yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Istanbul Meets for Ramadan (13.07.2013)
Endiselenme isra, her seyin bir ilki var ama bu ilkin en guzellerinden olacak ve hic unutmayacaksin Smile Sen sadece gel gerisi corap sokugu gibi gelecek,biz oradayiz Biggrin Alintilayamadim yaa Sad
Bende gelmeyi çok istiyorum. Önceden böyle bir şeyin olacağını duyunca hemen ablamlarla kuzenlerimle konuştum. Gerçi yabancılık çekerim diye ilk baştan olmaz diyordum ama her şeyin bir ilki vardır. Haftaya cumartesi Allah'ın izniyle bizde ordayız! Biggrin
[Resim: fGxmtZ5.gif]

En Değerlilerim
BIGBANG EXO BTS
♥ Yeni Tumblr ♥

K-F İstanbul şimdiden hayırlı ramazanlar. Onay Biggrin
Bigbangthebest endiselenme cok rahat ve eglenceli bir etkinlik olacak Smile K-F İstanbul olarak uzun suredir sohbet edemedik o yuzden konusmak icin bizi susturmak durumunda bile kalabilirsin Smile Kaynasmak ozumuzde var Smile VIP oldugun icin ayri bir severim seni Biggrin
(05-07-2013, Saat: 19:07)Bigbangthebest yazdı: Bende gelmeyi çok istiyorum. Önceden böyle bir şeyin olacağını duyunca hemen ablamlarla kuzenlerimle konuştum. Gerçi yabancılık çekerim diye ilk baştan olmaz diyordum ama her şeyin bir ilki vardır. Haftaya cumartesi Allah'ın izniyle bizde ordayız! Biggrin

Korea-fans için boşuna aile demiyoruz .Sende bize katılarak bu ailenin bir parçası oldun ki seni yalnız bırakacaklarını sakın düşünme Onay
Img-hi 
hayırlı iftarlar KOREA-FANS İstanbul Smile
(06-07-2013, Saat: 10:39)february yazdı:
(05-07-2013, Saat: 19:07)Bigbangthebest yazdı: Bende gelmeyi çok istiyorum. Önceden böyle bir şeyin olacağını duyunca hemen ablamlarla kuzenlerimle konuştum. Gerçi yabancılık çekerim diye ilk baştan olmaz diyordum ama her şeyin bir ilki vardır. Haftaya cumartesi Allah'ın izniyle bizde ordayız! Biggrin

Korea-fans için boşuna aile demiyoruz .Sende bize katılarak bu ailenin bir parçası oldun ki seni yalnız bırakacaklarını sakın düşünme Onay

O halde cumartesi mutlaka oradayım! Biggrin Normalde utangaç biri olmayan ben bu tür şeyler de çok tereddüt ediyorum Biggrin

En Değerlilerim
BIGBANG EXO BTS
♥ Yeni Tumblr ♥

(06-07-2013, Saat: 1:07)ShinAh yazdı: Bigbangthebest endiselenme cok rahat ve eglenceli bir etkinlik olacak Smile K-F İstanbul olarak uzun suredir sohbet edemedik o yuzden konusmak icin bizi susturmak durumunda bile kalabilirsin Smile Kaynasmak ozumuzde var Smile VIP oldugun icin ayri bir severim seni Biggrin

Ahahah Biggrin Bende çok fazla konuşurum. Konuşmaya başladım mı kimse beni tutamaz Biggrin V.I.P'lerin yeri bende de çok ayrıdır. Çabucak ısını veriyorum V.I.Plere Kalp

En Değerlilerim
BIGBANG EXO BTS
♥ Yeni Tumblr ♥

Dönüş saati çok geç oluyor eve dönmem 2 saat falan sürer herhalde, katılır mıyım bilmiyorum katılamazsam da size hayırlı iftarlar şimdiden ^^
2PMCN Blue
[Resim: 66f.png]
● Jang Woo Young ♥ Jung Yong Hwa ●
[quote='isra' pid='2678403' dateline='1372925827']
Ben daha önce hiçbir etkinliğe katılmadım ama yani oraya gidince herkes önceden tanışmış olacak ben yabancı kalırım diye endişeleniyorum Confused gerçi gelirsem arkadaşımla gelirim ama..
[/quo
bendensin , ben de aynı düşünce içerisindeyim Blush

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi