yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen Seon Duk / Muhteşem Kraliçe (2009) Türkçe Altyazisi [DURDURULDU]
(18-11-2009, Saat: 12:51)Yi san16 yazdı: TRT yayinlamaktan vazmi geçti acaba yayin akislarinda görünmüyor.

Muhtemelen bayramdan sonra yayinlanacak. Seslendirmede sorun çikmis.
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Tüh ya keske çeviri devam etseydi Aglama Altyazili izlemek daha güzel oluyorAglama
(12-12-2009, Saat: 23:32)amalist yazdı: Tüh ya keske çeviri devam etseydi Aglama Altyazili izlemek daha güzel oluyorAglama

Çeviri devam etseydi TRT'nin çevirilerinden esinlenecektik ister istemez, gerçek çeviren her kisme onun emegine haksizlik olurdu öyle degil mi? Smile
Tüh keske devam etseydiniz ama sizde haklisinizBiggrin
LeE MiN hO
(12-12-2009, Saat: 23:37)Ho Min yazdı: Çeviri devam etseydi TRT'nin çevirilerinden esinlenecektik ister istemez, gerçek çeviren her kisme onun emegine haksizlik olurdu öyle degil mi? Smile

Ne hos bir düsünce...AlkisAlkisAlkis

bu saatten sonra kimsenin ugrasacagini sanmiyorum ama böyle harika bir diziyi orjinal sesiyle izleyememek ne büyük bir kayip..
Img-help 
bu diziyi izlemeyi cok istiyorum ama hic bir yerde bulamiyorum trt coktan yayinlamis diye duydum ama ben izleyremedim yurtdisinda kaldigim icin acaba cevirinin devam etmesi mümkünmü umut varmi Huh
Durdurulmus çevirinin iki sene sonra devamini istemenin mantiksiz oldugunu düsünüyor ve konuyu kapatiyorum...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi