yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chae Ryung (Chae Jung Ahn 채정안)
Bence zerafet konusunda da diger konularda oldugu gibi Chae çok önde...
piskoz yazdı:begüm sen bu yukardaki yorumu serap ezgüyü izledikten sonra yazdin heralde.babasi prensesler gibi bakmis daha ne olsun,sevdigi adamda eksik kalsin zaten o baskasini seviyo ki,ne kadar abarttiniz su chaeyi ya jbgmu yeommu konusunda degil burda çildircam en sonunda

gene beni kopardin ya canimsinBiggrinBiggrin bunun serap ezgüyle olan iliskisini anlamadim dogrusuBiggrin (hayatta izlemem o programi bu da not olsun;)) babasi çok da el bebek gül bebek yetistirmemis hayatin içinde büyümüs chae senin dedigin gibi prensesler gibi büyümemis yani;) ayrica chaenin hiçbisey umurunda degildir buna eminim sevdigi adam da eksik kalsin demissin ama çok büyük haksizlik etmissin sevgi bu hayattaki en önemli seydir sevdigi adam eksik klirsa hayati eksik kalmis demektir...

mehmetcim ben de yorum yapayim sanaBiggrin j.hwa yaninda halt etmemis her ne kadar sevmesem de onun da kendine has çok duru bir güzelligi ve zerafeti var ve j.hwa madam yüzünden daha kadin gibi büyürken chae biraz daha erkek gibi yetismis ama yine de zarafet konusunda chae biraz daha öndce benim için;) (ikizim saklamaya çalisma chaenin j.hwadan daha güzel oldugunu sende biliyosun aaa yapma yaBiggrin)
chae ile j.hwa bana göre ayni güzellikteler bir ayrim yok ikizim ama zerafete gelince j.hwa bana göre önde... neyse bu muhabbeti burada devam ettirmeyelim bunun için ayrilmis bir topic varken BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
bu-il yazdı:babasi çok da el bebek gül bebek yetistirmemis hayatin içinde büyümüs chae senin dedigin gibi prensesler gibi büyümemis yani;) ayrica chaenin hiçbisey umurunda degildir buna eminim sevdigi adam da eksik kalsin demissin ama çok büyük haksizlik etmissin sevgi bu hayattaki en önemli seydir sevdigi adam eksik klirsa hayati eksik kalmis demektir...

(ikizim saklamaya çalisma chaenin j.hwadan daha güzel oldugunu sende biliyosun aaa yapma yaBiggrin)

Yine döktürmüssün Begüm.Masallah yani.Chae gerçekten de hayatin içinde büyüdü.Hiç te el bebek gül bebek büyümedi.Annesi yoktu ve babasi da onunla çok fazla ilgilenemedi ticaret yüzünden.Gerçi Jang Hwa'nin da annesi babasi ölmüstü.Ama o daha rahat büyümüstü babasi ölene dek.Çünkü babasinin mevkii yüksekti hatirladigim kadari ile.Senin de dedigin gibi canim herseyin olsun, paran olsun ama ask, sevgi,dostlar olmadiktan sonra neye yarar.!!!!!!
Bu arada evet daha fazla bu gerçegi saklama Ebrucum.Kabul et sende Chae'yi daha güzel buluyorsun.Smile
Hakkınızı helal edin. ~
bana öyle geliyoki bi avuç genç almis sazi eline chaede chae.....
ebru sakin bak bu baskilar seni yildirmasin ebru sakin sakin haaaa!!
Chae Jang-Hwa'ya göre daha ince bir güzellige sahip...Söyle bakinca insanin içi gidiyor..Jang-Hwa da çok güzel tabiki..O bakislar kimsede yok ama Chae'de olan bu ince albeni bir baska...Bebek gibi saf bir güzelligi var....Çok temiz duruyor..Jang-Hwa daha olgun duruyor...Bu yüzden Chae daha sirin...SmileSmile

Denizler İmparatoru
Chae çok sirin ve çok hanimefendi....Her zaman güleryüzlü,anlayisli sakin ama banada Janghwa biraz daha üstün gibi geliyor Bilgisiyle,samimiyetiyle özellikle o bakisiyla biraz daha üstün Smile
Ben yaptim olmus mu? Birazcik bana da yorum yapin arkadaslar.Sagolsun Mehmet olmasa...ahhhh ahhhh.

[Resim: klhng5.png]
[Resim: ujtku9.png]
Hakkınızı helal edin. ~
estaka_choi yazdı:Ben yaptim olmus mu? Birazcik bana da yorum yapin arkadaslar.Sagolsun Mehmet olmasa...ahhhh ahhhh.

[Resim: klhng5.png]
[Resim: ujtku9.png]

Tugba çok güzel olmus.Iki renk arasindan hangisi daha güzel diye düsündüm,karar veremedim...Smile
tugbam ikis de harika olmus ellerine saglikSmile ama ben beyaz olani daha çok begendimSmile çünkü onun o masum bakislarina o sessiz ve derinden aglayisina beyaz daha çok uymusSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi