yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Istanbul Meets for Ramadan (13.07.2013)
Korea-Fans İstanbul İftar'da Buluşuyor/ Korea Fans Meets for Ramadan (13.07.2013)

[Resim: 31025645.png]

Sevgili Korea-Fans Ailesi etkinliklerimiz hız kesmeden devam ediyor.Ramazan ayının da gelmesi ile beraber hem aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla tanışmak,sohbet etmek hemde Korea-Fans üyelerinin ne kadar hamarat olduğunu görmek için İftarda buluşmaya karar verdik. Smile Her zamanki gibi bereketli bir sofra kurarak hep beraber güzelce sohbet edip iftarımızı yapacağımız bir etkinliğe hepinizi bekliyoruz. Onay

Tarih / Date: 13.07.2013
Saat / Time: 18:00-22:00
Yer / Place: Gülhane Parkı -Eminönü
Başvuru / Application: Huriş
E-mail: [email protected]

Katılımcıların isim-soyad, varsa forum kullanıcı adı, cep telefonu numarası ve misafirlerinin isim-soyad bilgilerini [email protected] 'e bildirmeleri rica olunur.
NOT :Etkinliğimizde bizimle olacak kişi sayısını ve kimlerin olacağını öğrenmek amaçlı bu bilgiler istenmektedir.

<English>

Participations should send an e-mail to [email protected] including their names, surnames and mobile phone number (If you have guests, you should send their names-surnames).

Katılacaklar / Participants

Kekleri ,börekleri hazırlayıp cumartesi korea-fans ailesi ile iftar için geliyoruz. Onay
İnşallah bende geleceğim Huriye abla ^^ :3
Hayırlı iftarlar Kore-fans İstanbul..Alkis İyi eğlenceler.. Bilmiş

Seher Seheri'ni çook seviyor ama belki Seher Seheri'ni daha çok seviyordur. xD --- yongseng
Ben katılmak istiyorum ama kesin değil, ne zamana kadar bilgi vermemiz mümkün?
Çok kıskanıyorum böyle aktif şehirleri... bee cry Hayırlı iftarlar. Biggrin

Katılacaklara iyi eğlenceler. ^^
Always keep the faith...
İlk konun hayırlı olsun bebeğim. Opucuk Elimden aldığını unutmayacağım. Sen görürsün, intikamım acı olacak. Seytanigulme

Hadi eğlenelim, kopalım yahu.. Özledim sizleri.. cry Kalp
(04-07-2013, Saat: 1:49)february yazdı: Kekleri ,börekleri hazırlayıp cumartesi korea-fans ailesi ile iftar için geliyoruz. Onay
sarma! sarma! sarma! istiyorum siz değerli hanımefendiden Biggrin

Mailimi gönderdim. Benden de her zamanki gibi poğaçalar gelecek. ;)
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi