yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~ Letters To Korea / Kore'ye Gönderdiğimiz Mektuplar~
(29-03-2013, Saat: 0:50)Han Hyo yazdı: Mektup arkadaşımız mı yolluyor bize hediyeyi? Çok merak ettimHuh
Sevindim senin için.Çikolatalar da güzelmiş.Kalp

Evet canım onlar yolluyorlar.Smile

Çok sevindim. Ne güzel. Afiyet olsun.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Benim özel olarak mektuplaştığım bir Koreli arkadaşım yok ama benden yaşça biraz büyük bir arkadaşım var internet üzerinden görüştüğüm. Bir anda sana bir şeyler göndermek istiyorum dedi ve bugün kargoyu aldım.
İşte bu da bana gelen tatlış çay seti. Her kutunun içinde farklı bir çay var. Blush

[Resim: DSC06893.JPG]

[Resim: DSC06894.JPG]
Çay setin çok güzel. Beraber içiyor olmasak çok kıskanırdım. Biggrin
Merhaba. Ben Samsun'da oturuyorum. Kore'ye göndermek istiyorum paket. Ptt ile ne kadara geliyor bilginiz var mı? 2-3 kilo arası.
Sonunda ilk mektup arkadaşımı buldum ve bir şeyler gönderebildim. Bilmiş
PTT'den verilen kâğıdı da atmamışım ayrıntılarıyla paylaşayım sizlerle. Cool
Koliyi 30 Nisan 2013'de gönderdim. 1.960 gram geldi. Ve 50 lira 60 kuruş ödemişim. Biggrin

Neler geldi? Abaza

Her neyse ne gönderdiğimi paylaşayım sizlerle. Göndermeden önce ne yapsam ne etsem diye düşündüm tecrübeli arkadaşlarımdan yardım almak istedim. Canım arkadaşım Gülsüm ilk mektupta fazla bir şey koyma dedi ama ben dayanamadım biraz bir şeyler koydum. Biggrin

Güzel kartpostal bulamadığım için ülkemin en güzel yerlerinden bir kaç fotoğraf çıkarttırıp arkasına o yerlerle ilgili bilgiler yazdım. Toka, anahtarlık vs. görmüş olduğunuz hediye kutusuna koydum. Biggrin
[Resim: f4q3.jpg]

[Resim: s75u.jpg]

[Resim: gerf.jpg]
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
Senin gibi bir mektup arkadasim olsun aç kalmam herhalde..0112.

Canim çekti.:P
Vallahi ha! Yalnız çorbalardan göndermek iyi fikirmiş beğendim. Biggrin Keşke salep falan da yolasaydın diyeceğim ki zaten dünyayı yollamışsın yeter yollama artık. :P
Bende senin gönderdiklerinin hemen hemen aynısını ama daha fazlasını göndermiştim ilk gönderişimde. Biggrin Çok beğenmişti ve kendi gönderdiklerinden utanmıştı. İlk o göndermişti de. Biggrin
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
ve sonunda benimde mektup arkadaşım var.ilk postamı bugün yolladım.şimdi bu kadar heyecanlıyım heralde bana gelse açamam heyecandan Biggrin 476 gram 13.80 aldılar zammı gelmiş anlamadım Dodgy
CNBLUE<3

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi