yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~ Letters From Korea ~
(14-03-2013, Saat: 0:37)koreanTurkgirl yazdı: @igeige4 Şu adı Yewon olan arkadaşının soyadı ne sorun olmazsa öğrenebilir miyim ;;;; BiggrinDD Benimde vardı çok iyi arkadaştık ama 2 senedir konuşmuyoruz Sad

soyadı jung ^^
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
(19-03-2013, Saat: 17:53)igeige4 yazdı:
(14-03-2013, Saat: 0:37)koreanTurkgirl yazdı: @igeige4 Şu adı Yewon olan arkadaşının soyadı ne sorun olmazsa öğrenebilir miyim ;;;; BiggrinDD Benimde vardı çok iyi arkadaştık ama 2 senedir konuşmuyoruz Sad

soyadı jung ^^

SağolSmile Benimkinin de soyadı Jang dı. T_T
Yurtdışına taahütsüz de yolladığımızda yerine ulaşır mı? Ya da ulaşması uzun mu sürer? Yoksa tek farkı kayıtlı olması takip edilebilmesi mi?????
(19-03-2013, Saat: 18:57)koreanTurkgirl yazdı: Yurtdışına taahütsüz de yolladığımızda yerine ulaşır mı? Ya da ulaşması uzun mu sürer? Yoksa tek farkı kayıtlı olması takip edilebilmesi mi?????

Taahütsüz yollamanız sadece paketinizi takip etmeniz içindir, geç veya ulaşmaması gibi bir şey olmaz. Wink
(20-03-2013, Saat: 0:18)Mi-Na Jo yazdı:
(19-03-2013, Saat: 18:57)koreanTurkgirl yazdı: Yurtdışına taahütsüz de yolladığımızda yerine ulaşır mı? Ya da ulaşması uzun mu sürer? Yoksa tek farkı kayıtlı olması takip edilebilmesi mi?????

Taahütsüz yollamanız sadece paketinizi takip etmeniz içindir, geç veya ulaşmaması gibi bir şey olmaz. Wink

Ay çok teşekkürler Biggrin.068.
Bizimle paylaştığın için teşekkürler. ^^
Bugün aniden paketim geldi, hiç beklemiyordum... Çok sevindim. Blush
Noddle, ramen, yosun(kim), sakız, halley filan var. Angel Minnettarım. Blush

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

@Koreanqel Hayırlı olsun (:
(05-04-2013, Saat: 0:06)koreanTurkgirl yazdı: @Koreanqel Hayırlı olsun. (:

Teşekkürler! ^^

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Doğum günü hediyem! ^^

abur cubur! :/

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi