yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry, I Love You/ 미안하다, 사랑한다 (2004)
Bayilmistim bu diziye. Biggrin
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Çok güzel bir dizi. Fotograflar için de tesekkürler.
Muhtesem bir dizi. Onay

[Resim: belgzar.gif]
Harikasiniz yaa... Hala gözlerim onlari ariyor, arada bakiyorum... Gözlerim haftalarca kizarik dolasmistim ya... Aglaelsalla
Ben sana kendimi gösterdim,hiç kimseye göstermediğim ama sen görmemekte ısrar ettin.
Dünya duruncaya, okyanusların suyu kuruyuncaya ruhum bedenimden ayrılıncaya kadar seni seveceğim Seni seviyorum.

Az aglamadim. Sad
Fotograflarin hepsi de birbirinden güzel.
Paylasim için tesekkürler. Onay Onay
Uzun zaman oldu izleyeli ama hala aklimda. Mükemmeldi, tekrar tekrar izleyesim geliyor.
Bu nasil bir dizidir arkadas. Daha yeni yeni Kore filmlerini sevmeye baslamisken, hayatimda hiç dizi seyretmemisken, bu dizi nereden çikti karsima? Dumur oldum. Sad

Her Kore severin izlemesi gereken essiz bir yapit!
Belki yüzlerce dizi izlemissinizdir. Fakat Misa'nin özelligini tasiyan bir dizi izlemis olmaniz için bu diziyi izlemeniz gerekiyor.

Diziyi izledikten sonra bir süre baska dizi veya film izlemek istemeyebilirsiniz, Misa'yi izledikten sonra bir kaç ay melankolik bir ruh halinde olmaniz kuvvetle ihtimal. Eger sulu göz biriyseniz diziyi izlemeden önce evinizin bir kösesine peçete stoklamanizi öneririm. Etkilerini çok derinden hissedeksiniz.

Bu diziyi tekrar izleyenlerin sayisi bir hayli az! Nedenini izledikten sonra daha iyi anlayacaksiniz. Kimsenin yeniden izlemeye cesareti olmuyor. Birakin izlemeyi dizinin sarkilari bile dinleyemezsiniz. Misa'yi 2. defa izlemek mazosistlik olarak nitelendirilebilir.

Son olarak Misa'nin müziklerine parantez açmak isterim, böyle bir diziye ancak böyle sarkilar yakisirdi. Sun Flower'i her dinlediginizde Misa'dan karaler gözünüzün önünde canlanmaya baslar ve derin bir hüzün kaplar içinizi, gerçekten çok etkileyici. Misa gerçekten her ögesiyle Kore'nin en iyi dramasi sifatini fazlasiyla hak eden bir dizi.

Size bu diziyi önererek belki sadistçe bir yaklasim içindeyim ama buna gerçekten deger!
Müthis bir sey bu dizi...
Unutmak mümkün mü?!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi