yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen Seon Duk / Muhteşem Kraliçe (2009) Türkçe Altyazisi [DURDURULDU]
(15-10-2009, Saat: 23:28)Yi san16 yazdı: Üstadim sirf bu dizi için bu siteye üye oldum.5.bölümü ve diger bölümleri sabirsizlikla bekliyorum.Seyretmem için ne yapmam lazim bilgi verirsen sevinirim.

Indirerek izliyorsaniz özel mesajla altyaziyi gönderebilirim. Netten izliyorsaniz sunshine arkadasimiz ben çevirdikten sonra bir kaç gün içerisinde foruma videosunu ekleyecektir, oradan izleyebilirsiniz Biggrin

http://www.korea-fans.com/forum/queen-se...#pid642913
Diger bölümleri sabirsizlikla bekliyoruz Hilal abla.. Biggrin Allahrazi
Dün beri 10 bölüm indirdim bende...Altyaziyi merakla bekliyorum.....

altyaziyi gönderirseniz sevinirim.Uzun süredir bekliyorum.5.bölümü hemen nereden indirebilecegimi söylermisin
(17-10-2009, Saat: 16:06)Yi san16 yazdı: altyaziyi gönderirseniz sevinirim.Uzun süredir bekliyorum.5.bölümü hemen nereden indirebilecegimi söylermisin

Aksama video olarak eklemis olurum ben. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
(17-10-2009, Saat: 16:06)Yi san16 yazdı: altyaziyi gönderirseniz sevinirim.Uzun süredir bekliyorum.5.bölümü hemen nereden indirebilecegimi söylermisin

Altyaziyi özel mesajla size gönderdim. Smile
Ellerinize saglik
Hilalim güzel bir diziye imzani atmissin bakalim kadin imparator neler yapmis merak ettim dogrusuSmile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
5. Bölüm ve çeviri çok güzeldi. Onay 6. bölümün altyazisini heyecanli bekleyis basladi. Smile Kolayliklar dilerim.

Biraz acele ediyoruz ama,geçekten 6.bölümü sabirsizlikla bekliyoruz.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi