yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Istanbul Meets for Ramadan (13.07.2013)
K-F İstanbul İftar etkinliğine gelen yaklaşık 100 kişiye(Geçmiş de olabilir) çok teşekkür ederiz. Yeni arkadaşları tanımak çok güzeldi. Çok eğlenceli bir gün geçirdik hep birlikte. Smile
Fazla mı popüleriz ne !!!

(15-07-2013, Saat: 13:32)kıday baksı yazdı: Aynur KAYA & Ayşegül SARI, teşekkür ederiz...Smile

Çoğunu ben çektim ama bana teşekkür yok mu Hilmi abi Biggrin Biggrin
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
(15-07-2013, Saat: 21:04)ghost_buster yazdı:
(15-07-2013, Saat: 13:32)kıday baksı yazdı: Aynur KAYA & Ayşegül SARI, teşekkür ederiz...Smile

Bende sana teşekkür ediriyorum . Onay Fotoğraflardaki gizli kahraman sensin hilmi abi nereden bilsin orada yoktu Biggrin
(15-07-2013, Saat: 23:46)february yazdı:
(15-07-2013, Saat: 21:04)ghost_buster yazdı:

Bende sana teşekkür ediriyorum . Onay Fotoğraflardaki gizli kahraman sensin hilmi abi nereden bilsin orada yoktu Biggrin

Ahahaha gomawo o zaman. Kabul ettim bunu. Wink
Ebrar TV harika! Biggrin Videoların hepsini izledim. Devamını bekliyorum.
[Resim: fGxmtZ5.gif]

En Değerlilerim
BIGBANG EXO BTS
♥ Yeni Tumblr ♥

merhabe korea-fans ailesi, sonunda ben de ramadan fotoğraflarımı yayınlayabildim.
Fotoğraflara facebook etkinlik sayfasından ve benim profilimden erişebilirsiniz.
Herkese hayırlı ramazanlar, böylle daha nice güzel etkinliklerde buluşmak ümidi ile cümleten Allah'a emanet olun.

ben kim miyim?
Annyong chinguTR Korea-Fans (Kader TUNCEL) Röportajı
Onay

(17-07-2013, Saat: 11:01)nesibebildik yazdı: merhabe korea-fans ailesi, sonunda ben de ramadan fotoğraflarımı yayınlayabildim.
Fotoğraflara facebook etkinlik sayfasından ve benim profilimden erişebilirsiniz.
Herkese hayırlı ramazanlar, böylle daha nice güzel etkinliklerde buluşmak ümidi ile cümleten Allah'a emanet olun.

ben kim miyim?

Bizlerle olduğun ve fotoğrafları bizler ile paylaştığın içinde teşekkürler. Smile Bundan sonraki iftar etkinliğimize de bekleriz. Onay
(23-07-2013, Saat: 14:38)february yazdı:
Annyong chinguTR Korea-Fans (Kader TUNCEL) Röportajı
Onay

Tüm dünya medyasının peşimizde olup bizi izlediği zamanlar Biggrin Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi