yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen Seon Duk / Muhteşem Kraliçe (2009) Türkçe Altyazisi [DURDURULDU]
(14-10-2009, Saat: 14:21)Hyeka yazdı: Diger bölümleri nasil vericeksiniz yani..
Belli bir düzen olucak mi?Yani haftada 1 2 bölüm gibi?

Ho Min arkadasimiz çevirileri elinden geldigince erken yapmaya çalisiyor.Ama size haftada 1-2 bölüm verilecek gibi birsey söylemek pek de mümkün degil.Çeviri ne zaman biterse hemen ekleniyor zaten.. Onay
(14-10-2009, Saat: 14:21)Hyeka yazdı: Diger bölümleri nasil vericeksiniz yani..
Belli bir düzen olucak mi?Yani haftada 1 2 bölüm gibi?

Her hafta proje yapmam gereken, bana uykuyu unutturan bir dersim var.Aglaelsalla
Haftada veya iki haftada 1 tane ancak, aksini söylersem kesinlikle yalan söylemis olurum... Haftada bir tane olmasi için elimden geleni yapiyorum Smile
Çok tesekkürler Hilalcim isin ucunda hiç izleyememekde olabilirdi Smile Ellerine saglik canim Onay
5. bölüm yarin geceye dogru bitmis olur. Isteyene özel mesajla gönderebilirim. Görmek istemedigim ellerde görmek istemedigimi söylememe gerek yok sanirim. Smile
(15-10-2009, Saat: 20:56)Ho Min yazdı: 5. bölümü yarin geceye dogru bitmis olur. Isteyene özel mesajla gönderebilirim. Görmek istemedigim ellerde görmek istemedigimi söylememe gerek yok sanirim. Smile

Ellerine saglik... ben indirerek izlemedigim için sunshine nin hazirlamasini bekliyecem SmileBöyle giderse ing izlliyecem çok hosuma gitti dizi Biggrin

(15-10-2009, Saat: 21:06)Hyeka yazdı:
(15-10-2009, Saat: 20:56)Ho Min yazdı: 5. bölümü yarin geceye dogru bitmis olur. Isteyene özel mesajla gönderebilirim. Görmek istemedigim ellerde görmek istemedigimi söylememe gerek yok sanirim. Smile

Ellerine saglik... ben indirerek izlemedigim için sunshine nin hazirlamasini bekliyecem SmileBöyle giderse ing izlliyecem çok hosuma gitti dizi Biggrin

Ingilizceden anliyorsan çeviriyi bekleme derim ben de. Çok güzel bir dizi hakikaten Biggrin
bana da göndereceksin degil mi Hilal :d unutma Abaza
(15-10-2009, Saat: 21:53)*mygirl* yazdı: Bana da göndereceksin degil mi Hilal :d unutma Abaza

Özel mesaj atman yeterli unutmamam için Biggrin Yarina insallah hazir olur, yarin öglene kadar dersim var sonrasinda ari gibi çeviri çalismasina baslarim artik :img-hysterical:
Üstadim sirf bu dizi için bu siteye üye oldum.5.bölümü ve diger bölümleri sabirsizlikla bekliyorum.Seyretmem için ne yapmam lazim bilgi verirsen sevinirim.
(15-10-2009, Saat: 23:28)Yi san16 yazdı: Üstadim sirf bu dizi için bu siteye üye oldum.5.bölümü ve diger bölümleri sabirsizlikla bekliyorum.Seyretmem için ne yapmam lazim bilgi verirsen sevinirim.

Altyazisi daha çevrilmedi. 5. bölümü yarin bitirecek arkadasimiz. Bende yarin hazirlamaya baslarim video olarak. Smile
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi