Boys Over Flowers dizindeki beğendiginiz replikleri buraya yazabilirsiniz.
MinozM
Begendiginiz Replikler
|
Boys Over Flowers dizindeki beğendiginiz replikleri buraya yazabilirsiniz.
MinozM
![]() Ben 2. bölüm de Jun Pyo Jan Di’yi kaçirip bastan asaga degisitrdiginde aynasinin karsisina geçip ; Jun pyo --Sen bile sasirdin degil mi? Gördün para,çirkin ördek yavrusunu bile bir kartala dönüstürebiliyor. Jan di – Kugu degil miydi o? Demesi çok komikti burda kopmustum ![]() Aslinda Jun Pyo hep yaptigi sey atasözlerini hep yanlis söylüyor ![]()
MinozM
01-03-2009, Saat: 2:00
JanDi : Ne? Niçin burada bir tek kisi bile yok(adayi kastediyor)? Burasi issiz ada mi?
J.Pyo : Ikimizde burada degilmiyiz? JanDi : Beni bu issiz adaya getirmekteki amacin ne? J.Pyo : Amaç mi? Benim hiçbir amacim yok, sadece gezelim dedim. Jandi : Gu Jun Pyo !!! Seni uyariyorum.Eger bu geziyi yapmamizdaki amacin bana birsey yapmaksa, sakin böyle bir kara kalbe sahip olma. J.Pyo : Kara kalp mi? Bir insanin kalbi hiç kalem ucuna benzetilir mi? Ve ayrica, daima herseyi birbiriyle bagdastiran ve herseyden süphelenen biri olarak, sen beyaz kalbe sahibim diyebilir misin? Benimle gel...
01-03-2009, Saat: 2:02
14.bölümde J.Pyo ve JanDi arasinda geçen konusma...
![]() ![]() JanDi: Merhaba.Ben geldim. J.Pyo: Iyi.Neden buradasin? JanDi: Baban hakkindaki haberleri duyduktan sonra endiselendim. J.Pyo: Saol.Eee...o kadar yolu bunu söylemek için mi geldin? Bütün söylemek istedigin bu mu? JanDi: Ne? J.Pyo:Gördügün gibi çok iyiyim ve biliyorsun ben çok mesgul biriyim.Simdi biliyorsun sadece git.Beni merak etmene gerek yok. JanDi konusmaz saskin bir halde,üzgün :'( J.Pyo: Ne? Artik söyleyecek baska birseyin yok mu? JanDi: Gerçekten...böyle mi hissediyorsun? J.Pyo: Ne istiyorsun?...üzgünüm..Affet beni, geri dönecegim...Bu kelimeleri mi bekliyordun?...''Affet beni''...''Hemen dönerim bekle beni''... JanDi: Bunu neden yapiyorsun? J.Pyo: Gerçeklerle hesaplasmaya basladim. JanDi: Anladim. Simdi sonunda anladim. Beni tanimiyormus ve beni görmek istemiyormus gibi davraniyorsun...bak hepsi gerçek....Peki ben senin için neyim.. J.Pyo Jandi'nin sözünü kesti ve.. J.Pyo: Sadece silmek istedigim bir leke. JanDi: Çok acimasizsin Goo Jun Pyo.Gerçekten acimasiz. J.Pyo: Hayir.Ben her zaman böyle bir insandim.Sadece öyle degilmisim gibi davraniyordum. JanDi: Gidiyorum.Kendine iyi bak. J.Pyo: Sadece kendin için endiselen. Dedi ve Jandi'den önce çekip gitti köprüden... ![]() ![]()
01-03-2009, Saat: 20:20
(Son Düzenleme: 01-03-2009, Saat: 20:37, Düzenleyen: fan of goong.)
(01-03-2009, Saat: 2:02)butterfly7 yazdı: 14.bölümde J.Pyo ve JanDi arasinda geçen konusma... Ay ay ay ![]()
01-03-2009, Saat: 20:36
Ben de 9. bölümden bir replik yazmak istiyorum:
Jun Pyo, Jan di'ye süpriz yapar ve biir parki isiklandirir. Jan di ve Jun Pyo salincakta otururken Jun pyo ona (Jan di'nin ailesi ile yaptiklarini- umumi hamam gitmek, kimchi yapmak gibi- anlatir ve devam eder: Jun pyo: ben ailenin ne demek oldugunu bilmiyordum. Fakat senin ailesni görünce bunu bir parça anladim. Jan di'ye bakar ve 'tekrar edeyim mi' iye sorar: Jan di: Geçmiste hiç izin alirmiydin? Jun Pyo: Saka yapmiyorum der ve Jan di'ye bakar. sonra salincaktan kalkarak jan di'nin salincaginin önünde diz çöker, ellerini beline koyar ve: Jun pyo: I want to go... Devam etmek istiyorum anlaminda Actually...(aslinda) every day... (Her gün) der ve onu öper ![]() Ben ingilizce izledigim için bazi cümleler ingilizce daha anlamli geldi o nednele böyle yazdim
01-03-2009, Saat: 21:14
13.Bölümde Gaul Kim bum yanina gider. Ona Jan di ve Jun pyo hakkinda konusmak için sonra laf ordan buraya derken ruh esi konusuna gelir.
Gaul Kim bum bir cümle söyler bence bu cümle çok anlamli: 'Siddetli inkar kabullenmedir derler' der.
MinozM
Ji Hoo'nun otelde Jan Di'ye söyledigi
"Bu hayal olamaz. Yoksa bu kadar zor olamazdi. Sen gittikten sonra seni düsündüm. Sen yanlizdin bindim uçaga geldim. Simdi yani basimdasin.Bu hayal degil." Bide anne ve babasinin mezarinda "Neden sevdigim herkes beni birakiyor" Bu iki replik beni çok etkiledi hatta agladim ![]() •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
04-03-2009, Saat: 2:32
(04-03-2009, Saat: 0:42)onelen yazdı: Ji Loo'nun otelde Jan Di'ye söyledigi Evet o bölümde orasi çok duygusaldi ![]()
MinozM
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|