yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chae Ryung (Chae Jung Ahn 채정안)
tamam ben bir firmayla konusayimBiggrin yaparlarsa bende size yari fiyatina hepsinin ama tek birinide degil yeumu sevmiyorum ama yeumcular için bir tane yeum yaptirttirayimBiggrin
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
Mehmet çok incesin gerçekten, en azindan Yeomculara saygi duyuyorsun, sagol.
Hakkınızı helal edin. ~
mehmet arkadasim harikasin,sen bu isi yap bende sana chae bebegini kendi ellerimle yapcam.bende istiyorum yeom bebegi evet evet evet çok istiyorum hemde......
hemde söyle yap yeomla evlenen jang hwa da olsun yaninda....
size chaenizle mutluluklar,ben nedense kendimi buraya ait hissetmiyorum,gidiyim biraz songun posterine bakiyim bari...........
ay ikizim yorumuna koptum yaBiggrin chaeyle yeom arasindaki o habersiz ama faydali iliskiyi çok güzel anlatmissinBiggrinBiggrin ama tabi senin gibi benim de chaeyi sevme nedenim kesinlikle bu degilBiggrin zaten yeomdan banane:P chae gibi güzel, cesur, yetenekli, sempatik, tatli kaç kadin var kiSmile zaten onun o güzelligi kimsede yok ikizimSmile j.hwa da çok güzel dizimizin bütün kadinlari birbirinden güzel ama chae bambaskaSmile

mehmet harikasin yaBiggrin bana moo-jinli de yaptirirsin dimiBiggrin
ben bu dedikleriniz bi tanesini chaede göremiyorum,28 bölüm bitti 28 cümle kurmadi,28 kere görünmedi.nasi anladiniz hangi ara bu derece gönüllerinizi fethetti ala ala.....yeoma faydasi dokunduysa belki sevebilirim bi parça ama çok küçük küçücük,ebru sende hislerinle haraket ediyosun gibime geliyo bana yeomun jang hwayi sevmesi bilinç altinda ona karsi bi iticilik olusturmus olabilir,yeom jang hwayi seviyosa vardir bi bildigi.......
bide her seferinde jbguya açiktan seni seviyorum msj vermesi dibinden ayrilmamasi beni sinir ediyor,ayrica kalbinde baska bi kadinin sevgisi oldugunu bildigi halde jbg ile evlenmeside ayri bi sorun benim için.....
ya beni almayin bu sayfaya tadinizi kaçiriyorum gibi geliyo......bu kizin sayemde populer olmasini asla istemiyorum.beni reklam mazmesi yapamaz,yaptirmam.....kork benden chae.....
ben duygularimlami haraket ediyorum hehe BiggrinBiggrin özlemcim yanlis anladin beni ben chae yi seviyorum evet ama j.hwayida çok seviyorum hatta oylamada kaç defa j.hwaya oy verecektim ama Kiday baski ve ikizim engel oldular bana yoksa benim j.hwadan bir nefretim yok en az senin kadar seviyorum j.hwayi..
ebru_yeom yazdı:ben duygularimlami haraket ediyorum hehe BiggrinBiggrin özlemcim yanlis anladin beni ben chae yi seviyorum evet ama j.hwayida çok seviyorum hatta oylamada kaç defa j.hwaya oy verecektim ama Kiday baski ve ikizim engel oldular bana yoksa benim j.hwadan bir nefretim yok en az senin kadar seviyorum j.hwayi..

cnm ben seni dogru anladim biliyorum o msjlarni görmüstüm.ebru yoksa sana baski yapan BAKSIlar mi var,ebru cnm kendini yanliz hissetme biz jang hwacilar olarak onlara gereken cvbi herzaman heryerde veririz.sogukaknliligini koru yeomun janghwaya olan askini düsün,illaki vardir bi sebebi:....
degil mi yaa vardir bir sebebi BiggrinBiggrinBiggrin neyse j.hwayi buradan konusmayalim chae ryung sevenleri kizacak Smile
kizicaklar evet gönüllerini alalim bari
oda kendi çapinda iyi biseler yapmaya çalisiyo,bi insan nihayetinde allah yolunu açik etsin diyelim bari
kizlar kizdirmayin beni:P j.hwa ve yeomu bosverin burasi chaenin sayfasiSmile hem ikizim sen j.hwaci degilsin yeomcu olmani kabulleniyorum ama j.hwaci olmani aslaBiggrin hemserim ben diziyi ikinci defa izledigim için bu kadar rahat ve kendimden emin konusuyorum;) hem bi insanin çok görünmesi yada çok konusmasi önemli degil benim için icraatlari önemliSmile açikçasi ben ürkek insanlari hiç sevmem ve j.hwa kendini korumaktan aciz haksiz miyim?? chae erkeklere tas çikaricak kadar güzel dövüsüyoSmile chae güçlü, iyi dövüsçü olanlardan kaçmiyo kendini savunmasini biliyo ama j.hwa çok ürkek:icon_frown: bunun yaninda çok yetenekli biri dikis dikma mevzusu basit geliyo belki kulaga ama hiçde basit degil beni öldürseniz hero için elbise dikmeyi becerememBiggrin ayrica benim bi jbgci olarak onun yükselmesine katkida bulunan ona hep güven verip destegini esirgemeyen bu güzeller güzeline hayran olmamdan dogal bisey yok dimiSmile ama ben yeomcu olsam da sevmezdim j.hwayi:icon_frown:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi