yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen Seon Duk / Muhteşem Kraliçe (2009) Türkçe Altyazisi [DURDURULDU]
(31-10-2009, Saat: 1:04)sunshine yazdı:
(30-10-2009, Saat: 15:33)belçim yazdı: ya bari bir partini ekleseydiniz niye bukadar geç ekleniyor ya:img-cray:

2 gündür videoyu eklemek için ugrasiyorum. Yahoo videoda sorun var sanirim. Sad Naptiysam olmadi. Baska bir video sitesine yükleyecegim sanirim.

Insallah tekrar sorun yasamazsin Tugbacim, gerçekten zor bu upload isi, Allah yardimcin olsun canimOpucuk
Ben idirerek izliyorum 7. bölüm altyazisini bana öm ile atarmisiniz Ho Min altyazilar için sana çok çok çok tesekkür ediyorumOnayOpucuk emek hirsizinida kiniyorumOfkeliKizgin
''Biri seni severse sen olduğun için seviyordur...
Eğer seni değiştirmek isterse bu aşk değildir, yalnız anlaşmadır...''

(31-10-2009, Saat: 13:18)littleyuri yazdı: Ben idirerek izliyorum 7. bölüm altyazisini bana öm ile atarmisiniz Ho Min altyazilar için sana çok çok çok tesekkür ediyorumOnayOpucuk emek hirsizinida kiniyorumOfkeliKizgin

7. bölümü ben çevirmedim Sunshine arkadasimiz çevirdi. Smile
(31-10-2009, Saat: 15:10)Ho Min yazdı:
(31-10-2009, Saat: 13:18)littleyuri yazdı: Ben idirerek izliyorum 7. bölüm altyazisini bana öm ile atarmisiniz Ho Min altyazilar için sana çok çok çok tesekkür ediyorumOnayOpucuk emek hirsizinida kiniyorumOfkeliKizgin

7. bölümü ben çevirmedim Sunshine arkadasimiz çevirdi. Smile
Öyle mi çok özür dilerim ikinizede çok tesekkür ediyorum diziyi ve altyazilari indiriyorum izlemeye baslayacagim birinci bölüme baktim kaliteli bir dizi sizlerin sayesinde türkçe altyaziyla izleyecegim çok tesekkürler
''Biri seni severse sen olduğun için seviyordur...
Eğer seni değiştirmek isterse bu aşk değildir, yalnız anlaşmadır...''

Queen Seon Duk (2009) 7. Bölüm Türkçe Altyazisi Ilk Mesaja Eklenmistir.
Hakkınızı helal edin. ~
@sunshine

Tesekkürler.

8. bölüm altyazisini heyecanla bekliyoruz...Allahrazi Çeviride kolayliklar dileriz.OnayOnayOnay

Saygilar.

sunshine çok tesekkürler...çeviriye seninde yardim etmen çok güzel..Ellerine saglik Smile Diger bölümleri sabirsizlikla bekliyorum Smile

8. bölümün altyazisi eklenmistir arkadaslar.
Hakkınızı helal edin. ~
(11-11-2009, Saat: 14:12)sunshine yazdı: 8. bölümün altyazisi eklenmistir arkadaslar.

Ellerine saglik canimOpucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi