yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~ Letters From Korea ~
O güzel kapların içinde domuzlar mı oynuyor? Huh
Bu çok kötü.
Dodgy
[Resim: ZMXZGA.jpg]
İstahım kabardi hey arkadaş... Biggrin
Ortim benim, orti demek mektup nevalelerinin de ortisi demek artik. .0122.
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

İlköğretimdeyken bende bulacaktım bi' tane böyle arkadaş. Lise bitiyor bende halen tık yok.:3 Bazıları birden fazla arkadaş edinmiş. Şaşmamak elde değil. Bende niye olmuyor. =( =D=D=D
arkadaslar, domuz katkili urunlerini sakin cope atmayin. benim adresime karsi odemeli yollayin. burada bulunan koreli arkadaslarimin cocuklari var. onlar kore urunleri yemek istiyor ama bulamiyorlar. bu yuzden bir yardiminiz dokunmus olur.
(07-11-2013, Saat: 1:08)flysari yazdı: arkadaslar, domuz katkili urunlerini sakin cope atmayin. benim adresime karsi odemeli yollayin. burada bulunan koreli arkadaslarimin cocuklari var. onlar kore urunleri yemek istiyor ama bulamiyorlar. bu yuzden bir yardiminiz dokunmus olur.

Cok guzel olur bir ise yarayalim. Biggrin
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Benim mektup arkadaşım yok ama ablam gibi gördüğüm Pınar ablam orada okuyor bana bir şeyler göndermek istediğini söyledi adresimi verdim 14 gün içerisinde elime ulaştı. Ona çok çok teşekkür ederim, beni çok mutlu etti. İyi ki varsın ablam. Opucuk
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl
Şeyma kuzum hediyelerine bayıldım. Heart
Hepsi birbirinden harika. Abaza
Ne güzel mektuplar gelmiş. Smile Ben de heveslenip bir ara bayağı mektup göndermiştim. Ama uzun süredir birkaç kişi dışında cevap yazmaya üşeniyorum gelen mektuplara.
100 gramı 23 liraya gönderdim gibisinden bir yorum gördüm. İki hafta önce ben 996 gramı 17,75 liraya gönderdim. PTT'nin sitesinden bakarsanız 500-1000 gram arası taahhütlü (yani paketinizin nerde olduğunu kontrol edebilirsiniz) 17,75 lira. 250-500 gram arası 10,75 olması gerekti. Sizinkinin bundan da az tutması gerek. Kargo demeyin, kayıtlı küçük paket olarak göndereceğim derseniz daha hesaplı oluyor, kutuyu ordan da verirler zaten.
(07-11-2013, Saat: 1:44)larry yazdı:
(07-11-2013, Saat: 1:08)flysari yazdı: arkadaslar, domuz katkili urunlerini sakin cope atmayin. benim adresime karsi odemeli yollayin. burada bulunan koreli arkadaslarimin cocuklari var. onlar kore urunleri yemek istiyor ama bulamiyorlar. bu yuzden bir yardiminiz dokunmus olur.

Cok guzel olur bir ise yarayalim. Biggrin

evet.şimdi gördüm mesajı. lütfen bu konuda onlara yardımcı olun. eğer yemeyeceğiniz bir yiyecek varsa bana özelden mesaj atın.adresimi vereyim. koreli bebeleri sevindirin. bu arada ben kocaeli-izmitte oturuyorum.
Çok imrendim Şeymaa, senin ablan benim ablam Pınar ablacığım bana da BlockB lütfen. ^^ Biggrin
Kıyama onlara emi. Biggrin
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi