yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~ Letters From Korea ~
(20-04-2013, Saat: 19:35)KoreanqeL yazdı:
(20-04-2013, Saat: 17:00)v.i.p_elf yazdı: Biri bana yardımcı olsun lütfen. Sad Mektup arkadaşıma adresimi Türkçe verdim ama Turkey yazdım sonuna, bir de posta kodu falan vermedim. Onları da vermem gerekir miydi?

Hayır, gerek yok. Doğru vermişsin. Angel

çok sevindim teşekkürler Smile
[Resim: tumblr_ltko1pBTL71qdvct8.gif]
Benim de bir adet gelen mektubum var ama sadece mektup Smile Çok sevimli bir mektup arkadaşım var ikimzde biraz tembeliz galiba bu yüzden çok mektup gönderemedik bir birimize Smile
Hayat seninle çook daha güzel DANIEL HENNEY

Biraz geç de olsa sonunda aldığım mektup ve yanındaki herşey! Happy0064 .069. Gelen pakette 3 sayfalık uzun bir mektup, para biriktirmek için şans torbası, canım arkadaşlarım için 2 bileklik, birkaç küçük atıştırmalık, kahve içmeyi sevdiğim için farklı kahveler ve Koreli arkadaşımın kendi hayran olduğu TVXQ'ya ait fotoğraflar var. Ben şimdiye kadar pek TVXQ ile pek ilgilenmemiştim ama kendi hayran olduğu kişileri benimle paylaşmış olması çok hoşuma gitti. .068.

Trenchtown'ımın Bigbang bilekliği ile Volver'ciğimin Super Junior bilekliği! (Özellikle Koreli arkadaşımdan rica etmiştim kızçelerim için. Biggrin )

Bu da 'Luck Pocket'im. Cool .087.
(24-04-2013, Saat: 20:32)Amphitrite yazdı: Biraz geç de olsa sonunda aldığım mektup ve yanındaki herşey! Happy0064 .069. Gelen pakette 3 sayfalık uzun bir mektup, para biriktirmek için şans torbası, canım arkadaşlarım için 2 bileklik, birkaç küçük atıştırmalık, kahve içmeyi sevdiğim için farklı kahveler ve Koreli arkadaşımın kendi hayran olduğu TVXQ'ya ait fotoğraflar var. Ben şimdiye kadar pek TVXQ ile pek ilgilenmemiştim ama kendi hayran olduğu kişileri benimle paylaşmış olması çok hoşuma gitti. .068.

Madem TVXQ ile ilgili değilsin bana verebilirsin canım, hiç sorun değil. Biggrin .068.

Sizlerin adına sevindim. ^^ Bende yakın zamanda cevap yazacağım. .087. Biggrin
Ama ne koyacağıma karar veremedim ya. Undecided
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
(24-04-2013, Saat: 21:04)Kore_Güzeli yazdı: Madem TVXQ ile ilgili değilsin bana verebilirsin canım, hiç sorun değil. Biggrin .068.

Haha neden olmasın. Biggrin

Ben lokum, Türk kahvesi, üzerinde çiçek deseni, nazar boncuğu ve tuğra olan bir kaşıkla üzerinde İstanbul yazan çini gibi desenleri olan bir anahtarlık yollamıştım. Belki sana bir fikir verebilir. Blush
Burcuma kocaman teşekkür ediyorum. .070.
Ben de sana yosunlarım ile kimbap yapacağım. Tey tey tey... .081.
(24-04-2013, Saat: 21:26)Amphitrite yazdı:
(24-04-2013, Saat: 21:04)Kore_Güzeli yazdı: Madem TVXQ ile ilgili değilsin bana verebilirsin canım, hiç sorun değil. Biggrin .068.

Haha neden olmasın. Biggrin

Ben lokum, Türk kahvesi, üzerinde çiçek deseni, nazar boncuğu ve tuğra olan bir kaşıkla üzerinde İstanbul yazan çini gibi desenleri olan bir anahtarlık yollamıştım. Belki sana bir fikir verebilir. Blush

Evet lokum her mektupta gider, ben her ülkeye yolluyorum. Biggrin Biggrin Biggrin
(24-04-2013, Saat: 21:28)trenchtown yazdı: Burcuma kocaman teşekkür ediyorum. .070.

Hallelujah! .069.
Admin olacaksın o kadar ama arkidişini hiç uyarmıyorsun fotoğraflar konusunda, bunu da bir yere yazdım Esra hanımcım. Biggrin Neyse ki seni kimbap karşılığında affedebilirim. Haha! .074.
Bileklikleri vermek için de ayrıca sabırsızlanıyorum. Biggrin
(20-04-2013, Saat: 16:17)igeige4 yazdı: arkadaşlar koreye maraş dondurması gönderebilir miyim ki ? erir mi gidene kadar ?
.082.
[Resim: ZMXZGA.jpg]
(24-04-2013, Saat: 21:36)Amphitrite yazdı:
(24-04-2013, Saat: 21:28)trenchtown yazdı: Burcuma kocaman teşekkür ediyorum. .070.

Hallelujah! .069.
Admin olacaksın o kadar ama arkidişini hiç uyarmıyorsun fotoğraflar konusunda, bunu da bir yere yazdım Esra hanımcım. Biggrin Neyse ki seni kimbap karşılığında affedebilirim. Haha! .074.
Bileklikleri vermek için de ayrıca sabırsızlanıyorum. Biggrin

Bak ya teşekkür edeceğine sitem ediyor. bee
Pazartesi, perspektif dersinde bilekliklerim ile buluşmak üzere. Shy

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi