Yorumları: 1,693
Konuları: 36
Teşekkür Puanı:
266
Devam:
Jaejoong:
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Yorumları: 8,661
Konuları: 90
Teşekkür Puanı:
376
29-10-2010, Saat: 20:32
(Son Düzenleme: 29-10-2010, Saat: 20:32, Düzenleyen: ßadqiirL_o5.)
(29-10-2010, Saat: 19:27)Seda-HyunJoonG yazdı: [TRANS]101028 JYJ's Twitter Udaptes:
[TRANS] 10.10.28 JYJ'nin Twitter güncellemeleri:
Türkçe:
Yoochun and Jaejoong plan a dinner date, Junsu is jealous:
@Jaejoong: Yoochun, iyi çekimler ve çabuk dön. ㅠ Artik çok güçlü degilsin, ve ne zaman yapmak istersen, bir yemek ile bir bardak soju içmeye gidelim. ㅜ Kya (6:23 - Kore Saati)
@Yoochun: Hyung, yemegi sen yapabilirsin^^ ve ben biraz likör getirecegim^^ (7:04 - Kore Saati)
@Jaejoong: Ara (Tamam)! Ama… (7:07 - Kore Saati)
@Yoochun: Ne??? (7:09 - Kore Saati)
@Junsu: Wow, sadece içmedigim için.. Beni görüsmenin disinda tutuyorlar. ㅠ lol (7:10 - Kore Saati)
@Jaejoong: Ben..Seni seviyorum..Asla seni birseyin disinda birakmak istemiyorum..O zaman aksam yemegini sen ödeyebilirsin. hahaha (7:15 - Kore Saati)
@Yoochun: Özür dilerim!!!!!!!! Seni unuttum!!! (7:15 - Kore Saati)
@Jaejoong: Eger ben yemegi yapacaksam, malzemeleri satin almaya kim gidecek ?? Ama Junsu'nun aksam yemegi için bizi almaya gelecegini düsünüyorum! haha (7:15 - Kore Saai)
@Yoochun:O zaman!! Iyi bir bar a gidelim!! Ve faturayi Junsu'ya birakalim!! (7:16pm KST)
@Jaejoong: Ara (Tamam)!!!!! (7:21 - Kore Saati)
]Junsu:Içmedigimden bu yana.. sadece bazi bar aperatifleri getirecegim.lol
(8:29 - Kore Saati)
@Junsu:Evet~ Yoochun bu aralar aramizdan tek çalisan oldugu için, Yoochun ödemeli^^
(11:12 - Kore Saati)
Translate: ßadqiirL_o5
Source: Jaejoong Twitter+Junsu Twitter+Yoochun Twitter.
-----------------------------
English:
Yoochun and Jaejoong plan a dinner date, Junsu is jealous
(Jaejoong) @6002theMicky Yoochun, good luck filming and hurry back soon ㅠ You don’t have much left so be strong, and when you’re done, let’s have a really delicious meal together with a glass of soju ㅜ Kya (6:23pm KST)
(Yoochun) @mjjeje Hyung, you can do the cooking^^ and I’ll bring some good liquor^^ (around 7:04pm KST)
(Jaejoong) @6002theMicky Call (Okay)! But… (7:07pm KST)
(Yoochun) @mjjeje What??? (7:09pm KST)
(Junsu) Wow, just because I don’t drink.. They leave me out of the conversation ㅠ lol (7:10pm KST)
(Jaejoong) @0101xiahtic I..I love you..I’d never want to leave you out of something ..Then you can pay for dinner then hahaha (7:15pm KST)
(Yoochun) @0101xiahtic I’m sorry!!!!!!!! I forgot about you!!! (7:15pm KST)
(Jaejoong) @6002theMicky If I’m the one cooking, who is going to be buying the ingredients? But I think Junsu’s going to take us out for dinner! haha (7:15pm KST)
(Yoochun) @mjjeje Then!! Let’s rent out a good bar!! And let Junsu take care of the bill (7:16pm KST)
(Jaejoong) @6002theMicky Call (Okay)!!!!! (7:21pm KST)
(Junsu) Since I don’t drink.. I’ll just bring some bar snacks lol (8:29pm KST)
(Junsu) Yes~ Since Yoochun is the only one with two jobs these days, Yoochun should pay^^ (11:12pm KST)
Source: JYJ Twitter.
Bunu özellikle çevirdim çünkü birbirleriyle olan iletisimleri, konusma tarzlari ve sakalasmalari çok hosuma gitti.
Özellikle Hero'nun dedigi bu cümle;
Alıntı:@Jaejoong: Ben..Seni seviyorum..Asla seni birseyin disinda birakmak istemiyorum.
Deli çocuklar.
Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
Yorumları: 159
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
18
Sagol canim çevirdigin için=)
Kendi aralarindaki sohbetleri çok güzelmis =) Sen konustun mu hiç? =D
gözleri gökte olsaydı,yıldızlar da onun yüzünde;
utandırırdı yıldızları yanaklarının parlaklığı.
tıpkı gün ışığının kandili utandırdığı gibi...♥ ♥ ♥●•٠·˙
♥
Yorumları: 1,693
Konuları: 36
Teşekkür Puanı:
266
29-10-2010, Saat: 20:54
(Son Düzenleme: 30-10-2010, Saat: 1:43, Düzenleyen: Seda-HyunJoonG.)
Jaejoong'un Twitter güncellemesi fotograflar:
Jaejoong:
Yeni Profil fotografi
Türkçe:
@Jaejoong: Bugün Jiji bende.. Kalbimdeki yara izi elimdekinden daha büyük..
Ama Jiji heryerde kosuyor ve oynuyor çünki iyi bir ruh halinde..
Birgün,bir sahibin hak ettigi tedaviyi alacagim..
---------------------
English:
@Jaejoong: "Jiji
got me today.. The scar on my heart is bigger than the one on my hand..
... But Jiji is running around and playing because he's in a good mood..
One day, I will receive the proper treatment that a master deserves"
Translate: Seda-HyunJoonG
Source: Jaejoong Twitter.
-------------------------
Eli çizilmis.  O ellerine çok iyi bakmalisin,o eller tekrar ait olduklari yere gelecekler sevgili. ~ Ah Jiji ah,seni bir elime geçirsem ! ~ 
Hazine'm .. ~  Kalbindeki yara izi'ni en yakin zamanda ben saracagim,benimkini sardigin gibi ask'im ..O gün'ü bekle sadece..
Hak ettigin tedavi ? Sahip ? Kalbimin sahibi,sana hak ettigin tedavi bende sakli,aldirma sen. ~ ^^ <3
Günes'im,parliyorsun yine sevgili.Aydinligim oldun,gözlerimi kamastiran. 
Bu kadarina pes. ~ <3 .Oo "Biz" oluyoruz.. ;D
Mavi'ler nasilda yakisir senin gözlerine Melegim.~
Aldirma konusmalara,tika kulaklarini duyma saçma sapanlari!Bos konusmalar sana göre degil! ~ xD
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Yorumları: 2,554
Konuları: 41
Teşekkür Puanı:
293
(28-10-2010, Saat: 14:56)ßadqiirL_o5 yazdı:
Jaejoong uyanir ve -Part 2- fotograflarini yüklemeyi hatirlar.
(Jaejoong) Oh, çok soguk! http://yfrog.com/5oxs7sj (11:04 - Kore Saati)
-------------------------------------------------------------------
Jaejoong'un yeni profil fotografi:
![[Resim: img00088201010281710.jpg]](http://img713.imageshack.us/img713/1678/img00088201010281710.jpg)
Kiyamam ama 
Isinmak için kosuyor ya.  Daha kalin giyinseydin sorun olmazdi ama neyse.  O kadar da uyariyorum seni ama.  Ahh,çocuk kalpli masumum benim. 
Profil fotosu! :icon_redface::icon_redface:
''Gözlerin,gözlerime kiltlenir.Doyamam seyretmelere seni''
Misali bir durum.Yakiyor,eritiyor mübarek ya.
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Yorumları: 1,038
Konuları: 66
Teşekkür Puanı:
101
Teşekkür Puanı:
376
29-10-2010, Saat: 22:21
(Son Düzenleme: 29-10-2010, Saat: 22:23, Düzenleyen: ßadqiirL_o5.)
(29-10-2010, Saat: 20:54)Seda-HyunJoonG yazdı:
Kalbimdeki yara izi elimdekinden daha büyük..
Jae'm.  Çok duygusalsin, kirilgansin, güler yüzlüsün, güçlüsün..
Kalbindeki yara izini iyilesteremem ama iyilesmesi için dua edebilirim.~
Çünkü sizlerin kalbindeki o yara iyilesmedikce ne sizler nede bizler sahte gülüslerimizden kurtulamayacagiz.  Ah~sizi anladigimi söylemeyecegim, sadece üzülebiliyorum, tek yapabildigim ne yazikki bu..  Ve sadece bunu yapabildigim için özür dilerim, sizlere yardimci olamadigim için çok özür dilerim..
Bigeast____ ~ Cassiopeia
Yorumları: 159
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
18
Ama Jae'nin kafasinda sapka yok ki.Sadece günes vurmus o güzel saçlarina  Bu arada tesekkürler..
gözleri gökte olsaydı,yıldızlar da onun yüzünde;
utandırırdı yıldızları yanaklarının parlaklığı.
tıpkı gün ışığının kandili utandırdığı gibi...♥ ♥ ♥●•٠·˙
♥
Yorumları: 2,516
Konuları: 38
Teşekkür Puanı:
289
Ya hero sürekli soguk oldugundan bahsediyor.Yar'im buraya,Adana'ya gel burasi hala sicak.  Yazliklarla dolasiyoruz hala.  Hiç üsümezsin valla.
Ayrica ben o kedinin varya.  O kalbinde ki yara elbet kapanacak.Umarim ki en kisa sürede...
Paylasim ve çeviriler için çok sagolun kizlar.
Kim Jae Joong is coming to TURKEY
Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Teşekkür Puanı:
376
30-10-2010, Saat: 11:38
(Son Düzenleme: 30-10-2010, Saat: 11:39, Düzenleyen: ßadqiirL_o5.)
JYJ Twitter Update
Kang Sung Pil'in Yoochun sevgisi.
(Sung Pil) Sevgili dongsaengim Yoochun~~ Yarin gittiginde güvenli ol.. Her zaman sagligina dikkat et. Tüm enerjini göster^^* Dün sabahin erken saatlerinde konusmamiz sayesinde bir sise sojunun üzerinden geçtik.. Ben bir kez daha senin sicakligini hissetmeyi basardim~~♥ http://twitpic.com/31um7s (9:11 - Kore Saati)
(Yoochun) @kangsungpil Hyung, sen her zaman beni böyle olumlu isik gibi görüyorsun^^ Bunun için her zaman minnettarim!!! Seninle bu drama sayesinde tanistigima çok mutluyum. (10:01 - Kore Saati)
------------------------------------------------------------
(Yoochun'un Menejeri~)
(Sang Ho) @6002theMicky Uykudan uyandim… çünkü o kadar çok telefon görüsmesi geliyor ki. Iyi uyuyorsun… Yoochun, Ben her zaman çok, çok minettarim, o kadar çok ki bir sözle sükranimi açiklayamaz. Diziye baslamadan önce ki alisveris sözlerimizi hatirliyorum… Bu senin ilk draman ve programin çok zor olsada seni çalisirken görmek bana gururlu ve mutlu hissettiriyor . Neden bu kadar memnnuniyet duyuyorum bilmiyorum ama uyudugunu görmek bile beni çok güçlü ve gururlu hissettiriyor. Yoochun, senin gibi bir dongsaeng ile karsilastigima çok memnunum. Senin menejerin oldugum gerçegini bir kenera koyuyorum, Ben gerçekten mutlu ve gururluyum. Aktörlügü ilk adimini beraber attigimiz gibi, hep beraber olalim, nasil bir adim olursa olsun. Ben sadece, suan neden bu kadar duyarlilik hissediyorum bilmiyorum. Her zaman güçlü ol ve siki çalisalim. Seni seviyorum, dongsaeng… Mmhmm (11:46 - Kore Saati / 28 Ekim)
(Yoochun) @psh2530 Askim, Sang Ho hyung!!!! Eger çok daha, çok daha önce birbirimizi tanimis olsaydik daha iyi olurdu..~ Ben bu yüzden seninle tanisma sansini kazandigim için mutluyum, geç olsada…!!! Beraber olacagimiz inaniyorum!! Su sözcükler gibi çok bir sey söylememe gerek yok “Degismeyelim ve gelecekte beraber duralim.”!!!^^ Benim yüzümden gerçekten yorgun olmalisin~~!! Her zaman çok minnettarim!!♥ (10:16 - Kore Saati)
------------------------------------------------------------
{English}
Kang Sung Pil’s Yoochun Love
(Sung Pil) My lovely dongsaeng Yoochun~~ Be safe while you’re gone tomorrow.. Always take care of your health. Show them all your energy^^* Through our conversation in the early hours of the morning yesterday over a bottle of soju.. I was able to feel your warmth once more~~♥ http://twitpic.com/31um7s (9:11pm KST)
arrow
(Yoochun) @kangsungpil Hyung, you always see me in such a positive light^^ I’m always thankful for that!!!! I’m so happy that I was able to meet you through this drama!!! (10:01pm KST)
Totally expecting a scandal rumor article to emerge about Yoochun and his manager… Feel the bromance love! (Yoochun’s manager is a guy btw)
(Sang Ho) @6002theMicky I woke up from my nap… because so many phone calls are coming in. You’re sleeping well… Yoochun, I’m always so, so thankful, so much that I can’t express my gratitude in words. I remember the words we exchanged before you began filming for the drama… It’s your first drama and watching you work so hard even though it’s a really tough schedule makes me feel so happy and proud. I don’t know why I feel such strong satisfaction and pride from looking at your sleeping form next to me. Yoochun, I’m really happy to have met a dongsaeng like you. Putting aside the fact that I’m your manager, I’m really happy and proud. Like how we were together when you took your first step as an actor, let’s always be together, no matter what step you take next. I just, I don’t know why I feel so touched right now. Always be strong and let’s work hard. I love you, dongsaeng… Mmhmm (11:46am KST, October 28th)
(Yoochun) @psh2530 My love, Sang Ho hyung!!!! Though it would have been much, much better if we could have met each other earlier~ I’m so happy that I’ve gotten to meet you, even this late…!!! I believe that we’ll be together!! So much that I don’t need to say words like “Let’s never change and let’s stay together in the future”!!!^^ You must be really tired because of me~~!! I’m always so thankful!!♥ (10:16pm KST)
Source: [Yoochun+Other's Twitter]
Kaynak:[Yoochun+Digerleri Twitter]
Çeviri:ßadqiirL_o5
Bigeast____ ~ Cassiopeia
|