yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 6th Anniversary Project/ SS501 6. Yıl Projesi
(19-04-2011, Saat: 20:54)greenloveTR yazdı:
(19-04-2011, Saat: 16:10)honjahyunjoong yazdı:
(17-04-2011, Saat: 20:15)bgsarangjgs yazdı:
(15-04-2011, Saat: 23:07)honjahyunjoong yazdı: 23 Nisan saat 13:00'da Ankara Kizilay Gama Is Merkezi önünde bulusulacak diye duyuruldu, haberiniz olsun. Smile Smile

23 Nisan'da Kizilay yollari kortej dolayisiyla kapali olmaz mi? Daha önceki 23 Nisan'larda Kizilay biraz karisik oluyordu.

Aslinda benimde aklima gelmedi degil ama bir de su tarafi var kalabalik bizim için avantaj çocuklar falan civil civil olur diye düsünüyorumSmile
civil civil harika olur ama yaa olay çikarsa ne olacak?? bi de mikrofonu falan hazirlayan oldu mu??

Umarim çikmaz ve hava güzel olur. Bugün baya yagmur yagdi! Mikrofondan haberim yok ama yapan olmazsa ben memnuniyetle hazirlayabilirim. Smile
UZAYLI TRİPLE'S

SS501

[KARA][A-JAX]
(19-04-2011, Saat: 21:28)honjahyunjoong yazdı:
(17-04-2011, Saat: 20:15)bgsarangjgs yazdı:
(15-04-2011, Saat: 23:07)honjahyunjoong yazdı: 23 Nisan saat 13:00'da Ankara Kizilay Gama Is Merkezi önünde bulusulacak diye duyuruldu, haberiniz olsun. Smile Smile

23 Nisan'da Kizilay yollari kortej dolayisiyla kapali olmaz mi? Daha önceki 23 Nisan'larda Kizilay biraz karisik oluyordu.

Aslinda benimde aklima gelmedi degil ama bir de su tarafi var kalabalik bizim için avantaj çocuklar falan civil civil olur diye düsünüyorumSmile
civil civil harika olur ama yaa olay çikarsa ne olacak?? bi de mikrofonu falan hazirlayan oldu mu??

Umarim çikmaz ve hava güzel olur. Bugün baya yagmur yagdi! Mikrofondan haberim yok ama yapan olmazsa ben memnuniyetle hazirlayabilirim. Smile
Simdi ankarada degilim ama havayi tahmin edebiliyorum. Umarim hava güzel olur. Geçen kar yagiyordu ya. Olay çikar bence. Zaten her haftasonu kizilayda polis dolu oluyor. Olsun olayla da harika olur. Olay ortasinda çekim yapariz. BiggrinBiggrin Eee mikrofon falan hazirlanmasi sorun olmaz ama bunlarin önceden planlanmasi lazim. Orda bir eksiklik çikmasin yani.

Video isine katilamayacagim sanirim ama söylemek istediklerimi yazip fotograf çekinebilirim. Smile Daha fazlasini yapmak isterdim ama elimden ancak bu geliyor. :img-cray: Tek kagida sigdiramam zaten diyeceklerimi. Benden baska fotograf kullanacaklar olur sanirim. Graffiti de yapmaya çalisacagim. Insallah tutturabilirim bir seyler. Gozlukgulmek Bu güzel projede emegi geçen herkese tesekkür ederim. Siz olmasaniz sesimizi onlara nasil duyuracagiz, bilemiyorum. Smile
(20-04-2011, Saat: 1:18)greenloveTR yazdı:
(17-04-2011, Saat: 20:15)bgsarangjgs yazdı: 23 Nisan'da Kizilay yollari kortej dolayisiyla kapali olmaz mi? Daha önceki 23 Nisan'larda Kizilay biraz karisik oluyordu.

simdi ankarada degilim ama havayi tahmin edebiliyorum. umarim hava güzel olur. geçen kar yagiyordu ya.. olay çikar bence. zaten her haftasonu kizilayda polis dolu oluyor. olsun olayla da harika olur. olay ortasinda çekim yaparizBiggrinBiggrin eee mikrofon falan hazirlanmasi sorun olmaz ama bunlarin önceden planlanmasi lazim. orda bir eksiklik çikmasin yani.

Bilemiyorum ama çikarsa da saniyorum 20 kisi falan olcaz hallederiz her sey.
UZAYLI TRİPLE'S

SS501

[KARA][A-JAX]
(21-04-2011, Saat: 21:57)honjahyunjoong yazdı:
(19-04-2011, Saat: 16:10)honjahyunjoong yazdı: Aslinda benimde aklima gelmedi degil ama bir de su tarafi var kalabalik bizim için avantaj çocuklar falan civil civil olur diye düsünüyorumSmile

simdi ankarada degilim ama havayi tahmin edebiliyorum. umarim hava güzel olur. geçen kar yagiyordu ya.. olay çikar bence. zaten her haftasonu kizilayda polis dolu oluyor. olsun olayla da harika olur. olay ortasinda çekim yaparizBiggrinBiggrin eee mikrofon falan hazirlanmasi sorun olmaz ama bunlarin önceden planlanmasi lazim. orda bir eksiklik çikmasin yani.

bilemiyorum ama çikarsa da saniyorum 20 kisi falan olcaz hallederiz her sey

Smile SS501 IÇIN. Smile
UZAYLI TRİPLE'S

SS501

[KARA][A-JAX]
Büyük ihtimalle Ankara bulusmasinda bende varim. Smile
Bende katilmak istiyordum, malesef kayseri gezisine denk geliyor. Ama bir sekilde bende katilmaya çalisacagim her sey onlar için. Smile
Ben de bir aksilik çikmazsa yarin 14.00 gibi orda olmaya çalisacagim. Görüsmek üzeree...
(21-04-2011, Saat: 21:58)honjahyunjoong yazdı:
(21-04-2011, Saat: 21:57)honjahyunjoong yazdı:
(19-04-2011, Saat: 20:54)greenloveTR yazdı: civil civil harika olur ama yaa olay çikarsa ne olacak?? bi de mikrofonu falan hazirlayan oldu mu??

bilemiyorum ama çikarsa da saniyorum 20 kisi falan olcaz hallederiz her sey

SmileSS501 IÇIN Smile
Artik olay filan kader Smile Zaten ne gazetede ne de baska bir sekilde kortej hakkinda birsey duymadim. Dünya Çocuk Oyunlari varya yapiyacaklar sanirim.Olursada arkada renkli bir görüntü olur artik. Yarini heycanla bekliyorum. 1de görüsürüz. Smile

Belki korkuları hayallerimiz boğar.
Arkadaslar son gün 28 Nisan, unutmayin. O yüzden videolarinizi bize ulastirin.Onay

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi