yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chae Ryung (Chae Jung Ahn 채정안)
arenal tasartir yazdı:begüm bende seni destekliyorum ama bak simdi jangbogo jang hwayi daha küçükkenden sevmesi chaeye karsi hislerini bastirir ben bile ilk askimi ikincisinde daha fazla sevmisimdir iste chaeyi seviyo ama janghwa kadar olamaz..........

zaten o yüzden üzülüyorum ya daha jbg küçükken j.hwa onun karsisina çikti ve garibim asik oldu bi kereSad (ikinci izleyiste zaten j.hwayi jbgnun basinda gördügümüzde tamam çocugun hayat kaydi dedik evdeBiggrin) açik konusayim j.hwadan sonra chaeyi görünce chaeye asik olsaydi o zaman kizardim jbgya sadik olmadigi için:icon_frown: evlendikten sonra tabiki içinde bi sevgi olustu kimin olusmazdi ki ama j.hwanin sevgisinin çeyregi bile olmadi o sevgi sevgiden çok minnettarlik gibiydi chaeye...
bu-il yazdı:
arenal tasartir yazdı:begüm bende seni destekliyorum ama bak simdi jangbogo jang hwayi daha küçükkenden sevmesi chaeye karsi hislerini bastirir ben bile ilk askimi ikincisinde daha fazla sevmisimdir iste chaeyi seviyo ama janghwa kadar olamaz..........

zaten o yüzden üzülüyorum ya daha jbg küçükken j.hwa onun karsisina çikti ve garibim asik oldu bi kereSad (ikinci izleyiste zaten j.hwayi jbgnun basinda gördügümüzde tamam çocugun hayat kaydi dedik evdeBiggrin) açik konusayim j.hwadan sonra chaeyi görünce chaeye asik olsaydi o zaman kizardim jbgya sadik olmadigi için:icon_frown: evlendikten sonra tabiki içinde bi sevgi olustu kimin olusmazdi ki ama j.hwanin sevgisinin çeyregi bile olmadi o sevgi sevgiden çok minnettarlik gibiydi chaeye...

Begüm bende senin gibi düsünüyorum.Ben Chae'yi çok severim bilen bilir ama Jang Hwa'yi öyle severken, Chae'ye asik olsaydi JBG benim de gözümden düserdi dogrusu. Zaten bu da olmadi.Dedigin gibi ona karsi hissettigi duygular güvenden, minnettarliktan baska birsey degildi.
Hakkınızı helal edin. ~
aklin yolu bir:icon_cool: ah chae dogustan talihsiz garibimSad bu güzellige ask acisi çekmek yakisiyo muSad
begüm sen bu yukardaki yorumu serap ezgüyü izledikten sonra yazdin heralde.babasi prensesler gibi bakmis daha ne olsun,sevdigi adamda eksik kalsin zaten o baskasini seviyo ki,ne kadar abarttiniz su chaeyi ya jbgmu yeommu konusunda degil burda çildircam en sonunda
piskoz yazdı:begüm sen bu yukardaki yorumu serap ezgüyü izledikten sonra yazdin heralde.babasi prensesler gibi bakmis daha ne olsun,sevdigi adamda eksik kalsin zaten o baskasini seviyo ki,ne kadar abarttiniz su chaeyi ya jbgmu yeommu konusunda degil burda çildircam en sonunda

Chae için ne kadar olumlu yorum yazsak azdir.Zaten bu kadar mükemmel bir hanimefendiyi anlatabilmek çok zor...Smile
bu-il yazdı:

begüm sölediklerinin hepsine hak veriyorum ama jangbogo zaten chaeyi ilk gördügünde asik olsaydi ozaman bu olayda olmazdi bence ama bu olamazdi jangbogo asla janghwayi unutamaz....chaeyle evliliginde sonra bence janghwaya olan aski azaldi cheaye sempetisi fazlalasti ama içinde hala janghwanin aski vardi.......
özlem sana glince chae o kadar güzel ki o kadar zarf ki janghwa yaninda halt etmis.........
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
arenal tasartir yazdı:begüm sölediklerinin hepsine hak veriyorum ama jangbogo zaten chaeyi ilk gördügünde asik olsaydi ozaman bu olayda olmazdi bence ama bu olamazdi jangbogo asla janghwayi unutamaz....chaeyle evliliginde sonra bence janghwaya olan aski azaldi cheaye sempetisi fazlalasti ama içinde hala janghwanin aski vardi.......
özlem sana glince chae o kadar güzel ki o kadar zarf ki janghwa yaninda halt etmis.........

bence j.bogo chae ile evlendikten sonra da j.hwaya duydugu ask azalmadi son bölümlerde hala nasil bir umutla j.hwadan bir seyler bekledigini hatirliyorum ve o meshur sarilmalari ve j.hwayi yeoma(yani kendisinden sonra onu en iyi koruyabilcegini düsündügü kisiye) emanet ettigi o sahnelerii...

ayrica chae o kadar güzel ki o kadar zarf ki janghwa yaninda halt etmis......... bu söze çok sasirdim her nekadar chaeyi sevsemde j.hwanin onun yaninda mehmet senin tabirinle halt etmis oldugunu kesinlikle düsünmüyorum tamam çok güzel bir kiz olabilir hatta j.hwadan çok daha güzel olabilir(ki bence böyle bir seyde yok) ama zarafet konusunda birbirlerine denk oldugunu hatta j.hwanin küçüklügünden aldigi o egitimle onu geçtigini bile düsünüyorum... yinede senin görüslerine saygi duyuyorum ama lütfen sakinligimizi koruyalim BiggrinBiggrinBiggrin

ikiside çok hoslar
Bence de Mehmet bu söylem biraz kötü olmus.Jang Hwa'da oldukça zarif bir bayan sonuçta.
Hakkınızı helal edin. ~
tamam yaf allah alalh ben orda zaten onu kastetmedim ki yani janghwada güzel ama chaenin yaninda güzelligi belli olmuyo demek istedim.............zarif konusa gelince o egitimlerden chaede almistir ebru biz sadece janghwanin hayatini gördük ama chaeninkini görmedik belki chae janghwa gibi egitim almadi ama unutma janghwa ilerde önemli kisilere geceleri eslik edilecekmis gibi egitildi........bu yüzden janghwa chaeden zariflik konusunda chaede önde olabilir.
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
düsüncene saygi duyuyorum...
ama madam j.hwayi ayni kendi gibi zarif bir insan olarak yetistirdi...zaten bu zarafeti ögretmesinin sebebide seninde dedigin gibi bireylere geceleri eslik edebilmesi için... chae de bana göre çok zarif bir insan ama j.hwanin bu konuda biraz da olsa üstünlügü var ;)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi