yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen Seon Duk / Muhteşem Kraliçe (2009) Türkçe Altyazisi [DURDURULDU]
(11-11-2009, Saat: 17:42)sunshine yazdı: Hayir, yahoo temizlik yapmis. Dizi film videolari eklemek yasak oldugu için... O da bize denk geldi iste. Sad Yeniden ekleyecegim merak etmeyin. Ama PC'mden videolari sildigim için yeniden hazirlamak biraz zaman alacak.

Senin için zor olacak tugba'cim.Yardim etmek istedim ama elimden gelen birsey yok canim.Kolay gelsin :icon­­_redface:

O zaman yahoo kaynakli çogu dizi film videolari silindi su an öyle mi?
Hepsi degil. Rastgele siliyorlar galiba. O da bize denk geldi.
Hakkınızı helal edin. ~
(11-11-2009, Saat: 17:47)sunshine yazdı: Hepsi degil. Rastgele siliyorlar galiba. O da bize denk geldi.

Çünkü korea-fans birçok dizi altyazisi hazirladi ve videolandi.Eger digerleri de giderse çok yazik olucak. Sana kolay gelsin tugba'cimSmile
Yazik ya onca emek bosa gitti demek çok üzüldüm
''Biri seni severse sen olduğun için seviyordur...
Eğer seni değiştirmek isterse bu aşk değildir, yalnız anlaşmadır...''

(11-11-2009, Saat: 17:42)sunshine yazdı: Hayir, yahoo temizlik yapmis. Dizi film videolari eklemek yasak oldugu için... O da bize denk geldi iste. Sad Yeniden ekleyecegim merak etmeyin. Ama PC'mden videolari sildigim için yeniden hazirlamak biraz zaman alacak.
Gerçekten çok üzüldüm emeklerinize diziyede yeni yeni kaptirmistim tüh neyse artik Tugbacim ekleyecekmissin nasil olsa bekleriz ne yapalimSad
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Tugbacim 7.ve 8.bölümün altyazilarini bulabilirmiyim.Hiç olmazsa indirerek seyretmek istiyorum.
Duyuru: TRT diziyi yayinlayacagi için çeviri durdurulmustur!
Hakkınızı helal edin. ~
Bu duruma sahsim adina üzüldüm her zaman için orjinal dilinde izlemek çok daha keyif veriyor. Verdiginiz emek ayirdiginiz zaman için sonsuz tesekkürler. OnayOnayOnay

Saygilar.

Rica ederiz, aslinda bende üzüldüm. Bir taraftan da çok sevindim. Ama TRT yayinlarken çevirmek bosuna yorulmak olacak. Gerçekten gerek Ho Min arkadasim gerekse ben büyük bir keyifle çevirmistik ilk bölümleri. Kismet böyleymis. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
TRT yayinlamaktan vazmi geçti acaba yayin akislarinda görünmüyor.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi