05-06-2013, Saat: 2:00

Konuyu Oyla:
~ Letters From Korea ~
|
13-06-2013, Saat: 19:04
koredeki maxim coffee lerde domuz yağı var mı
16-06-2013, Saat: 14:19
(13-06-2013, Saat: 19:04)koreanTurkgirl yazdı: koredeki maxim coffee lerde domuz yağı var mı Ben içtim, sanırım yok. ^^ Kalbin tam olarak kimde? Benim için endişeleniyor musun? Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum. Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.
18-06-2013, Saat: 2:09
26-06-2013, Saat: 0:00
(Son Düzenleme: 31-05-2017, Saat: 1:11, Düzenleyen: Yüsra JaeJoong.)
Mektubumu 30 Nisan'da göndermiştim..Ve cevap da geldi. Yanlış hatırlamıyorsam 13 Haziranda gelmişti. Hemen koymaya fırsatım olmadı ama şimdi paylaşıyorum.
![]() Kolinin elime ulaştığı gün ne heyecan yapmıştım ama ya. Hiç beklemediğim bir anda, resmen sürpriz oldu. Çünkü arkadaşım gönderdiğini falan hiç söylememişti. ![]() Ellerim titredi, çığlıklar attım falan filan anlayacağınız o gün koliyi açana kadar bir 5 dakika geçmiştir her halde. ![]() Neler gönderdim? ![]() Ben mektubumu daha kısa yazmıştım. Arkadaşım sayfalarca gönderdi. Türkçe öğrenmek istediğini ve bir sonraki mektubumda Türkçe yazmamı istedi. ![]() Telefon süsleri ve anahtarlık. Anahtarlığım burada iyi çıkmamış ama herkes çok beğendi. Ablamın elinden zor kurtardım. Anahtarlığıma göz koydu. ![]() Yüz maskesi. Bu akşam yaptım. Çok güzel. ![]() BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
26-06-2013, Saat: 1:20
Çok güzelmiş hediyelerin. Güle güle kullan.
![]() You're a sky
full of stars ![]()
26-06-2013, Saat: 1:39
çok tatlılarmış güle güle kullan darısı tüm korefanların başına^^
![]()
02-07-2013, Saat: 2:22
Hayırlı olsun
![]() Merhaba. Forum sayesinde arkadaşıma postamı yolladım. 100 gram mektup 23 lira tuttu, çok kazıklanmış hissettim ne kadar tutmasını bildiğim için. ( İstanbul'da Avrupa yakasında oturan ve ucuza yollamayı başaran arkadaşlar hangi şubeden yolladıklarını bana yazarlarsa çok seviinirim. )
Arkadaşımın yolladıkları: My love is like a red rose, it may be beautiful now.
But my sharp thorns will hurt you . ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi