yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen Seon Duk / Muhteşem Kraliçe (2009) Türkçe Altyazisi [DURDURULDU]
Devamini bekliyoruz Hilal abla.. Biggrin Bagimlilik yapti bu dizi.. :atkilinc:
4. bölümün altyazisini insallah bu sabaha yetistirebilirim. Muhtesem bir bölüm daha bizleri bekliyor. Happy0064Happy0064Happy0064
(07-10-2009, Saat: 22:55)Ho Min yazdı: 4. bölümün altyazisini insallah bu sabaha yetistirebilirim. Muhtesem bir bölüm daha bizleri bekliyor. Happy0064Happy0064Happy0064

Süpersin Hilal abla.. Yarina izleriz o zaman heyecanli olacak bundan kuskum yok zaten.. BiggrinBiggrin
Queen Seon Duk (2009) 4. Bölüm Türkçe Altyazisi Ilk Mesaja Eklenmistir.
Süpersin Hilalcim. Ellerine saglik. Smile Gerçekten çok güzel bir bölüm. Her bölümümde farkli bir heyecan. Bu arada Deokman ikiz kardesinden daha küçük duruyor. Belki elbiseleri eski ve kirli oldugu içindir. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
(08-10-2009, Saat: 20:09)sunshine yazdı: Süpersin Hilalcim. Ellerine saglik. Smile Gerçekten çok güzel bir bölüm. Her bölümünde farkli bir heyecan. Bu arada Deokman ikiz kardesinden daha küçük duruyor. Belki elbiseleri eski ve kirli oldugu içindir. Smile

Aynen banada saçma geldi ikizler ama biri çocuk gibi digeri olgun anlamadim gittiSaskin ama Deokman o haliyle bile sevimli ve güzel Opucuk Ellerine saglik Hilal hemen bakacagim :d
(08-10-2009, Saat: 20:19)*mygirl* yazdı: Aynen banada saçma geldi ikizler ama biri çocuk gibi digeri olgun anlamadim gittiSaskin ama Deokman o haliyle bile sevimli ve güzel Opucuk Ellerine saglik Hilal hemen bakacagim :d

Sanirim daha bakimsiz oldugu için olmali. Yasça aynidirlar herhalde. Biggrin Bir de Prenses Chunmung (adi sanirim böyleydi), Denizler Imparatoru'ndaki küçük Jang Hwa mi?
Hakkınızı helal edin. ~
(08-10-2009, Saat: 21:05)sunshine yazdı:
(08-10-2009, Saat: 20:19)*mygirl* yazdı: Aynen banada saçma geldi ikizler ama biri çocuk gibi digeri olgun anlamadim gittiSaskin ama Deokman o haliyle bile sevimli ve güzel Opucuk Ellerine saglik Hilal hemen bakacagim :d

Sanirim daha bakimsiz oldugu için olmali. Yasça aynidirlar herhalde. Biggrin Bir de Prenses Chunmung (adi sanirim böyleydi), Denizler Imparatoru'ndaki küçük Jang Hwa mi?

Hayir o degil Tugbacim o farkli bir kizdi.Smile
Küçük Deokman küçük Cheonmyeong'dan 5 yas küçük. Deokman çile çektigi için herhalde öyle küçük görünüyor, sanki ikiz degil de abla kardes gibiler haklisiniz Biggrin
Muhtesemsin Hilal abla.. Smile Türkçe altyazili videoyu dört gözle bekliyorum.. Biggrin
(08-10-2009, Saat: 21:10)Ho Min yazdı:
(08-10-2009, Saat: 21:05)sunshine yazdı:

Hayir o degil Tugbacim o farkli bir kizdi.Smile
Küçük Deokman küçük Cheonmyeong'dan 5 yas küçük. Deokman çile çektigi için herhalde öyle küçük görünüyor, sanki ikiz degil de abla kardes gibiler haklisiniz Biggrin

Evet olabilir. Biggrin Ama Deokman çok tatli ve çok zeki. Ben çok sevdim. Smile Soh-wa'yi da çok sevdim. Aptal ve sakardi ama Prenses'i yasatti...
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi