Yorumları: 1,570
Konuları: 30
Teşekkür Puanı:
273
10-04-2011, Saat: 15:56
(Son Düzenleme: 13-07-2012, Saat: 14:18, Düzenleyen: Midam_Dokman.)
Bezelyelerim bildiğiniz üzere 8 Haziran SS501'in doğum günü. Doğum gününde ne yapılır, hediye alınır. Bizim de bir fikrimiz var. Buyrunuz fikir;
Bir video hazırlanacak, röportaj havasında olacak. Söyle ki; birisi muhabir olacak ve şöyle diyecek ' Bugün de Türkiye'de gençlerin müzik zevklerini öğreneceğiz' diyip mikrofonu gençlere yani bize çevirecek. Tabi herkesin dilinde tek bir şey olacak SS501. Onlar hakkında demek istediklerimizi bu sefer video şeklinde hazırlayacağız yani.
Türkçe konuşulacak ama Korece altyazı hazırlanacak, o yüzden Korece bilen ya da Korece bilen arkadaşları olanlara çok ihtiyacimiz olacak. Tabi ki sadece İstanbul'da olanlar katılmayacak. Türkiye'nin hatta Dünyanın neresinde olursanız olun katilabilirsizin. Herkes yaşadığı ildeki TripleS'lerle bir araya gelip video çekebilir. Sonra bunlar birleştirilecek. Eğer hiçbir şekilde video çekme imkanınız yoksa, söylemek istediklerinizi Korece olursa iyi olur, güzel bir şekilde yazarsınız onunla fotoğraf çekebilirsiniz. Onları da ekleriz. Yani burada önemli olan bir şeyde katıldığınız ilde ki tanıdığınız TripleS'ler. O yüzden katılacaklar hangi ilden olduklarını belirtirse seviniriz. Bir de videolarin formatı 'avi' olacak. Buna kesinlikle dikkat edin. Katılacak olanlar bana Özel Mesaj atsın ki, video çekileceği gün herkese ulaşabileyim. Sonra niye haberim olmadı tarzı bir şey olmasın. Şunu da belirteyim ki bu projenin hayata geçebilmesi için gerekli olan şey TripleS, yani ciddi bir katılım olmalı ki gerçekleşsin. Bunun haricinde videodan başka fikirleri olan varsa lütfen bize söylesin. Tek video ile olacak şey değil çünkü. O yüzden fikirlerinizi bizimle paylaşın lütfen. Son gün 28 Nisan . Fikir ve katılımlarınızı bekliyoruz Bezelyeler.
http://www.facebook.com/pages/3-3-3-Doub...?sk=events
Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
Yorumları: 33,464
Konuları: 468
Teşekkür Puanı:
512
Agri kesicim yine çok güzel bir projesi olmus, tesekkürler.  Arkadaslar artik Triple S oldugunuzu göstermenin vakti geldi. Lütfen projeye ilgi gösterin!!
Benim bir fikrim var.
SS501'in farkli, farkli sarkilarindan sözler alip uyumlu ve mantikli olanlari birlestirelim ve bir metin yazalim. Sonuçta SS501'in bir çok sarkisi var, mutlaka birbirine uyduracagimiz cümleler çikacaktir. Bu metin bence çok duygu yüklü olur. Nasil olsa elimizde sarki sözlerinin Korece'leride mevcut.  Hikaye yazsak olmayacak çünkü Korece çevirmen bulma zorlugu çekiyoruz.
INFINITE
SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P
afazi'm ❤
Yorumları: 1,383
Konuları: 64
Teşekkür Puanı:
312
10-04-2011, Saat: 16:35
(Son Düzenleme: 10-04-2011, Saat: 16:36, Düzenleyen: naesarang.)
Ben varim.
Ve...Degerli bezelye prensesleri,
Belki söyle bir sey de yapabiiriz, size, begeninize, katilim potansiyelinize, yaraticiliginiza sunuyorum. Söyle ki;
Bu video projesine ek olarak bir hikaye hazirlayabiliriz. Küçük hikaye kitaplarimiz vardir ya ayni onun gibi. Karakterlerimiz söyle; 1 adet Mal(At), 1 adet Köpek, 1 adet Goril, 1 Adet Kaplumbaga ve 1 adet Otter(Su Samuru)...
Yapmamiz gereken bu kahramanlari tanistirip SS501 grubunun olusumunu, yasadiklarini komikvari ya da gönlümüzden geldigi gibi yansitmak. Tabi ki bunlari Korece yazmamiz lazim ama Korece bilmiyoruz. O yüzden yazdiktan sonra ya Ingilizceye çevirecegiz(bu bir ise yaramaz ama  ) ya da Koreli arkadaslariniz varsa yardim isteyecegiz.
Sadece bir fikir. Uygulanabilir mi bilmem ama uygulanirsa farkli bir hediye olabilir. ~~
Yorumları: 291
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
23
Çok güzel fikerler bana görede onlarin sarkilarindan bir kilip çekelim derim
Yorumları: 1,088
Konuları: 11
Teşekkür Puanı:
155
Çok güzel bir proje. Video çekmek kadar vaktim olur mu bilemiyorum ama
Yorumları: 2,290
Konuları: 4
(10-04-2011, Saat: 17:11)hul yazdı: Çok güzel fikerler bana görede onlarin sarkilarindan bir kilip çekelim derim
vermidon video´nun nasil olacagini anlatti video/klip önerileri yazmayin lütfen. Röportajlar yapilacak ama katilima göre daha farkli seylerde olabilir.
Yorumları: 1,570
Konuları: 30
Teşekkür Puanı:
273
(10-04-2011, Saat: 17:11)türkiye_kore yazdı: Çok güzel bir proje. Video çekmek kadar vaktim olur mu bilemiyorum ama 
Videoyu herkes ayri ayri çekmeyecek. Toplanip bir video çekilecek zaten, siz de içinde olacaksiniz.
Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
Yorumları: 1,088
Konuları: 11
Teşekkür Puanı:
155
(10-04-2011, Saat: 17:38)vermidon yazdı: (10-04-2011, Saat: 17:11)türkiye_kore yazdı: Çok güzel bir proje. Video çekmek kadar vaktim olur mu bilemiyorum ama 
Videoyu herkes ayri ayri çekmeyecek. Toplanip bir video çekilecek zaten, siz de içinde olacaksiniz.
Benim videomu siz nasil çekeceksiniz; tüm Türkiye'yi gezmeyi mi düsünüyorsunuz:img-hysterical: Biz size çekip gönderecegiz diye anladim ama  'Tabi ki sadece Istanbul'da olanlar katilmayacak. Türkiye'nin hatta Dünyanin neresinde olursaniz olun katilabilirsizin. Herkes yasadigi ildeki TripleS'lerle bir araya gelip video çekebilir. Sonra bunlar birlestirilecek. ' Bu cümleniz onu anlatti bana...
Yorumları: 33,464
Konuları: 468
Teşekkür Puanı:
512
10-04-2011, Saat: 18:08
(Son Düzenleme: 10-04-2011, Saat: 22:35, Düzenleyen: fry1905.)
(10-04-2011, Saat: 16:35)naesarang yazdı: Ben varim.
Ve...Degerli bezelye prensesleri,
Belki söyle bir sey de yapabiiriz, size, begeninize, katilim potansiyelinize, yaraticiliginiza sunuyorum. Söyle ki;
Bu video projesine ek olarak bir hikaye hazirlayabiliriz. Küçük hikaye kitaplarimiz vardir ya ayni onun gibi. Karakterlerimiz söyle; 1 adet Mal(At), 1 adet Köpek, 1 adet Goril, 1 Adet Kaplumbaga ve 1 adet Otter(Su Samuru)...
Yapmamiz gereken bu kahramanlari tanistirip SS501 grubunun olusumunu, yasadiklarini komikvari ya da gönlümüzden geldigi gibi yansitmak. Tabi ki bunlari Korece yazmamiz lazim ama Korece bilmiyoruz. O yüzden yazdiktan sonra ya Ingilizceye çevirecegiz(bu bir ise yaramaz ama ) ya da Koreli arkadaslariniz varsa yardim isteyecegiz.
Sadece bir fikir. Uygulanabilir mi bilmem ama uygulanirsa farkli bir hediye olabilir. ~~
Bence güzel fikir ama malesef Korece çevirmen sikintisi var. Onu belki sadece animasyon çizimlerle yapabiliriz.  Yani bir Mal, bir Köpek, bir Goril, bir Su Samuru ve bir Kaplumaga çizerek onu hikayelendirebiliriz.
INFINITE
SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P
afazi'm ❤
Yorumları: 10,937
Konuları: 128
Teşekkür Puanı:
419
Bende geldim. 
Yasadigim yerde fazla kore sever yok ama bu proje için gerekirse annemi bile oynatirim.  
Fikirler buldukça burada paylasirim artik.
You Came From Stars ~~