yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chae Ryung (Chae Jung Ahn 채정안)
begüm ama cvp hakki doguyo yapma etme,nasi jang hwa kendini korumaktan aciz ya!!!!aaaa unutmusum tabi madam onu kus sütü ile besledi,ne hocalar,ne dadilar,ne lalar tuttu ah kafasiz jang hwa ah.bu kizin basinda seulp yung gibi bi adam var dediklerinin aksi olmasi çok zor zaten firsatlarida degerlendirsin bi zahmet,ayrica yukardada yazdim sence baskasini severken jbgu ile evlenmsei nekadar dogru?????
ben sundan eminim eger j.hwanin babasi seul pyung olsaydi yine beceremezdi o dövüsmeyi ürkek ürkek bakardi:icon_frown: canim benim chaenin jbg ile evlenmesinde en suçsuz kisi yine chaedir spoileerrr bay jo jbgya artik sen bi genel valisin halka örnek olmalisin ve evlenmelisin dedi aday olarak da tabiki chaeyi gösterdi jbg da chaeye evlenme teklif etti chae de hakli olarak evlendi;) yani jbg yerine yeomu chae yerine de j.hwayi koy yeom j.hwayla seve seve evlenmez mi kalbinde jbg oldugu halde?? buda ayni hesap;)
begüm arkandayim ayrica özlemcim bak sen chaenin neresinin seviyorsunuz diyosun onun gibi biri sevilmicekde kim sevilecek bak o bir tüccar kizi oldugu için eline hiç igne almamis ama aski için eline igne almayida basardi he eline igne almasi sorun degil jangbogo için en iyi bir sekilde giysi bile dikti kaç tüccar kizi bu isi budar güzel yapabilir ilk denemede.Ben jang hwayi neden sevmiyom biliyomusun chae kadar yürekli olamiyo begümün dedigi gibi eger chae kadar yürükli bir kadin olsaydi jangbogoyla çoktan evlenmisti.. he sunu dersin bide jangbogonun aci çekmemesi için evlenmedi sende bilirsin sevdiginde ayri bir insan ne kadar aci çeker janghwa bunu düsünemüyo iste.......
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
mehmetcim hep destek tam destekSmileBiggrin bak aklin yolu bir dimi chae mükemmel bi kiz yaSmile 20 küsür yasinda eline igne aliyo da elbise dikiyo bu cidden önemli bisey insan belli bi yastan sonra bazi seyleri yapmayi beceremez dimi;) ama söz konusu chae olunca:icon_cool: son dedigin çok mantikli mehmet j.hwa jbgyla ona daha fazla aci çektirmemek için evlenmedi evet amaa daha jbg yangt-ze de ilk karsilastiklarinda sana olan askim sayesinde yasama gücü bulabiliyorum gibisinden biseyler demisti jbgnun sevgilisi j.hwa ona aci çektiren de j.hwa jbgyu karsiliksiz seven chae onu mutlu eden, yükselten ve evlenip bi oglus veren de chaeSmile iste jbgya kizdigim tek nokta chae yerine j.hwayi sevmesi...

ikiziim ellerine saglik ne güzel fotolarSmile masallah su duru güzellik kimde var:icon_cool:
çok güzel kiz evet yaa bu resimleri de görünce eklemedne duramadim Smile
ebru_yeom yazdı:çok güzel kiz evet yaa bu resimleri de görünce eklemedne duramadim Smile

ne iyi yapmissin ebru bende ayni resimlere bakmaktan sikilmistim.......
iyi yapmissin ikizim chaenin muhtesem ötesi resimlerine yenilerini eklemis oldunSmile
bu-il yazdı:mehmetcim hep destek tam destekSmileBiggrin bak aklin yolu bir dimi chae mükemmel bi kiz yaSmile 20 küsür yasinda eline igne aliyo da elbise dikiyo bu cidden önemli bisey insan belli bi yastan sonra bazi seyleri yapmayi beceremez dimi;) ama söz konusu chae olunca:icon_cool: son dedigin çok mantikli mehmet j.hwa jbgyla ona daha fazla aci çektirmemek için evlenmedi evet amaa daha jbg yangt-ze de ilk karsilastiklarinda sana olan askim sayesinde yasama gücü bulabiliyorum gibisinden biseyler demisti jbgnun sevgilisi j.hwa ona aci çektiren de j.hwa jbgyu karsiliksiz seven chae onu mutlu eden, yükselten ve evlenip bi oglus veren de chaeSmile iste jbgya kizdigim tek nokta chae yerine j.hwayi sevmesi...

ikiziim ellerine saglik ne güzel fotolarSmile masallah su duru güzellik kimde var:icon_cool:

begüm bende seni destekliyorum ama bak simdi jangbogo jang hwayi daha küçükkenden sevmesi chaeye karsi hislerini bastirir ben bile ilk askimi ikincisinde daha fazla sevmisimdir iste chaeyi seviyo ama janghwa kadar olamaz..........
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
çok alçakgönüllü birisi güzellgi ve zerafeti cabasi;)
Resmi Hizmete MahsusturBiggrin
bunickyirmibirharftir yazdı:çok alçakgönüllü birisi güzellgi ve zerafeti cabasi;)

Iste bu ya birkaç kelimeyle Chae'yi özetlemissin tesekkürler.Smile
Hakkınızı helal edin. ~

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi