.Jung Minle onlari izlemeye bayiliyorum.Iste bir isin arkadasliga dönüsmesi bu olsa gerek.Kardesiyle olan videolar faLAN çok samimi ve güzel.Grubun en genci olduguna sasirmistim.Gözüme büyük görünmüstü açikçasi.Ur man de hastasi oldum./Keske saçlarini hep öyle biraksalarmis)..
Kyu J. :En uyumlu üye diyebilirim.Gerçekten yani insan böyle biriyle arkadas olmak ister..Sakin..Genellikle yeri geldiginde konusan..Ona bulasilmadikça bulasmayan(bulasan genelliklede Jung Mindir zaten.)Haikaten grubun merkezi kesinlikle.Asiri duygusal olmasi bir erkegin hep garibime gitmisti.Ama Kyu ya aglamak bile yakisiyo.
Jung Min!!! : Sexy karizmaaa..Gerçekten çok severim onu.Çok samimi,asiri sicakkanli,sevimli,sempatik.Her ne kadar sürekli hava atan biri gibi görünsede aslinda bunu sirf amaç eglenmek olsun diye yapan biri.Sesini duyduguda çok sasirmistim.Böyle birinden böyle kalin bir ses.Sesinin hastasiyim..Gerçekten sarkilarda daha fazla yer verilmeli.Hareketlerine bayiliyorum.Gidiyo birilerine bulasiyo sonra barisiyo gidiyo young S'in kucagina oturuyo falan böyle rahat olmasi çok güzel..Jung Min'i seviyorum.
Hyun J. Bilmişider..Lider olmasina ramen hiç öyle hissettirmeyen biri.Pek önde degil açikçasi.Ne kliplerde (unlock disinda) nede ses olarak.Kendisini çok çok sevmeme ramen bu durumlara üzülüyorum tabi.Onu daha çok görmek isterim.Hele son klibinde göz ucuyla görünüyor sanki.Hastaligi dolayisiylada kendisi çok üzmüstür bizleri.Apar toparda bu islere gristi bide.Neyse.Sesi duygusal sarkilari daha güzel kaldiriyo bence.son solo çalismasini seviyorum bu yüzden.her ne kadar Junh Minle Hyung J grubun muzipleri gibi görünsede Hyunda az degil.Jung minle süper dalga geçiyo.Grupta daha baskin olmasini isteyerekten bu kismi bitiriyorum.
Koreye gidis sebebim olacak bu grup.internette gezinirken DBSk üyelerinden Heronun Hyunla arkadas oldugunu gördüm.Sasirdim ve sevindim çok etkileyici.Gene ayni gtuptan Young ve Kyu'nunda arkadaslari var sanirim.Sürekli rakip görülmeleri biraz gicik bir durum aslinda.
Baya uzunca oldu aslinda kisa bir SS501 Forever!! demek bile yeterli..
VIXX

[Resim: KMV4jQY.gif]
^
Böyle detayli bir tahlili görmek beni çok sevindirdi. Ellerine saglik Alkis
Yalniz cevap vermek istedigim kisimlar var, kesinlikle ve kesinlikle kötü bir niyetim yok. Sadece kendi fikirlerimi belirtmek istiyorum.
Bu arada seni SS fana bekleriz ;)

Evet, haklisin, onlarda star takintisi yok. Yalniz biri hariç ki o da Young Saeng. O yüzden o kadar farkli ve soguk duruyor zaten. Digerlerinin umrunda olmayan pek çok sey, Young Saeng için önemli. Örnegin rüzgarda saçlari dagiliyorsa, herkes o sekilde kameraya konusmaya devam eder ama Young Saeng'in derdi saçini düzeltmektir Biggrin Star Golden Bell'in bir bölümünde, Kyu Jong, yalniz olduklarinda aslinda Young Saeng'in nasil farkli davrandigini anlatiyordu. Yani aslinda sadece kameralar önünde soguk nevale kendisi. Bunu da son zamanlarda çok asti bence.

Ayrica Hyun Joong grup arkadaslarina kesinlikle büyüklük taslamamasina ragmen tam bir liderdir. Zaten büyüklük taslamasina gerek yok, onun liderligi tüm grup tarafindan kesinlikle kabul edilmistir. Grubun yeni albümü için kendi cebinden para verip sarki satin almis bir liderdir.
Hatta sadece grubun degil, tüm ekibin lideridir. Söyle bir örnek vereyim, Geçtigimiz yaz, Tayvan'a gittiklerinde, bir dergiye röportaj vermek üzere anlasmislar ancak röportaj için seçilen mekan çok küçükmüs. Hem gazetenin ekibi hem de SS'in ekibi bu küçük yere girince çok gürültü olmus. Ropörtaji yapacak olan ekip çok ugrasmasina ragmen bir türlü sessizligi saglayamamis. Böyle olunca da röportaj baslayamamis tabi ki. Olan bitenden sikilan Hyun Joong, "Lütfen sessiz olur musunuz? Burada isimizi yapmaya çalisiyoruz." gibi bir cümle kurmus ve o cümle tüm tantananin sonunu getirmis. Ropörtaji yazan kisi bu otorite karsisinda çok sasirmis ve olay hakkindaki kisisel yorumu "O cümleden sonra, yere igne düsse bile duyulacak kadar sessizlesti ortalik." olmustu.

MeLek

Tesekkür ederim...
Özellikle eski videolarinda nedense Hyun'un fazla sallanmadigini düsünmüstüm ama seninde verdigin bir benzer örnege daha rastlamistim.Bu gerektigi zaman otorite kullanma konusunda.Nedense hiç belli etmiyo.Videolarda oldukça arkadas canlisi süt gibi bir lider.Birazda o zamanlarki çocuksu halindende böyle düsünüyor olabilirim.
Young S. ' e gelince.Heralde bu soguklugu konusunda tatmin olmam için biraz daha detayli karistirmam gerek.Su son videolarda daha bir sempatik göründü gözüme gariptir.

(SS fan' katilirim)..
VIXX

[Resim: KMV4jQY.gif]
çok güzel anlatmissin gerçekten klavyene saglik Smile
sanki beni anlatmissin sadece ys konusunda melek ablanin dedigi gibi o biraz farkli digerlerinden sende zamanla görüp anlarsin zaten Smile çünkü banada ilk zamanlar tuhaf gelmisti ama sonradan anladim nasil biri oldugunu ...
♫ ♫ .. PJM ... ♥ ...

SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad
U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island

2 sene sonra foruma dönüş ... Smile 05.11.2012

PayLasim için tesekkürLerrrr Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi