yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry, I Love You/ 미안하다, 사랑한다 (2004)
(16-01-2011, Saat: 13:35)MatsukeN yazdı: Her Kore severin izlemesi gereken essiz bir yapit!
Belki yüzlerce dizi izlemissinizdir. Fakat Misa'nin özelligini tasiyan bir dizi izlemis olmaniz için bu diziyi izlemeniz gerekiyor.

Diziyi izledikten sonra bir süre baska dizi veya film izlemek istemeyebilirsiniz, Misa'yi izledikten sonra bir kaç ay melankolik bir ruh halinde olmaniz kuvvetle ihtimal. Eger sulu göz biriyseniz diziyi izlemeden önce evinizin bir kösesine peçete stoklamanizi öneririm. Etkilerini çok derinden hissedeksiniz.

Bu diziyi tekrar izleyenlerin sayisi bir hayli az! Nedenini izledikten sonra daha iyi anlayacaksiniz. Kimsenin yeniden izlemeye cesareti olmuyor. Birakin izlemeyi dizinin sarkilari bile dinleyemezsiniz. Misa'yi 2. defa izlemek mazosistlik olarak nitelendirilebilir.

Son olarak Misa'nin müziklerine parantez açmak isterim, böyle bir diziye ancak böyle sarkilar yakisirdi. Sun Flower'i her dinlediginizde Misa'dan karaler gözünüzün önünde canlanmaya baslar ve derin bir hüzün kaplar içinizi, gerçekten çok etkileyici. Misa gerçekten her ögesiyle Kore'nin en iyi dramasi sifatini fazlasiyla hak eden bir dizi.

Size bu diziyi önererek belki sadistçe bir yaklasim içindeyim ama buna gerçekten deger!

Yorumuna sonuna kadar katiliyorum. Benim kardesim Kore yapimi filmleri çok seviyor ama bu diziyi evdeki bilgisayarda gizli bir klasöre koydum, izleyip ruh halinin benim gibi olmasini istemiyorum. Diger bir tespitini de birebir yasadim, hiç kaçari olmadan 2 günde bir film izleyen ben, 2 haftadir birak izlemek baska bir film aklima bile gelmedi. Ve dizinin siddetini azaltmak için tekrar tekrar en can alici yerlerini açip izliyorum. Bu uygulamayi tavsiye ederim, normale dönmenizi sagliyor. Smile
Ya yok böyle dizi... 3 yil önce ve sonra da geçtigimiz yil olmak üzere bu diziyi 2 kez izledik. Izledik diyorum çünkü iki kisi izledik. Ama ne izleme. Nefes almadan. Insan bu diziden sonra hayata, sevdigine, herseye daha farkli bakiyor inanir misiniz? Ilkinde yanimdaki arkadasimdi, ikincisinde ise ayni insan esim olarak yanimdaydi. Smile Özellikle sevdigi insanla film izlemeyi sevenlere sesleniyorum: Lütfen bu diziyi mutlaka izleyin, mutlaka. Aslinda ben bu diziyi tarif etmekte zorlaniyorum. Son olarak anlatilmaz, izlenir diyorum arkadaslar.
Dizi miydi ya da baska birsey miydi halen anlamiyorum?
Diziyi izleyeli 2 sene oldu ama inanin o son sahneyi, Moo Hyuk'un acilarini düsündükçe inanin en az bir-iki damla da olsa gözlerimden akiyor.
Büyük bir bas yapit.
Izlemeyen gerçekten pisman olur desem abartmam. Smile
Hello,Hello you Infinite boy !
Çok güzel, muhtesem... Anlatilamaz, tarif edilemez... Dizinin birakin müziklerini herhangi bir kare fotografini görünce içimi anlatilmaz bir duygu kapliyor. Bu diziyi izleyen bir daha izlemeye cesaret edemiyor. Gerçekten olaganüstü bir seydi. Herkesin izlemesi gereken bir dizi. Aslinda dizi demek dogru degil bunu izledikten sonra hayata bakis açiniz degisiyor. Gerçekten bir kaç gün, hafta, ay ya da benim gibi sulu gözseniz bir kaç yil etkisinden kurtulamiyorsunuz. Tahminen ben ömür boyu diziyi unutmayacagim. Muhtesemdi...
İmza fazla yer kaplıyor.

O nasil bir diziydi ya? Haftalarca gözlerim sis kalmisti, evden disari çikamamistim... Manyak derecede harika bir diziydi, her Kore hayraninin izlemesi gerek bence. Izlemeyen varsa izlemeli.
Ben sana kendimi gösterdim,hiç kimseye göstermediğim ama sen görmemekte ısrar ettin.
Dünya duruncaya, okyanusların suyu kuruyuncaya ruhum bedenimden ayrılıncaya kadar seni seveceğim Seni seviyorum.

Böyle bir dizi yok ya... Onay
Eger bu diziyi izlemeyen varsa kesin izlesin derim. Simdiye kadar izledigim dizilerden en güzeliydi. Gerçekten bazi seylerin farkina varmami sagladi. Eminim diger izleyenlerde de böyle olmustur.
Bu nasil bir dizi? Bunu nasil yapmislar? 2 ay oldu izleyeli hala üzülüyorum aklima gelince, görünce... Hayatimda o kadar dizi, film izledim bu kadar etkilenmedim. Ost ayri bir dert zaten.
Çok etkilendigim bir diziydi. Harikaydi. Ama üzücü sonlara hiç bir zaman dayanamamisimdir. Yine de çok güzel bir diziydi.

[Resim: tumblr_lp7gpr5tQE1qb4xybo4_500.gif]

Sanırım Aşık Oldum...<3

//!\ JongHyun /!\
Çok güzel bir diziydi. <3
[Resim: jfklg.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi