yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yonsei University / 연세대학교
Arkadaslar ben bahar ayinda su programa gidecegim;
http://www.yskli.com/prog_regular.htm

Tüm evraklari falan topladim ama ödeme olayini anlamadim, benim için bakabilir misiniz o linke?

Simdi ödemeyi evraklarla beraber Türkiye'de yapip öyle mi oraya kabul edilecegim yoksa evraklari gönderdikten sonra ve (60 won basvuru ücretini ödedikten sonra) okula kabul edilecegim ve ödemeyi koreye gittikten sonra Korede bir bankada mi yapacagim?

Eger ödemeyi Türkiye de yapacaksam hangi bankadan yapabilirim bunu?

yardimlarinizi bekliyorum, tesekkürler^^
(14-10-2010, Saat: 18:38)Wando yazdı: Kore Cumhuriyeti'nin marka özelligine sahip ve yabanci ögrencilerin en çok tercih ettigi üniversitelerinden biri olan Yonsei Üniversitesi de Educaturk 2010 fuarinin katilimcilarindan. Üniversite temsilcileri, ilgilenen ögrencilerin kendilerini ifade edebilme ve üniversite hakkinda aktarilanlari anlayabilmesini kistas olarak belirlemis olmali ki hiçbir tercümana ihtiyaç duymamis. Üniversitede birçok burs imkani var ayrica. Smile

Burs imkanindan nasil yararlanabiliriz acaba ?
Biraz daha bilgi verir misiniz ?
Bende istiyorum burada okumak.
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
Aşık oldum resmen ya.. Abaza
Kim Woo Bin♥
T.O.P♥
종현아 1990∞
(24-01-2012, Saat: 16:25)denizaya yazdı: Arkadaslar ben bahar ayinda su programa gidecegim;
http://www.yskli.com/prog_regular.htm

Tüm evraklari falan topladim ama ödeme olayini anlamadim, benim için bakabilir misiniz o linke?

Simdi ödemeyi evraklarla beraber Türkiye'de yapip öyle mi oraya kabul edilecegim yoksa evraklari gönderdikten sonra ve (60 won basvuru ücretini ödedikten sonra) okula kabul edilecegim ve ödemeyi koreye gittikten sonra Korede bir bankada mi yapacagim?

Eger ödemeyi Türkiye de yapacaksam hangi bankadan yapabilirim bunu?

yardimlarinizi bekliyorum, tesekkürler^^

Tüm belgeler yukarıda belirtilen tarihe tarafından damgalanmış olmalıdır:
(a) çevrimiçi teslim edilmelidir.
(b) kişisel bankacılık hesabına gönderilmesi gerekmektedir.
© ile (e) e-posta, posta ya da faks yoluyla, KLI gönderilmesi gerekmektedir.

4) Kabul edilme: KLI programına kabul öğrencinin bilgi ve e-posta yoluyla kişisel bankacılık hesap bilgileri sağlayacaktır.

5) Ücret Ödeme: e-posta ile KLI kabul aldıktan sonra, öğrencinin uygulanabilir dönem için öğrenim ücreti ödemeniz gerekir.

6) Nihai onay e-posta: Kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra KLI bir onay e-postası göndereceğiz. Kayıt işlemleri tamamlandıktan SONRA öğrenci vizesi almak isteyenler başvuru bir certifiacate alabilirsiniz.

2012 akademik yılında bir dönem Öğrenim: 1,600,000 Won
* Ders kitapları yukarıdaki ücretleri dahil değildir.

Ücretler (başvuru ücreti ve harç) telgraf havalesi ile KLI ödenebilir. Kişisel çekler kabul edilmez.
(Bir ABD doları 1.160 Won, Ocak 2012 itibariyle döviz kuru yaklaşık eşdeğerdir.)
Telgraf transferi için hesap numarası:

Banka Adı: Woori Bank

Hesap Adı: Yonsei Üniversitesi - (학) 연세 대학교

Hesap Numarası: KLI kişisel banka hesap numarası verecek

Banka Adresi: Yonsei Kampüs Şubesi, 50 Yonsei-ro, Seodaemun-gu, Seul, Kore 120-749

Swift Kodu: hvbkkrse (sadece uluslararası transfer)
Kim Woo Bin♥
T.O.P♥
종현아 1990∞
çok güzel ellinize sağlık
Konu için teşekkürler Smile
>>SS501<<

[Resim: imzaqa.jpg]

Hyung Jun! Now Listen...
I really hate you but I love you
So what can I do?
Merhaba arkadaşlar, bende yonsei öğrencisiyim. Korede tanışmak isteyen Türk arkadaşları bekliiyorum^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi