yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen Seon Duk / Muhteşem Kraliçe (2009) Türkçe Altyazisi [DURDURULDU]
(08-10-2009, Saat: 21:17)sunshine yazdı: Evet olabilir. Biggrin Ama Deokman çok tatli ve çok zeki. Ben çok sevdim. Smile Soh-wa'yi da çok sevdim. Aptal ve sakardi ama Prenses'i yasatti...

Evet Küçük Deokman harika bir kiz ve de çok cesur. Onay Sohwa zaten garibim kendi nefes alamadigi halde çocuga nefes vermeye çalisiyordu simdi de çok hasta Aglaelsalla Ah Sohwa ah, ben dördüncü bölümü izlerken çok aglamistim ya Aglama
Ya arkadaslar varya bir 21 bölüme gelsek altyazilari daha erken ekleyecegim. Kardesimle birlikte izliyorum bu diziyi sürekli ne diyorlar diye sormasin diye çogu sahneleri türkçeye çevirmistim önceden, 21den sonra olmasinin nedeni de bidam'in 21. bölümde diziye girmesi. Ask neler yaptiriyor insana ya hehe Biggrin :img-hysterical:
(11-10-2009, Saat: 14:58)Ho Min yazdı: Ya arkadaslar varya bir 21 bölüme gelsek altyazilari daha erken ekleyecegim. Kardesimle birlikte izliyorum bu diziyi sürekli ne diyorlar diye sormasin diye çogu sahneleri türkçeye çevirmistim önceden, 21den sonra olmasinin nedeni de bidam'in 21. bölümde diziye girmesi. Ask neler yaptiriyor insana ya hehe Biggrin :img-hysterical:

21. bölüme gelmeyi 4 degil 14 gözle bekliyorum Hilal enistemizi görelim :d belki kuma oluruz Zuhaha saka bir yana ne kadar tesekkür etsek azdir emegi geçenlerede tesekkürler ayrica Opucuk iyiki varsiniz Allahrazi
(11-10-2009, Saat: 15:12)*mygirl* yazdı:
(11-10-2009, Saat: 14:58)Ho Min yazdı: Ya arkadaslar varya bir 21 bölüme gelsek altyazilari daha erken ekleyecegim. Kardesimle birlikte izliyorum bu diziyi sürekli ne diyorlar diye sormasin diye çogu sahneleri türkçeye çevirmistim önceden, 21den sonra olmasinin nedeni de bidam'in 21. bölümde diziye girmesi. Ask neler yaptiriyor insana ya hehe Biggrin :img-hysterical:

21. bölüme gelmeyi 4 degil 14 gözle bekliyorum Hilal enistemizi görelim :d belki kuma oluruz Zuhaha saka bir yana ne kadar tesekkür etsek azdir emegi geçenlerede tesekkürler ayrica Opucuk iyiki varsiniz Allahrazi

Bekle Aysecim fakat o nasil tavuklarini paylasamiyorsa ben de onu paylasamam gibi geliyor banaBiggrin uzaktan sev sen en iyisi hahaha :img-hysterical:
5.bölümü sabirsizlikla bekliyorum.Aman üstad sen sinirlenme biz senin kiymetini biliyoruz.Kalbimizdesin her zaman
(11-10-2009, Saat: 17:50)Yi san16 yazdı: 5.bölümü sabirsizlikla bekliyorum.Aman üstad sen sinirlenme biz senin kiymetini biliyoruz.Kalbimizdesin her zaman

Bir kaç bölümün videosu altyazisindan önce verilecek sadece, bu ne kadar sürecek bilmiyorum süresine ruh halim karar verecek sanirimSmile
Bir problem yok, çevirmeye devam ediyorum Biggrin
Böyle seyler sizi yildirmasin,Insanlar kolay elde ettikleri seylerin kiymetini bilmezler''Sunbadakiro Hanilil Kariryuhanda''(Tüm Gökyüzünü Avucunla Örtmeye Çalisma)Çünkü basaramazlar, gerçekler herzaman ortadadir.Kendinizi üzmeyin eseriniz her zaman sizindir.
Ho Min, çevirileriniz ile bu güzel diziyi ailece izliyoruz. Verdiginiz emek için sonsuz tesekkürler.Saygilar

(12-10-2009, Saat: 17:38)Xoansis yazdı: Ho Min, çevirileriniz ile bu güzel diziyi ailece izliyoruz. Verdiginiz emek için sonsuz tesekkürler.Saygilar

Ben tesekkür ederim, iyi seyirler Smile
Diger bölümleri nasil vericeksiniz yani..
Belli bir düzen olucak mi?Yani haftada 1 2 bölüm gibi?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi