yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Begendiginiz Replikler
bnce 22. bölümdeydi sanirim surasi çok komikti:
jun pyo:bende hyvanat bahçesinde neden bullustugumuza merak ediyordum
jandi :ahh
küçük çocuk :abla suraya gidelim
jandi:tamam tatlim
jun pyo :bu küçük yapiskan neden burda onu evlatlik felan mi aldin
jandi Sadgülemser )ve küçük yapiskan mizmizlanir
jandi :hadi gidelim tatlim
jun pyo :o küçük yapiskan neden burada der ve mizmizlanir
jandi :sende küçük bir yapiskan gibi mizmizlanmayi kes
küçük çocuk :gidelim abla
ve jandi ile giderler
jun pyo :beni bekleyin beraber giderim ayy burada kopmustum bu arada repliklerin yerlerinden emin degilim Biggrin
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
22.Bölümde...
Jandi: yoruldum
jun pyo: bu ne?
Jan di: Bu ne denmez bu bir çocuk
jun pyo: Ne zamandir birbirimizi göremedik ne diye yaninda bu sülügü getirdin? Biggrin Bir yerden evlat falan mi aldin.
çocuk: abla suraya gidelim
Jan di: Tamam gidelim.
jun pyo: bende neden hayvanat bahçesinde bulusalim dedin diye merak ediyorum.Bu küçük sülük benden daha mi mühim? Biggrin
jandi: kendinde bir sülük olmak istemiyorsan, mizildanmiyi kes de benimle gel.Gidelim.
jun pyo: Beraber gidelim

Koptum yaa süperdi sonra bir de jandi yi çocuktan kiskaniyor yaa çocukta ona inat durmadan jandi ye yanasiyor Biggrin süperdi Sarhos
MinozM
23.Bölümde Gaeul Yi jung yaptigi süpriz süperdi.
Gaeul: onu buldum
yi jung: ne?
gaeul: sonunda onu buldum.
Kosarak giderler...gaeul saatine bakar...yi jung gözlerini kapatir günes çikinca gözlerini açar...
Seni Seviyorum Yi Jung
Gaeul: o gün... günesin 7'de oldugunu söylediler.Sadece günes dogarken bir kaç saniye görünüyor.Bu bir mesaj
Yi jung diz çöker ve
yi jung: Aptal.Aptal oldugumu biliyorsun.dünyadaki herkesten daha iyi biliyorsun.bana çözmem için nasil böyle zorlu bir problem veririsin?
yi jung:yine yap yine.bunu yeniden yapmama izin ver
yi jung bagrir ve gaeul aglar burasi çok duygusaldi...
MinozM
23.bölümden... jun pyo ve jandi sahildeler....
jun pyo: bu gün özel bir gün mü?
jandi: ne?
jun pyo: emin degilim ama bu dogum günün varmis ya da piyango kazanmis gibi bir his.
jandi: o kadar çok mu hosuna gitti?
jun pyo: evet.Keske hergün böyle olsa.düsünsene gelip bana disarida bulusmayi teklif ettin.bunun için ugrasmadik bile.
jandi: haklisin.
jun pyo: hazir bu konuya degismisken senden bir iyilik daha isteyebilirmiyim?
jandi: nedir?
jun pyo: neden bana beni sevdigini söylemedin?ben sana pek çok kere söyledim
jandi: gerçekten kelimelere dökmek zorundamiyim
jun pyo: duymak istiyorum.senin için ben ne ifade ediyorum.
jandi: senden hoslaniyorum.ne kadar seni sevmemeye çalissamda bosa....seni silmeyi çalissam bile...seni seviyor ve bunu yapamadigima sinirleniyorum.
Ve sonra jandi tuttugu gibi jun pyo yu öper Opucuk
Bu replikler çok romantikti. Kalp
MinozM
23.bölüm jandi ve jun pyo arabada....
jandi : goo jun pyo
jun pyo: hmm?
jandi: burada durabilirmisin?
jun pyo: burada mi? neden?
jandi: sadece durdur.

Durdurur...
jun pyo: bu çantalarda ne ? bir çesit süpriz felan mi yapacaksin?
jandi: goo jun pyo.artik seni görmeyecegim.
jun pyo: ne?
jan di: bu seninle olan son günüm
jun pyo: hey geum jandi.bu gün bir kere bile kavga etmedik diye mi üzüldün?bu bir sakaysa bile nasil bir saka böyle?
jan di: saka yapmiyorum.
jun pyo: sebebin ne? annem yine bir sey mi yapti?
jandi: hayir seni hayatimdan çikarmak....benim kararimdi.
jun pyo: geum jan di
jan di:hersey için sagol.kendine iyi bak.
jun pyo: neyin var senin?benden hoslandigini söyledin.az önce beni sevdigini kendin söyledin.. öyleyse neden?yasli cadi yüzünden degil mi?degil mi?
jandi: hayir(evet desene yaa Ofkeli )benim yüzümden
jun pyo: ne?
jandi: bu sefer senin ve benim farkli dünyalarin insani oldugumuzu fark ettim.rüya gibi bir kader bizi bir araya getirdi.simdi kendi dünyamiza dönme zamani.(çok duygulandim Aglama )
jun pyo: bu bir yalan.bana yalan söylüyorsun.anlat.bunu düzeltiriz.seni koruyacagim!

Araba gelir jandi arabaya dogru ilerler...
jun pyo: gitme...benden hoslandigini söyledin.askin bu mu?beni sevdigini söyleyip kolayca bitirebiliyor musun?
jandi: belkide bu kadarlik bir askti.seni ne kadar sevdigim mühim degil,belki dayanabildigimin hepsi budur.bu kadar.belki sadece bu kadar.
jun pyo: söyle.shinwha ve bir kapitalist olmamin disinda beni hiç siradan biri olarak gördün mü?
jandi: hayir. ne kadar çabalasanda sen hala shinwha grubunun goo jun pyo'susun.bunu asla unutmadim bir an bile...

Ve arabaya biner...jun pyo arabanin arkasindan kosarak...
jun pyo: durdurun arabayi.jandi. geum jandi.kenara çek dedim.jandi!
jandi: (içinden) seni sevmeye basladigim ilk günden beri shinwhanin varisi olmayan siradan bir adam olmani diledim.üzgünün jun pyo.sözümü tutamadim.gerçekten üzgünüm.(aglar bende pc basinda agladim Aglama )

Bu bölümü izledikten sonra bir fena oldum. Jun pyo nun yerinde asla olmak istemezdim. Sarhos Aglama
MinozM
Özüm hepsi harikaydi.Tekrar izledim sanki.Ellerine saglik. Smile
(31-03-2009, Saat: 0:20)ceyankbyz yazdı: Özüm hepsi harikaydi.Tekrar izledim sanki.Ellerine saglikSmile

Önemli degil canim Smile
MinozM
Bütün replikler çok güzel tesekkürler.
Son bölümde Ji Hoo ile Jandi dans ederken seni asla unutmayacagim ruh ikizim hersey için tesekkürler.....Çok güzeldi.
Düşlerimin prensi Fan Club
Full house sevenler Fan Club
Kim Jeong Hoon Fan Kulubü
.. I'm Sorry I Love You Fan Club..
My Girl Fan Club
Song Hye Kyo Fan Club
Lee Jun Ki Fan ClubSmile
Lee Dong Wook Sshii Fan ClubSmile
Boys Over Flowers Fan Club
Kim Hyun Joong fan club
25.bölüm final...
Jandinin mezuniyet balosunda
Woo bin le dans ederken;F4 te senin her zaman bir adim geride oldugunu biliyorum
Yi jung le dans ederken; zor ve soguk gibi biri görünmene ragmen aslinda sen sicaciksin ve digerlerinden daha temizsin.tesekkürler bence Gauel güzel bir ask deneyimi oldu.
ji hoo le dans ederken;eger alice gibi bir harikalar dünyasinin içine düsseydim,senin bir gerçekle karsilasma olasiligin,acil durum harekete geçirecek sanirim.biliyormusun bu nasil rahatlatici sunbae?tanri sanki seni bana hediye olarak göndermis.seni asla unutamam.ruh ikizim... tesekkürler.
MinozM

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi