23-05-2009, Saat: 0:33
(22-05-2009, Saat: 19:24)setayy yazdı:(22-05-2009, Saat: 19:18)PebbLes yazdı: Sagolasin Setenayim. Çantasinda hayran mektubu tasiyan tek üye KyuCan. Baligim ya
Mnet'te "School Of Rock" programinda da sunucu kadin bizimkilerin çantasini karistirmak istemisti. (Programa sadece "Special Unit"imiz katilmisti.) Fakat YS ve KyuCan çantalarini bagaja koymuslardi sanirim ortada sadece Jun'un kocaman çantasi vardi. Ama o da kadinin ve kameralarin önünde çantasini açmak konusunda pek isteksizdi tabiki. Neyse, çantadan ilk önce tras makinasini çikardi. Kadin soke oldu neden onu yaninda gezdiriyorsun diye. Bizimki de gayet saf bir edayla "Bugünlerde sakalim 2 kere çikiyor" demez mi :img-hysterical: Onun ardindan daha kapagi hiç açilmamis bir kitap ve bir bere çikardiSonra 1-2 biseyler daha gösterdi ama tam hatirlayamiyorum simdi. En sonunda tam bir sey daha gösterecekti ki, aninda geri soktu çantaya. Megerse beyimiz yaninda iç çamasiri tasiyormus :d (Temiz çocuk) Kadin zorla onu da göstermeye çalismisti. Bayagi bir mücadele ettiler, ama en sonunda "ucundan azicik" göstermek konusunda anlastilar. Kadina uyuz olmustum, neden utandiriyor ki çocugu
bilgi için tesekkürler melekcim sag ol bende bu sayede güldüm:img-hysterical:
Gülmeyin ya temiz çocuk

•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」