yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen Seon Duk / Muhteşem Kraliçe (2009) Türkçe Altyazisi [DURDURULDU]
Sagolun arkadaslar... Yahoo'nun yaptiklari beni sok etti. Sad Çok üzüldüm ya...
Hakkınızı helal edin. ~
(11-11-2009, Saat: 16:29)sunshine yazdı: Sagolun arkadaslar... Yahoo'nun yaptiklari beni sok etti. Sad Çok üzüldüm ya...

Haklisin Tugba, olacak is mi ya Aglama
Onlarda hakli bizde hakliyiz. Gitti emeklerin :Aglama: Neyse artik baska çaresine bakacagiz. Eline saglik hayatim Opucuk
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Yahoo ne yapti diye sorsak? Özel bir sohbete girmis gibi olurmuyuz.

(11-11-2009, Saat: 17:29)Xoansis yazdı: Yahoo ne yapti diye sorsak? Özel bir sohbete girmis gibi olurmuyuz.

Sunshine arkadasimizin Yahoo'ya yükledigi türkçe altyazili Queen Seon Duk videolari silindiAglaelsalla
(11-11-2009, Saat: 17:34)Ho Min yazdı:
(11-11-2009, Saat: 17:29)Xoansis yazdı: Yahoo ne yapti diye sorsak? Özel bir sohbete girmis gibi olurmuyuz.

Sunshine arkadasimizin Yahoo'ya yükledigi türkçe altyazili Queen Seon Duk videolari silindiAglaelsalla

Ama neden Sad Bosa mi gitti o kadar emek...

Aglama:Img-cray:
Tam izlemeye basliyacaktim Sad
Ayrica Sunshine arkadasimizin emeklerine yazik Sad
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501

Aa neden silindi? Yanlislikla mi oldu. Çok üzüldüm, ben henüz baslamamistim izlemeye 2 gün sonra baslicaktimAglaelsalla
Hayir, yahoo temizlik yapmis. Dizi film videolari eklemek yasak oldugu için... O da bize denk geldi iste. Sad Yeniden ekleyecegim merak etmeyin. Ama PC'mden videolari sildigim için yeniden hazirlamak biraz zaman alacak.
Hakkınızı helal edin. ~
(11-11-2009, Saat: 17:39)kaderim yazdı:

Aa neden silindi? Yanlislikla mi oldu. Çok üzüldüm, ben henüz baslamamistim izlemeye 2 gün sonra baslicaktimAglaelsalla

Ben de iki gün sonra basliyacaktim.Ama en çok bosa giden emeklere üzüldüm Aglama
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi