yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501
bu grupla ilgili ik sey merak ettim. birincisi adi nereden geliyor ss501 in anlami ne birde bazen 3 kisi çikiyorlar programa ur man klibinde de 3 kisiler sadece merak ettim
evet bende grubun adinin nasil söylendigini merak ediyorumGozlukgulmek
(05-05-2009, Saat: 22:23)saduman_57 yazdı: bu grupla ilgili ik sey merak ettim. birincisi adi nereden geliyor ss501 in anlami ne birde bazen 3 kisi çikiyorlar programa ur man klibinde de 3 kisiler sadece merak ettim

Canim adinin anlamini tam bilmiyorum ama ss olan kisminin ikincisinin ter çevirince kalp ortaya çikiyor. Besi bir Smile

Hyun Joong(Boys over) ve Jung Min(müzikal) mesgul oldugu için Hyung Jun, Youn Saeng ve Kyu Jong spacial albüm çikardilar ondan üçü var.

duble s five o one diye okunuyor ama ben ssbesyüzbir diyorum Biggrin

Insallah yeterli olmustur...
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Sagol yasemin abla ben de merak ediyordum iyi oldu söyledigin.Biggrin
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

bende ss501 adinin gelmesini söyle özetliyim birincisi dedigin gibi ters çevirince kalp oluyor ikincisi ss süper star gibi birsey 501de 5i 1 adam ediyo anlaminda
SS501 Manyakları Üyesidir!
Jang Geun Suk Fan Club
Kim Hyun Joong-Kim Kyu Jong
çok tesekkür ederim arkadaslarim sormustuda bende senin gibi ssbesyüzbir demistim.
öhöm öhöm, ben de kusur kalmayayim bu konudan Biggrin Benim bildigim sudur:
Simdi SS (yani double S) Sun, Star ve SuperStar anlamlarina geliyormus. 501(five-oh-one) ise bu 5 kisi, sonsuza dek (0,sonsuzlugu sembolize ediormus.) birlikte olacak demekmis.
Yani bütün olarak bakarsak SS501, hedefleri yildiz olmak olan bu 5 çocuk, sonsuza dek birlikte olacak ve bu hedeflerine birlikte ulasacaklar demekmis.

Bizimkilerin çantalarinin içinde ne var diye merak ediyorsaniz size bir dergiye verdikleri resimmleri gösterim Biggrin
[Resim: e007232749fad7b63645a.jpg]
[Resim: e007232749fad7b8f099e.jpg]
Kim Hyun Joong

Sagolasin Setenayim. Çantasinda hayran mektubu tasiyan tek üye KyuCan. Baligim ya Smile
Mnet'te "School Of Rock" programinda da sunucu kadin bizimkilerin çantasini karistirmak istemisti. (Programa sadece "Special Unit"imiz katilmisti.) Fakat YS ve KyuCan çantalarini bagaja koymuslardi sanirim ortada sadece Jun'un kocaman çantasi vardi. Ama o da kadinin ve kameralarin önünde çantasini açmak konusunda pek isteksizdi tabiki. Neyse, çantadan ilk önce tras makinasini çikardi. Kadin soke oldu neden onu yaninda gezdiriyorsun diye. Bizimki de gayet saf bir edayla "Bugünlerde sakalim 2 kere çikiyor" demez mi :img-hysterical: Onun ardindan daha kapagi hiç açilmamis bir kitap ve bir bere çikardi Biggrin Sonra 1-2 biseyler daha gösterdi ama tam hatirlayamiyorum simdi. En sonunda tam bir sey daha gösterecekti ki, aninda geri soktu çantaya. Megerse beyimiz yaninda iç çamasiri tasiyormus :d (Temiz çocuk) Kadin zorla onu da göstermeye çalismisti. Bayagi bir mücadele ettiler, ama en sonunda "ucundan azicik" göstermek konusunda anlastilar. Kadina uyuz olmustum, neden utandiriyor ki çocugu Ofkeli

(22-05-2009, Saat: 19:18)PebbLes yazdı: Sagolasin Setenayim. Çantasinda hayran mektubu tasiyan tek üye KyuCan. Baligim ya Smile
Mnet'te "School Of Rock" programinda da sunucu kadin bizimkilerin çantasini karistirmak istemisti. (Programa sadece "Special Unit"imiz katilmisti.) Fakat YS ve KyuCan çantalarini bagaja koymuslardi sanirim ortada sadece Jun'un kocaman çantasi vardi. Ama o da kadinin ve kameralarin önünde çantasini açmak konusunda pek isteksizdi tabiki. Neyse, çantadan ilk önce tras makinasini çikardi. Kadin soke oldu neden onu yaninda gezdiriyorsun diye. Bizimki de gayet saf bir edayla "Bugünlerde sakalim 2 kere çikiyor" demez mi :img-hysterical: Onun ardindan daha kapagi hiç açilmamis bir kitap ve bir bere çikardi Biggrin Sonra 1-2 biseyler daha gösterdi ama tam hatirlayamiyorum simdi. En sonunda tam bir sey daha gösterecekti ki, aninda geri soktu çantaya. Megerse beyimiz yaninda iç çamasiri tasiyormus :d (Temiz çocuk) Kadin zorla onu da göstermeye çalismisti. Bayagi bir mücadele ettiler, ama en sonunda "ucundan azicik" göstermek konusunda anlastilar. Kadina uyuz olmustum, neden utandiriyor ki çocugu Ofkeli

bilgi için tesekkürler melekcim sag ol bende bu sayede güldüm Biggrin :img-hysterical:
Kim Hyun Joong

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi