yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 6th Anniversary Project/ SS501 6. Yıl Projesi
Ben son güne kadar ancak toparlayabilirim. Zaten pek birsey yapamadim çok çok yogunum.Birkaç fotograf ve yazi gönderecegim insallah. Smile
Beni mazur görün Triple'S güzelleri Aglaelsalla

♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
Bence oraya bir saman ekleyebiliriz.
[/font]
Saman derken?? Ne demek istediniz tam anlamadim.Smile

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
Ben bir iki sey yapip yolladim.Biliyorum az yaptiklarim ama elimden gelen buydu, zamanim yok çünkü. Aglama
Umarim ise yarar yolladigim seyler.
Beni mazur görün lütfen. T_T

♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
Arkadaslar videolarda olanlar, ya da fotograf gönderenler bana isimlerini özel mesaj ile ulastirabilir mi? Çünkü onlara gönderilecek cd'lerin arka kapaginda katilanlarin isimleri yazacak. Lütfen yarin aksama kadar göndermeye çalisin, çok az zaman kaldi çünkü. Sonra niye ismim yoktu benim falan diye problem olmasin. Hiçbirimiz üzülmeyelim.Smile

Ya da Min'i beş geçiyor.
Günlerden Minertesidir.
25 Mayis Çarsamba günü, saat 12'de Eminönü Yeni Cami önünde bulusup üyelere hediyelerini hazirlayip gönderecegiz. Sevgili Istanbul bezelyelerim, bugüne kadar destek verdiginiz için tesekkür eder, yeniden desteginizi bekleriz.Biggrin Siz de bizim gibi hediyelerin tüm üyelere ulasmasini istiyorsaniz, lütfen bize destek olun ve süper bir projeyi daha sorunsuz bir sekilde tamamlayalim.Biggrin Simdiden desteginiz için tesekkürler.Smile

Ya da Min'i beş geçiyor.
Günlerden Minertesidir.
Video tamalandi mi ben de izlemek istiyorum videoyu çok merek attim nasil oldu tabi içinde bende olunca Smile) umarim alinca bir cevap verirler emeginiz için çok tesekkürler
Video tamamlanmak üzere ancak tüm katilimcilar tamam derse, hediyeler gönderildikten sonra sadece facebook sayfasina yüklenecek. Eger facebook sayfasina yüklenmezse, projeye destek olmus kisilere özel mesajla izleyebilecekleri bir link verilir.Onay

Istanbul bezelyelerinin her türlü destegini çarsamba günü bekliyoruz.Onay
♥♥ SS501 ♥♥
[Resim: ss501yarsma.png]
♥ ƤƛƦƘ ʝƲƝƓ MƖƝ♥

♥C.N.BLUE♥
Ben tamam diyorum, benim için bir sorun yok. Diger arkadaslar istemezlerse linkten de izleyebiliriz.
Videoyu sabirsizlikla bekliyorum Smile
Belki korkuları hayallerimiz boğar.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi