yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yonsei University / 연세대학교
Güzel bir üniversite birgün nasip olur insallah. Smile

Geçen sene Izmir'de düzenlenen bir konferansa Koreli bir akademisyende katilmisti. Tam emin degilim ama Yonsei'den olmasi lazim. Gitmeyi çok istedim fakat asistanlardan asagi kimse gidemedigi için katilamadim... Alanimla ilgili akademisyen oldugu için kendi üniversitesinden bilgi almak isterdim ama nasip degilmis...
[Resim: 4464.jpg]

iste simgesi:
[Resim: 0510106440062232.jpg]

[Resim: yonseiukorea.jpg]
(11-02-2009, Saat: 15:20).merve. yazdı:
[Resim: 4464.jpg]

iste simgesi:
[Resim: 0510106440062232.jpg]

[Resim: yonseiukorea.jpg]

Tesekkürler ekledigin resimler için. Smile Simgesi de pek cafcafliymis. Smile
Bende Yonsei'ye gitmek istiyorum. Bana ne yapacagimi sartlarin nasil oldugunu söylermisiniz? Bu arada fotograflar bi harika elinize saglik.
Çok sagol kiday baksi ben Kore'de üniversiteyi okuyacagim ve bu okulu seçmistim. Gitmek istedigim okul hakkinda fotograflar yükleyip bilgilendirdiginiz için çok ama çok sagolun. AglamaAglaelsallaDodgySmileBiggrinKalp
♥ What's up? We are 2NE1!! ♥ Turkish BlackJack ♥ Turkish V.I.P. ♥
Resimler için tesekkürler. Biggrin
Hani benim cevabim ya.
Bende bilmiyorum ama 6 yil öncesinden bugün herseyi hazirladim. Reklam olmasin ama SALTUR TURIZIMle bir arastirma yaptim. En az 1,598 tl ye gidiliyor. Internettende Koredeki birkaç sirket arastirdim. Bana burs verirlerse ilerde en fazla ne kadar veririler diye. Ama tam net bir rakam bulamdim. Kore'ye gitmek için para biriktircem liseye giderken. Bilirsiniz anketörlük, garsonluk, kasiyer falan. Tabi 1,598den biraz daha fazla biriktircem orada parami wona çevirecegim için karnimi ancak o kadar doyura bilicem. Kore'de kalacagim bir yer olmayacagi için birde yurda bakicam temiz, güzel bir yer. Uzun lafin kisasi Liseson bitince ben uçagima binicem ayaklarimi uzaticam Koreye uçmanin keyfini çikaricam........Biggrin Umarim içinde bulunacagin durumu az çok iyi ve kötü yönleriyle anlatabilmisimdir summer blues hadi sana kolay gelsin planini iyi yap öle uç Kore'ye.BOL SANSLAR. Onay
Bu arada burasi bir saheser....Kalp

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi