Üniversite diyorsunuz ama sanki cennetten bir köse, gelde okuma. Tesekkürler.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Yonsei University / 연세대학교
|
Üniversite diyorsunuz ama sanki cennetten bir köse, gelde okuma. Tesekkürler.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
![]() Ama genel olarak bu üniversite güzel ona bir sözüm yok ama bence fazla abartiliyor burada.. Bu arada bende Kore'de okumayi isterdim ama Türkiye'de okumaktanda memnunum buradaki üniversitelerde enaz oradakiler kadar güzel... Tesekkürler.
♥.♥ So Ji Sub Fan Club ♥.♥-♥.♥ Song Seung Hun ♥.♥
♥.♥ SONG IL GOOK FAN CLUB♥.♥ -♥.♥ SONG Jİ HYO ♥.♥ The Kingdom Of The Winds Fan Club **♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Sinchon Campus ve Wonju Campus diye 2 kampüsten olusuyor.
Sinchon kampüsünde; Edebiyat, Isletme & Ekonomi, Isletme, Fen , Mühendislik, Canlilik Bilimi & Biyoteknoloji , Ilahiyat , Hukuk , Müzik, Sosyal ekoloji , Fen-Bilim Egitimi, Tip , Dis Hekimligi , Hemsirelik bölümleri bulunuyor. Wonju kampüsünde ise; Klasik Yunan ve Latin Dilleri ve Yazinlari Üzerinde Çalisma &Toplum Bilimleri, Bilim & Teknoloji, Idari Teskilat & Isletme, Saglik Bilimleri, Wonju Kolej Tip Fakültesi. Gibi bölümlere sahip. Bunlarda benden olsun. ![]()
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Arkadaslar ben anlamadim. Bu Üniversiteye gitmek için hangi dili bilmemiz gerek?
Yabanci ülkeye gitmeyi çok istiyordum. Acaba buraya mi gitsem.
![]()
Allahim herkese bu cennet diye adlandirilan üniversitede (yada benzerlerinde )okumayi nasip etsin . Tesekkürler paylasim için.
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )
Heart is Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır. İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Bu üniversite ile Türkiyede ki hangi üniversite anlasmali bir bilgisi olan var mi?
09-08-2008, Saat: 15:07
(Son Düzenleme: 12-08-2009, Saat: 1:41, Düzenleyen: ^^BeTüL_YuNhO^^.)
Ya gerçektende çok güzel bir üniversite kim burda okumak istemez ki?
![]() "Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."
♥
Dogayla içiçe gerçekten çok güzelmis.....Bende istiyorum böyle üniversite.
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|