yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Istanbul Meets for Ramadan (13.07.2013)
Evet, benden ne istersiniz? Smile Belki sürprizlerimiz olabilir, K-F İstanbul bu iftarı kaçırma!
(04-07-2013, Saat: 2:53)isra yazdı: Ben katılmak istiyorum ama kesin değil, ne zamana kadar bilgi vermemiz mümkün?

Son güne kadar bilgi verebilirsiniz. Onay

(04-07-2013, Saat: 3:53)e mi re yazdı:
(04-07-2013, Saat: 1:49)february yazdı: Kekleri ,börekleri hazırlayıp cumartesi korea-fans ailesi ile iftar için geliyoruz. Onay
sarma! sarma! sarma! istiyorum siz değerli hanımefendiden Biggrin

Ne hazırcı üyesin sen ya hiç sarma sararım demek yok hemen bizden bekle sarmaları Biggrin
11 ayın Sultanı gelirde Korea-Fans İstanbul boş durur mu durmaz Biggrin Ramazanın tadı ayrı oluyor sizlerle ayrı bir güzel oluyor Korea-Fans Onay Özledim özledim valla herkesi hem yeni üyeleri de merak etmiyorum değil .068..076. O gün umarım katılım çok,yemekler güzel(bundan şüphem yok zaten .0126.) olur.Hep beraber güzel bir etkinlik bizi bekliyor gelen mutlu gelmeyen pişman benden söylemesi.Etkinlik günü inşallah görüşmek üzere herkesi bekliyoruz AbazaDurtuk.070.
Ben daha önce hiçbir etkinliğe katılmadım ama yani oraya gidince herkes önceden tanışmış olacak ben yabancı kalırım diye endişeleniyorum Confused gerçi gelirsem arkadaşımla gelirim ama..
Afiyetle oruçlarımizi açalim inşallah ^^
(04-07-2013, Saat: 12:17)isra yazdı: Ben daha önce hiçbir etkinliğe katılmadım ama yani oraya gidince herkes önceden tanışmış olacak ben yabancı kalırım diye endişeleniyorum Confused gerçi gelirsem arkadaşımla gelirim ama..

İlk etkinliği olacak tüm katılımcılar aynı şeyi düşünüyor ki bizde buna dahildik ama aramıza katıldığında bu düşüncen tamamen değişecektir. Smile Bir çok kişinin ilk etkinli ve yeni üyeler ile tanışmak için de erkenden buluşuyoruz. Onay Yalnız olsan bile gelmeni öneririm biz seni yalnız bırakmayız . Biggrin
(04-07-2013, Saat: 12:27)february yazdı:
(04-07-2013, Saat: 12:17)isra yazdı: Ben daha önce hiçbir etkinliğe katılmadım ama yani oraya gidince herkes önceden tanışmış olacak ben yabancı kalırım diye endişeleniyorum Confused gerçi gelirsem arkadaşımla gelirim ama..

İlk etkinliği olacak tüm katılımcılar aynı şeyi düşünüyor ki bizde buna dahildik ama aramıza katıldığında bu düşüncen tamamen değişecektir. Smile Bir çok kişinin ilk etkinli ve yeni üyeler ile tanışmak için de erkenden buluşuyoruz. Onay Yalnız olsan bile gelmeni öneririm biz seni yalnız bırakmayız . Biggrin

Tamam o zaman teşekkürler Biggrin birşey çıkmazsa gelirim inşallah ^^
hadi bakalım. inşallah gelebiliriz Biggrin

İsra kesinlikle öyle düşünme biz ne güne duruyoruz biz sana hemen tanışıklık veririz kendini yalnız hissetmesin merak etme sana bunun temennisini verebiliriz OnayBiggrin.076.
Neyse ki benim icin kakaolu islak kek yapacak birini buldum ayri bir mutluyum Smile Etkinlik günü çabuk gel Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi