yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Begendiginiz Replikler
benim en sevdigim sahne ve repliklerden biri 5. bölümde;
Jan Di'yi okul arkadaslari bisikletten düsürdükten sonra yine bulamaç haline getirdiklerinde Jan Di yere düser ve içinden söylenir....

J.D; kimse gelmeyecek,kimse bana yardim etmeyecek, keske bana yardim eli uzatacak biri olsa....
Bu arada tek kurtaricisi Jii Hoo'yu düsünmektedir

.....veeee bi anda "Defolun" diye bagiran bir ses.....Allahrazi

J.D; Gu Jun Pyo...

Gu Jun Pyo bütün o veletleri bi güzel pataklar egilir Jan Di'ye
sarilir

J.P; beyanee (üzügünüm)Aglaelsalla

Jan Di'yi kucaklar... Ve...

J.D ; Ben degildim, gerçekten ben degildim

J.P ; Umrumda degil konusmaya çalisma

J.D ; Hala bana inanmiyorsun degil mi?

Öfkeli Onay J.P ; Yalnizca sana inaniyorum

Jan Di, Jun Pyo'nun gögsünde hüngür hüngür aglar... Gu Jun Pyo Jan Di'nin yaralarini kendi elleriyle temizler...
ohn seh sang ee deud doh rohk soh ree chee neh yo
(12-03-2009, Saat: 17:11)drydry yazdı: benim en sevdigim sahne ve repliklerden biri 5. bölümde;
Jan Di'yi okul arkadaslari bisikletten düsürdükten sonra yine bulamaç haline getirdiklerinde Jan Di yere düser ve içinden söylenir....

J.D; kimse gelmeyecek,kimse bana yardim etmeyecek, keske bana yardim eli uzatacak biri olsa....
Bu arada tek kurtaricisi Jii Hoo'yu düsünmektedir

.....veeee bi anda "Defolun" diye bagiran bir ses.....Allahrazi

J.D; Gu Jun Pyo...

Gu Jun Pyo bütün o veletleri bi güzel pataklar egilir Jan Di'ye
sarilir

J.P; beyanee (üzügünüm)Aglaelsalla

Jan Di'yi kucaklar... Ve...

J.D ; Ben degildim, gerçekten ben degildim

J.P ; Umrumda degil konusmaya çalisma

J.D ; Hala bana inanmiyorsun degil mi?

Öfkeli Onay J.P ; Yalnizca sana inaniyorum

Jan Di, Jun Pyo'nun gögsünde hüngür hüngür aglar... Gu Jun Pyo Jan Di'nin yaralarini kendi elleriyle temizler...

evet o sahne süperdiSadAglamaAglama

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
j.p söylüyordu :yapamadiklarimdan pisman olacagima yapipta pisman olurum....
19.cu bölümde Jun Pyonun Jan Di ye "Bana verdigin söz hala geçerli mi?" diye sorunca

"Hayir. Verdigim sözde, sözü verdigim kiside artik yok. "

diye verdigi cevap beni çok etkiledi içim acidi Aglama
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
ben 13 ya da 14. bölümdü tam hatirlamiyorum.jandi ye junpyonun nisanlisi olan kizi nerden tanidiklarini sordugunda hayatimi kurtardi demisti.sonra wobin: olamaz bunu yapan biz olmaliydik dedi ya koptum resmen Biggrin jandi yi kurtarmak çocukta bagimlilik yaptiBiggrin
[Resim: koohyesung20081006seoulmq6.jpg]
lee min ho fan clup
(15-03-2009, Saat: 19:50)çilekes yazdı: ben 13 ya da 14. bölümdü tam hatirlamiyorum.jandi ye junpyonun nisanlisi olan kizi nerden tanidiklarini sordugunda hayatimi kurtardi demisti.sonra wobin: olamaz bunu yapan biz olmaliydik dedi ya koptum resmen Biggrin jandi yi kurtarmak çocukta bagimlilik yaptiBiggrin

Evet dizide Woo Bin'nin öyle sirinlikleri var aslinda romantik bir dizi ama komikte ben kaçinci bölüm hatirlamiyorum ama Jun Pyo'nun dogum gününde nisanlanacgi haberini alir sonra çikista bunlar toplanir Jun Pyo sinirle Jan Di'nin elinden tutup götürecegine Han Jae Kyung (JK Group'un kizi ve Jun Pyo'nun nisanlisi) elinden tutup götürdü orda koptum yaa birde sanki hiç o yapmamis gibi davraniyor Biggrin
MinozM
evet hepsi de çok komiktiSmile

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
20. bölümde woo bin'in jun-pyo, ji-hoo ve yi-jung hakkinda söyledikleri. o sahnede koptum. Woo bin cok komik ve tatli ya

Lee Min Ho FC
Kim Jeong Hoon FC
Lee Junki fan club
Yoon Eun Hye fan club
Lee Dong Wook fan club
Boys Over Flowers fan club
Kim Joon fan club

SS501 Fan Club

bende bu repligi çok begeniyorum
21.Bölümde F4 Hepsi birlikte oturuyorlardi.Jun Pyo evlilkten nasil kurtulacagini konusuyorlardi.Woo Bin söyle dedi;Biz sonunda sadiç olacak gibi görünüyoruz koptum yaa o anda bile espri yapiyor tatlim benim Biggrin
MinozM

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi