Konuyu Oyla:
Yonsei University / 연세대학교
|
Murat yaa kasten mi yapiyosun?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aishwarya Rai yazdı:Murat yaa kasten mi yapiyosun? Koyma sunlari ya. Biliyosunki henüz gidemiyorum. Bu arada bisey sorucam.. Istedigim bölümü seçebilecegimi sölemistin ama üniversite de öyle degildir herhalde, gidersem hangi üniversiteye göndericekler beni? Umarim burasi olur, gerçi egitim açisindan digerleriyle kiyaslandiginda nasil bilmiyorum ama görünüs açisindan çok hos. Cevabini bekliyorum. ;) Bir ara msn de bulustugumuzda sana birkaç msn adresi veririm onlarda master yapiyorlar Korede. Onlarinda dedeleri Kore gazisi senin gibi ve senin almak istedigin bursla gittiler. Sana yardimci olurlar. ![]()
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
Diger baktigim üniversitelerle söyle bir benzerlik var aslinda, bu benzerlik bence çok iyi birsey ve büyük bir + çünkü üniversiteler hem gelismis hem muhtesem bir yapi hemde çok dogal gibi bir yer yesillikler agaçlar çicekler böcekler mükemmel birsey. Paylasim için çok tesekkürler. =)=)=)
Aishwarya Rai yazdı:Murat yaa kasten mi yapiyosun? Koyma sunlari ya. Bahar abla sen gidiceksin bugün-yarin ben! Ya ben ne yapiyimm daha 2 senem var. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Hube çok sanslisin ve tabii ki Bahar sende.
![]() Bende gitmek istiyorum ama maalesef dil ögrencisi degilim ve istedigim üniversitelerin hiçbirinde Kore'ye geçis yok. Of of Kore gazisi dedem de yok akrabam var ama oda olmaz ki. ![]() hube83 yazdı:Bir ara msn de bulustugumuzda sana birkac msn adresi veririm. Onlarda master yapiyorlar Kore'de. Onlarinda dedeleri Kore gazisi senin gibi ve senin almak istedigin bursla gittiler. Denef'inkini vermistin ama sanirim eski msn adresi hiç açmadi simdiye kadar. Evrim de mi Yonsei'deydi Murat?? Ne sanslisiniz siz yaa... ![]() eda yazdı:Bahar abla sen gidiceksin bugün-yarin ben! Ya ben ne yapiyimm daha 2 senem var. naftalin_ yazdı:Hube çok sanslisin ve tabii ki Bahar sende. Benimki de su an tam belli degil ama umarim olur. Ve siz de insallah bir vesileyle giderseniz... ![]()
Aman Allah'im kim böyle bir üniversite de okumak istemezki? Aglamak istiyorum.
![]() Bu arada paylasim için tesekkürler abi büyüksün ne diyim...:img-angel_not:
Moda tasarim bölümü var midir bu okulda varsa hemen gidiyorum ...
Gerçekten çok güzel bir okul özellikle mekani çok güzel. Ne diyim Allah herkeze böyle okullara girmeyi nasip etsin. Bu arada yönetici olan herkeze böyle güzel seylerle bizi bilgilendirdikleri için çok tesekkürler. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi