yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK's Twitter / DBSK'nin Twitter Paylasimlari
Devam:

Jaejoong:

[Resim: qncg.jpg]

[Resim: uy0n.jpg]
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
(29-10-2010, Saat: 19:27)Seda-HyunJoonG yazdı:

Bunu özellikle çevirdim çünkü birbirleriyle olan iletisimleri, konusma tarzlari ve sakalasmalari çok hosuma gitti.

Özellikle Hero'nun dedigi bu cümle;

Alıntı:@Jaejoong: Ben..Seni seviyorum..Asla seni birseyin disinda birakmak istemiyorum.

Deli çocuklar.Kalp

Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Sagol canim çevirdigin için=)
Kendi aralarindaki sohbetleri çok güzelmis =) Sen konustun mu hiç? =D
[Resim: tvqq9bg.gif]
gözleri gökte olsaydı,yıldızlar da onun yüzünde;
utandırırdı yıldızları yanaklarının parlaklığı.
tıpkı gün ışığının kandili utandırdığı gibi...♥ ♥ ♥●•٠·˙

Jaejoong'un Twitter güncellemesi fotograflar:

Jaejoong:
[Resim: img00114201010291242.jpg]
Yeni Profil fotografi

[Resim: 8sqr.jpg]

Türkçe:

@Jaejoong: Bugün Jiji bende.. Kalbimdeki yara izi elimdekinden daha büyük..
Ama Jiji heryerde kosuyor ve oynuyor çünki iyi bir ruh halinde..
Birgün,bir sahibin hak ettigi tedaviyi alacagim..

---------------------

English:

@Jaejoong: "Jiji
got me today.. The scar on my heart is bigger than the one on my hand..
... But Jiji is running around and playing because he's in a good mood..
One day, I will receive the proper treatment that a master deserves"

Translate: Seda-HyunJoonG
Source: Jaejoong Twitter.

-------------------------

Eli çizilmis. Aglama O ellerine çok iyi bakmalisin,o eller tekrar ait olduklari yere gelecekler sevgili. ~ Ah Jiji ah,seni bir elime geçirsem ! ~ Ban
Hazine'm .. ~ Kalp Kalbindeki yara izi'ni en yakin zamanda ben saracagim,benimkini sardigin gibi ask'im ..O gün'ü bekle sadece..
Hak ettigin tedavi ? Sahip ? Kalbimin sahibi,sana hak ettigin tedavi bende sakli,aldirma sen. ~ ^^ <3

Günes'im,parliyorsun yine sevgili.Aydinligim oldun,gözlerimi kamastiran. Kalp
Bu kadarina pes. ~ <3 .Oo "Biz" oluyoruz.. ;D
Mavi'ler nasilda yakisir senin gözlerine Melegim.~
Aldirma konusmalara,tika kulaklarini duyma saçma sapanlari!Bos konusmalar sana göre degil! ~ xD
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
(28-10-2010, Saat: 14:56)ßadqiirL_o5 yazdı:

Kiyamam amaKalp
Isinmak için kosuyor ya.Opucuk Daha kalin giyinseydin sorun olmazdi ama neyse.Sarhos O kadar da uyariyorum seni ama.Kralgul Ahh,çocuk kalpli masumum benim.Opucuk
Profil fotosu! :icon­­_redface::icon­­_redface:
''Gözlerin,gözlerime kiltlenir.Doyamam seyretmelere seni''
Misali bir durum.Yakiyor,eritiyor mübarek ya.Aglaelsalla

[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
(29-10-2010, Saat: 20:54)Seda-HyunJoonG yazdı: [Resim: 8sqr.jpg]

@Jaejoong: Kalbimdeki yara izi elimdekinden daha büyük..

Bittigim sözler, ne kadar aci ya resmen yüregimi kanatti gözlerim yasardi...Aglama Aglama Aglama

(29-10-2010, Saat: 20:54)Seda-HyunJoonG yazdı:
Kalbimdeki yara izi elimdekinden daha büyük..

Jae'm.Aglama Çok duygusalsin, kirilgansin, güler yüzlüsün, güçlüsün..
Kalbindeki yara izini iyilesteremem ama iyilesmesi için dua edebilirim.~
Çünkü sizlerin kalbindeki o yara iyilesmedikce ne sizler nede bizler sahte gülüslerimizden kurtulamayacagiz.Aglaelsalla Ah~sizi anladigimi söylemeyecegim, sadece üzülebiliyorum, tek yapabildigim ne yazikki bu..Aglama Ve sadece bunu yapabildigim için özür dilerim, sizlere yardimci olamadigim için çok özür dilerim..Aglama
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Ama Jae'nin kafasinda sapka yok ki.Sadece günes vurmus o güzel saçlarina Smile Bu arada tesekkürler..
[Resim: tvqq9bg.gif]
gözleri gökte olsaydı,yıldızlar da onun yüzünde;
utandırırdı yıldızları yanaklarının parlaklığı.
tıpkı gün ışığının kandili utandırdığı gibi...♥ ♥ ♥●•٠·˙

Ya hero sürekli soguk oldugundan bahsediyor.Yar'im buraya,Adana'ya gel burasi hala sicak.SmileYazliklarla dolasiyoruz hala.SmileHiç üsümezsin valla.Smile Abaza
Ayrica ben o kedinin varya.Ofkeli O kalbinde ki yara elbet kapanacak.Umarim ki en kisa sürede...
Paylasim ve çeviriler için çok sagolun kizlar.Opucuk

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^

JYJ Twitter Update

Kang Sung Pil'in Yoochun sevgisi.

(Sung Pil) Sevgili dongsaengim Yoochun~~ Yarin gittiginde güvenli ol.. Her zaman sagligina dikkat et. Tüm enerjini göster^^* Dün sabahin erken saatlerinde konusmamiz sayesinde bir sise sojunun üzerinden geçtik.. Ben bir kez daha senin sicakligini hissetmeyi basardim~~♥ http://twitpic.com/31um7s (9:11 - Kore Saati)

(Yoochun) @kangsungpil Hyung, sen her zaman beni böyle olumlu isik gibi görüyorsun^^ Bunun için her zaman minnettarim!!! Seninle bu drama sayesinde tanistigima çok mutluyum. (10:01 - Kore Saati)

------------------------------------------------------------

(Yoochun'un Menejeri~)

(Sang Ho) @6002theMicky Uykudan uyandim… çünkü o kadar çok telefon görüsmesi geliyor ki. Iyi uyuyorsun… Yoochun, Ben her zaman çok, çok minettarim, o kadar çok ki bir sözle sükranimi açiklayamaz. Diziye baslamadan önce ki alisveris sözlerimizi hatirliyorum… Bu senin ilk draman ve programin çok zor olsada seni çalisirken görmek bana gururlu ve mutlu hissettiriyor . Neden bu kadar memnnuniyet duyuyorum bilmiyorum ama uyudugunu görmek bile beni çok güçlü ve gururlu hissettiriyor. Yoochun, senin gibi bir dongsaeng ile karsilastigima çok memnunum. Senin menejerin oldugum gerçegini bir kenera koyuyorum, Ben gerçekten mutlu ve gururluyum. Aktörlügü ilk adimini beraber attigimiz gibi, hep beraber olalim, nasil bir adim olursa olsun. Ben sadece, suan neden bu kadar duyarlilik hissediyorum bilmiyorum. Her zaman güçlü ol ve siki çalisalim. Seni seviyorum, dongsaeng… Mmhmm (11:46 - Kore Saati / 28 Ekim)

(Yoochun) @psh2530
Askim, Sang Ho hyung!!!! Eger çok daha, çok daha önce birbirimizi tanimis olsaydik daha iyi olurdu..~ Ben bu yüzden seninle tanisma sansini kazandigim için mutluyum, geç olsada…!!! Beraber olacagimiz inaniyorum!! Su sözcükler gibi çok bir sey söylememe gerek yok “Degismeyelim ve gelecekte beraber duralim.”!!!^^ Benim yüzümden gerçekten yorgun olmalisin~~!! Her zaman çok minnettarim!!♥ (10:16 - Kore Saati)

------------------------------------------------------------

{English}

Kaynak:[Yoochun+Digerleri Twitter]
Çeviri:ßadqiirL_o5
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi