Çok güzel bir üniversteymis. Paylasim için tesekkürler.

Yonsei University / 연세대학교
|
Çok güzel bir üniversteymis. Paylasim için tesekkürler.
![]()
Bayildim bu üniversiteye, ya burada okumayi ne kadar çok istedigimi anlatamam.
![]() Ellerinize saglik süper bir tanitim olmus. ![]()
En çok burayi begendim diyebilirim. Bu üniversiteye gitmeyi gerçekten çok isterdim ama maalesef bölümüm yok. Sanirim Kore'deki çogu üniversitede Turizm ve Otelcilik bölümü yok. Sadece 2-3 tanesinde var. Aslinda çok genis bir meslek asçilik. Ama nedense Kore'nin üniversitelerinde gelismemis.
![]() Bilgiler için tesekkürler. ![]() ![]()
Üniversite çok güzel ..Konu için tesekkürler.
![]()
Burasi çok güzel ama ya.
![]() Allah'im insallah bana nasip eder böyle bir yerde okumayi. ![]()
Hello,Hello you Infinite boy !
Güzel bir üniversite.
![]() ![]()
Benide alin bu üniversiteye.
![]()
14-10-2010, Saat: 18:38
Kore Cumhuriyeti'nin marka özelligine sahip ve yabanci ögrencilerin en çok tercih ettigi üniversitelerinden biri olan Yonsei Üniversitesi de Educaturk 2010 fuarinin katilimcilarindan. Üniversite temsilcileri, ilgilenen ögrencilerin kendilerini ifade edebilme ve üniversite hakkinda aktarilanlari anlayabilmesini kistas olarak belirlemis olmali ki hiçbir tercümana ihtiyaç duymamis. Üniversitede birçok burs imkani var ayrica.
![]() (16-07-2010, Saat: 18:19)burcu kore yazdı: En çok burayi begendim diyebilirim. Bu üniversiteye gitmeyi gerçekten çok isterdim ama maalesef bölümüm yok. Sanirim Kore'deki çogu üniversitede Turizm ve Otelcilik bölümü yok. Sadece 2-3 tanesinde var. Aslinda çok genis bir meslek asçilik. Ama nedense Kore'nin üniversitelerinde gelismemis. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|