yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 6th Anniversary Project/ SS501 6. Yıl Projesi
Ben Ankarada'kine kesinlikle katilacagim, cumartesi görüsmek üzere. Smile
UZAYLI TRİPLE'S

SS501

[KARA][A-JAX]
(15-04-2011, Saat: 23:07)honjahyunjoong yazdı: 23 Nisan saat 13:00'da Ankara Kizilay Gama Is Merkezi önünde bulusulacak diye duyuruldu, haberiniz olsun. Smile Smile

23 Nisan'da Kizilay yollari kortej dolayisiyla kapali olmaz mi? Daha önceki 23 Nisan'larda Kizilay biraz karisik oluyordu.
Belki korkuları hayallerimiz boğar.
SÜper proje. Biggrin 10 günüm var demekki iyi. Biggrin

Shot at 2011-07-22
(10-04-2011, Saat: 16:35)naesarang yazdı: Ben varim.

Ve...Degerli bezelye prensesleri,

Belki söyle bir sey de yapabiiriz, size, begeninize, katilim potansiyelinize, yaraticiliginiza sunuyorum. Söyle ki;

Bu video projesine ek olarak bir hikaye hazirlayabiliriz. Küçük hikaye kitaplarimiz vardir ya ayni onun gibi. Karakterlerimiz söyle; 1 adet Mal(At), 1 adet Köpek, 1 adet Goril, 1 Adet Kaplumbaga ve 1 adet Otter(Su Samuru)...

Yapmamiz gereken bu kahramanlari tanistirip SS501 grubunun olusumunu, yasadiklarini komikvari ya da gönlümüzden geldigi gibi yansitmak. Tabi ki bunlari Korece yazmamiz lazim ama Korece bilmiyoruz. O yüzden yazdiktan sonra ya Ingilizceye çevirecegiz(bu bir ise yaramaz ama Biggrin ) ya da Koreli arkadaslariniz varsa yardim isteyecegiz.

Sadece bir fikir. Uygulanabilir mi bilmem ama uygulanirsa farkli bir hediye olabilir. ~~

Fikir harika bence. Ben bunu yaparim. Koreli arkadaslarim da var. Onlarada Korece'ye çevirtirim hikayeyi. Resimleri de bir arkadasla çizeriz. Zaten çizimimi de gelistirmem lazim. Okul öncesi olunca hikaye kitaplarina da ayri bir ilgim oluyor. ;) Ben bunu yapsam ne zamana kadar kime göndermem lazim? Aklima SS501 Türkiye'de konser verse nasil olur fikri geldi onu da yapabilirim. Ikisi de olur tabi. SmileSmile Ama bir sey itiraf edeyim atin, samurun ve köpegin kim oldugunu biliyorum da diger ikisini bilmiyorum. Daha dogrusu tam hatirlayamiyorum. O konu da yardim ederseniz harika olur. Fotograflari roman gibi de yapilabilir bu fikir. Tabi naesarang izin verirsen. Ne de olsa senin fikrin. SmileSmile
(18-04-2011, Saat: 15:34)greenloveTR yazdı:
Harika!! SS501 Türkiye´de konser verse nasil olur.. Süper fikir!! Eger bunu gercekten yaparsan ve üstelik Korece´ye cevirtirsen harika olur. Smile
Hyun Joong: Köpek
Young Saeng: Su samuru
Kyu Jong: Goril
Jung Min: At
Hyung Jun: Kaplumbaga
Son gün 28 Nisan. vermidon´a yada bana gönderebilirsin.^^
(18-04-2011, Saat: 16:32)greenloveTR yazdı:
(18-04-2011, Saat: 16:25)Elif.07 yazdı:
(18-04-2011, Saat: 15:34)greenloveTR yazdı:

Fikir harika bence. Ben bunu yaparim. Koreli arkadaslarim da var. Onlarada koreceye çevirtirim hikayeyi. Resimleri de bir arkadasla çizeriz. Zaten çizimimi de gelistirmem lazim. Okul önceci olunca hikaye kitaplarina da ayri bir ilgim oluyor;) ben bunu yapsam ne zamana kadar kime göndermem lazim? Aklima SS501 Türkiyede konser verse nasil olur fikri geldi onu da yapabilirim. Ikisi de olur tabiSmileSmile ama bir sey itiraf edeyim atin, samurun ve köpegin kim oldugunu biliyorum da diger ikisini bilmiyorum. Daha dogrusu tam hatirlayamiyorum. O konu da yardim ederseniz harika olur. Foto roman gibi de yapilabilir bu fikir. Tabi naesarang izin verirsen. Ne de olsa senin fikrin. SmileSmile

Harika!! SS501 Türkiye´de konser verse nasil olur.. Süper fikir!! Eger bunu gercekten yaparsan ve üstelik Korece´ye cevirtirsen harika olur. Smile
Hyun Joong: Köpek
Young Saeng: Su samuru
Kyu Jong: Goril
Jung Min: At
Hyung Jun: Kaplumbaga
Son gün 28 Nisan. vermidon´a yada bana gönderebilirsin.^^

Komik yaparim dogal olarak. BiggrinBiggrin Ama ben Ankara'dayim siz Istanbul'da degil misiniz? Ben yapinca size mesaj atarim tam adres verirsiniz oraya gönderirim. Biggrin
Ben video çekimine katilamayacagim için Korece yazilar yazip size göndercegim ama sadece fotograflarini yollayayim yoksa slayt olarak mi göndereyim?
Always & Forever We'll be together "SS501"
A-JAX... 24.04.2012...
Ya keske Trabzonda'da video çekimi olsaydi.

Shot at 2011-07-22
(17-04-2011, Saat: 20:15)bgsarangjgs yazdı:
(15-04-2011, Saat: 23:07)honjahyunjoong yazdı: 23 Nisan saat 13:00'da Ankara Kizilay Gama Is Merkezi önünde bulusulacak diye duyuruldu, haberiniz olsun. Smile Smile

23 Nisan'da Kizilay yollari kortej dolayisiyla kapali olmaz mi? Daha önceki 23 Nisan'larda Kizilay biraz karisik oluyordu.

Aslinda benimde aklima gelmedi degil ama bir de su tarafi var kalabalik bizim için avantaj çocuklar falan civil civil olur diye düsünüyorum. Smile
UZAYLI TRİPLE'S

SS501

[KARA][A-JAX]
(19-04-2011, Saat: 16:10)honjahyunjoong yazdı:
(17-04-2011, Saat: 20:15)bgsarangjgs yazdı:

Aslinda benimde aklima gelmedi degil ama bir de su tarafi var kalabalik bizim için avantaj çocuklar falan civil civil olur diye düsünüyorumSmile

Civil civil harika olur ama ya olay çikarsa ne olacak? Bir de mikrofonu falan hazirlayan oldu mu?

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi