yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yonsei University / 연세대학교
Kendim sordum ama birseyler buldum üniversitenin sitesinden. Ama ögretim diliyle ilgili bisey yazilmamis ya da ben bulamadim. Master programlari için yabanci ögrencilerin yeterli Korece bilgisine sahip olmasi gerekir diyor sadece. Ayrica normal ücretler 5,465,000 wondan basliyor dönemlik, tip ve disçilikte 8,231,000 wonu buluyor fikriniz olsun diye. Smile
Ablam Gaziantep'te biyoloji okuyor bu sene mezun olacak yüksek lisansini orda burslu olarak nasil yapabilir bilgisi olan yazabilir mi lütfen?
Harbiden yaa okul okul degil cennet sanki. Yemyesil kampüsler sato gibi binalarda artik nediim seytan diyor git oku kal ordada dönme bidaha buralara. Orda hersey daha kolayimsi sanki ünlüde oluruzz hem bi goong ta biz çekeriz neyimiz eksik gözmü sorun bosver onada yapariz bisiler artik biz.(:
Çok güzel bir ünüversite, bende orda okuyan sanslilardan olmak isterdim.Smile
KUSURSUZ VE MÜKEMMEL OLMAYI BAŞKALRINA BIRAKIN...
NE OLDUĞUNUZU KİM OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜN VE BULUNDUĞUNUZ HALDEN MUTLU OLUN SONUÇ OLARAK DAHA RAHAT OLACAKSINIZ...
(...paul Wilson)
Okul okul degil cennet cikma bir yer. Orda okuyan kendini dünyanin en sansli ögrencisi saysin mükemmel. :-)
ANK
Vayy oyumu Seoul National University'e kullandim ama Yonsei de çok güzelmis, çok etkilendim görünüsünden. Sanat eseri gibi.. Paylasim için tesekkürler. Smile
[Resim: imagescaty6id4.jpg]

Konu : Güney Kore’de burs olanaklari

ILGI : Disisleri Bakanliginin 14/10/2008 tarih ve B.06.0.IKGY.0.0- 868.40-2008/ 442955/III sayili yazisi.

Güney Kore Yonsei Üniversitesinin 1987’de kurulan “Uluslararasi Iliskiler Yüksek Lisans Okulu” “KT&G Burs Vakfi” ile birlikte yabanci ögrencilere burs tahsis edecektir.

Bu yil 2009 Bahar-2010 Sonbahar dönemlerini kapsayacak 24 aylik süre için Türkiye’nin de aralarinda bulundugu bes ülkeden dört ögrenciye burs verilmesi öngörülmektedir. Burs, okul ücreti ve aylik 892 Dolarlik bir cep harçligini içermektedir.

Sözkonusu bursa son basvuru tarihi 30 Kasim 2008’dir.

Burs ile ilgili ayrintili bilgilere ve basvuru formuna http://gsis.yonsei.ac.kr, “KT&G Burs Vakfi” ile ilgili bilgilere asagida belirtilen internet adresinden ulasilmasi mümkün olabilecektir.

http://scholarship.ktngtogether.com/engl...s/news.asp? cmd=V&seq=64&orderby=&page=1&ssort=&sstr=

Yonsei Üniversitesinin yazisi ekli dosyada yer almaktadir.

Üniversitenizin ilgili birimlerine duyurulmasini saygilarimla rica ederim.

YÖK Baskanligi

Ilgilenenlere Duyurulur. :icon_shadeicon_s:
[Resim: siggyyooforeverframecop.jpg]

Tanımayana hiç üzülmem bir rakip eksilir : )
Ama tanıyıpta sevmeyen varsa gözüme görünmesin.
Eger sansim olursa bu üniversitede bir süre bulunmayi planliyorum...Çok ama çok güzel bir üniversite...Tanitim için tesekkürler Hilmi abi. Smile
Olaganüstü bir güzellik var ya süper... Smile
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi