yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Begendiginiz Replikler
Aglaelsalla jun pyo : 5 dk sana sarilmama izin ver ,o zaman kalkacagim
jun pyo: suan da kollarimin arasinda oldugun halde burda olduguna inanamiyorum!!!...(20.bölüm)
bence en güzeli jan dinin gaeulla kim bum için yardim istemek amaciyla jan pyo'yu bulmak istemesi woo bin'e sordugunda woo bin'in el isaretiyle jan pyonu odasina girip onu yariçiplak görüp çiglik atmasi
daha sonra woo bin'e gittiginde woo bin'in nerde oldugunu sordun ne yaptigini degil demesi orda koptum resmen ya süperdiSmile

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Tam olarak hatirlamiyorum ama Ji hoo Jandiye söylüyordu galiba
"Gözlerinle görebildigin seyler,herzaman gerçek olmayabilir,Bazi seyleri görebilmek için inanmak gerekir."
Birde 20 yada 21 bölümde Ga Eul un Yi Jung a en son söyledigi
"Çocuklar onlar gerçekten istedikleri karsisinda tereddüt etmezler.Çünkü eger onlar bunu kaybederlerse aglayacaklarini biliyorlar."
Bunlara ben bayildim.[/i]
Gün güzel geçsin, gönüller çiçek olsun yeter…
(21-03-2009, Saat: 15:09)esoanes yazdı: bence en güzeli jan dinin gaeulla kim bum için yardim istemek amaciyla jan pyo'yu bulmak istemesi woo bin'e sordugunda woo bin'in el isaretiyle jan pyonu odasina girip onu yariçiplak görüp çiglik atmasi
daha sonra woo bin'e gittiginde woo bin'in nerde oldugunu sordun ne yaptigini degil demesi orda koptum resmen ya süperdiSmile

Bu replik hangi bölümdeydi?
dizideki her replik harika...özelliklle woo bin çok komik oluyo replik konusunda
(12-03-2009, Saat: 17:11)drydry yazdı: benim en sevdigim sahne ve repliklerden biri 5. bölümde;
Jan Di'yi okul arkadaslari bisikletten düsürdükten sonra yine bulamaç haline getirdiklerinde Jan Di yere düser ve içinden söylenir....

J.D; kimse gelmeyecek,kimse bana yardim etmeyecek, keske bana yardim eli uzatacak biri olsa....
Bu arada tek kurtaricisi Jii Hoo'yu düsünmektedir

.....veeee bi anda "Defolun" diye bagiran bir ses.....Allahrazi

J.D; Gu Jun Pyo...

Gu Jun Pyo bütün o veletleri bi güzel pataklar egilir Jan Di'ye
sarilir

J.P; beyanee (üzügünüm)Aglaelsalla

Jan Di'yi kucaklar... Ve...

J.D ; Ben degildim, gerçekten ben degildim

J.P ; Umrumda degil konusmaya çalisma

J.D ; Hala bana inanmiyorsun degil mi?

Öfkeli Onay J.P ; Yalnizca sana inaniyorum

Jan Di, Jun Pyo'nun gögsünde hüngür hüngür aglar... Gu Jun Pyo Jan Di'nin yaralarini kendi elleriyle temizler...
aa evet süperdi
İmza eni en fazla 400 olmalı.
ben 19. bölümde su repliklere bayildim

J.D:Hani Sen Yüzme Bilmiyordun.
J.P:Ögrendim.
J.D:Neden.
J.P:Çünkü seni bidaha yabanci bi adamin kurtarmasini görmektense bogulurum daha iyi.

Bayildim buraya yaa bide 17.bölüm flndi

J.P:Ben o kisiyi taniyorum.
Woo Bin:Nereden.
J.P:Beni Kurtarmisti.
Woo Bin:Onu bizim yapmamiz gerekmiyor muydu?

Orada koptum harika yaa diziyi gerçektençok seviyorum.
22. bölümde Jan Di Jun Pyonun babasina kitap okurken bir bölüm vardi:

"Mendiller hem spor yaptiginda terini silmene hemde agladiginda gözyasini silmene yarar."

Ondan sonra aklina Ji Hoo nun gelmesinde ayrica hostu Biggrin
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
ya ben 22. veya23. bölüm fragmaninda jun pyo il jandi hayvanat bahçesinde
Jun Pyo Sen benim kadinimsim dedi en çok repligi begendim hatta gülmekten yerlere yattim desem daha dogru olurBiggrinBiggrinSarhosSarhos
[Resim: 2474.jpg]

21. bölümden..
j.pyo:birini seviyorum..dogdugumdan beri ilk kez ve ölünceye kadar..o tek olacak
çok güzeldi
[Resim: koohyesung20081006seoulmq6.jpg]
lee min ho fan clup

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi