yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yonsei University / 연세대학교
Çok güzel bir üniversteymis. Paylasim için tesekkürler.Biggrin
Bayildim bu üniversiteye, ya burada okumayi ne kadar çok istedigimi anlatamam. Smile
Ellerinize saglik süper bir tanitim olmus. Smile
En çok burayi begendim diyebilirim. Bu üniversiteye gitmeyi gerçekten çok isterdim ama maalesef bölümüm yok. Sanirim Kore'deki çogu üniversitede Turizm ve Otelcilik bölümü yok. Sadece 2-3 tanesinde var. Aslinda çok genis bir meslek asçilik. Ama nedense Kore'nin üniversitelerinde gelismemis. Aglaelsalla
Bilgiler için tesekkürler. Onay Smile
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost
Üniversite çok güzel ..Konu için tesekkürler. Onay
I Hear Your Voice

-^_^-
Burasi çok güzel ama ya. Biggrin
Allah'im insallah bana nasip eder böyle bir yerde okumayi. Biggrin
Hello,Hello you Infinite boy !
Güzel bir üniversite. Onay Tesekkürler. Smile
Benide alin bu üniversiteye. Happy0064
İmzanızın yüksekliği 103 pikseli geçtiği için silinmiştir.

Dong Hae <3

Kore Cumhuriyeti'nin marka özelligine sahip ve yabanci ögrencilerin en çok tercih ettigi üniversitelerinden biri olan Yonsei Üniversitesi de Educaturk 2010 fuarinin katilimcilarindan. Üniversite temsilcileri, ilgilenen ögrencilerin kendilerini ifade edebilme ve üniversite hakkinda aktarilanlari anlayabilmesini kistas olarak belirlemis olmali ki hiçbir tercümana ihtiyaç duymamis. Üniversitede birçok burs imkani var ayrica. Smile
(16-07-2010, Saat: 18:19)burcu kore yazdı: En çok burayi begendim diyebilirim. Bu üniversiteye gitmeyi gerçekten çok isterdim ama maalesef bölümüm yok. Sanirim Kore'deki çogu üniversitede Turizm ve Otelcilik bölümü yok. Sadece 2-3 tanesinde var. Aslinda çok genis bir meslek asçilik. Ama nedense Kore'nin üniversitelerinde gelismemis. Aglaelsalla
Bilgiler için tesekkürler. Onay Smile

Bu üniversiteye basvuru yapmayi aklima koydum ama lisans için hangi meslegin bizim ülkemizde daha kullanisli olacagina karar veremiyorum.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi